Мерцедес-и снимани по бг улици ;)снимчици...
Започната от W140, 01 юли 2006 - 23:54:38
941 мнения по тази тема
Публикувано 03 февруари 2010 - 16:06
Една прилична W202,закотвена в Х.Димитър...Без огледала,а най-вероятно и без комутатор
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 17 февруари 2010 - 19:49
Публикувано 17 февруари 2010 - 23:04
Днес видях една страхотна бяла W123 купе с черен кожен салон, но не можах да я снимам!
Все още има такива коли из София
Класика!
Все още има такива коли из София
Класика!
Публикувано 25 февруари 2010 - 22:42
R107
Прикачени файлове
Публикувано 20 март 2010 - 20:24
Ето малко и от мен пресни пресни от днес
Прикачени файлове
Публикувано 21 март 2010 - 09:21
Като го загледах това бижу, което съм виждал веднъж по улиците в движение, какво ли ще се случи, ако спука гума я в някоя шахта, я в някоя дупка, я в някое липсващо паве! Не че му мисля лошото на колегата, но едва ли колата може да прелита по метър-два над препятствията. Оставям цената на гумата на страна (много е яка с тоя бял кант), но къде ще я намери колегата? А окачването? Едва ли става такова от Голф Ако ли вземе че скочи в някоя дупка и засъди общината, колко ли би платила любимата Столична община за нова гума, джанта и още някоя и друга част по ходовата част? Оригинални вероятно отдавна не се произвеждат, но срещу някое и друго хилядно евро всяка една уважаваща себе си тунинг компания ще изработи частите А скоро четох, че Bridgestone правят гуми за ретро автомобили по поръчка само по снимка на модела срещу ... 10 000 евро комплектаЕто малко и от мен пресни пресни от днес
Публикувано 27 март 2010 - 21:01
Блея си аз и се разхождам днес и понеже по дефолт заглеждам всички а класи ( за да се убедя, че мойто гардже е най-хубавото ), тази определено ме заинтригува.
Styled by Lorinser и аз с овчият си мозък реших, че е тунингована от нашият( форумният) Lorinser
После пуснах един гугъл и разбрах, че вероятно греша
Styled by Lorinser и аз с овчият си мозък реших, че е тунингована от нашият( форумният) Lorinser
Публикувано 27 март 2010 - 23:29
Блея си аз и се разхождам днес и понеже по дефолт заглеждам всички а класи ( за да се убедя, че мойто гардже е най-хубавото ), тази определено ме заинтригува.
Тази А-класа по цял ден виси на "Костенски водопад".На 80-85% съм сигурен чия е,но онези 15-20% ме спират да давам категорични прогнози.
Публикувано 28 март 2010 - 14:01
По А-класите по принцип няма какво много да се тунингова. Те са си с един от най-красивия и стилен дизайн между малкия клас автомобили, особено страничния силует и предницата.
Публикувано 03 май 2010 - 22:22
Ето и един турбодизелов компресор
Публикувано 03 май 2010 - 22:33
Това е по-скоро за селски тунингЕто и един турбодизелов компресор
Ама и ти си барнал чукаси и подпис, ха?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 03 май 2010 - 22:38
Ама и ти си барнал чукаси и подпис, ха?
Нещо неможах да те разбера батко ?
Публикувано 03 май 2010 - 22:42
Е разбери ме де-модовете се цупят на големи подписи,иначе снимката си е суперНещо неможах да те разбера батко ?
Публикувано 04 май 2010 - 07:37
Не , че се цупят,Нещо неможах да те разбера батко ?
но все пак наистине не е редно чак толкова големи
снимки да има в подписите
Дамяне,
нищо лично, но имаш малко промени в подписа пт преди малко
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни