Такава дръгня се купува от Италия!!!Провери за Fiat Punto 1.9 JTD, 3 врати, с климатик след 2001г.
Fiat Puntoтема на Гроса
Започната от kombi124d, 24 ное 2008 - 19:29:11
23 мнения по тази тема
Публикувано 24 ноември 2008 - 19:29

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 24 ноември 2008 - 19:53
Такава дръгня се купува от Италия!!!
Е ти пък сега няма какво да кажеш.... дръгня...
Публикувано 24 ноември 2008 - 20:33
Карам я същата от дъжд на вятър из града, също и зимата. Да ти кажа чак дръгня не е, върви прилично, градско гори около 6.5, извънградско с около 120 ~ 5.5 внимавай за хидравлика на волана !!! електрическа схема е някаква и често дава дефект, като цяло върши работа, прилична колица си е
Ако те интересува с 5 врати и много екстри HLX изпълнение (най-високото ниво на оборудване) пиши
W211-Avantgarde
Публикувано 24 ноември 2008 - 22:11
Карам я същата от дъжд на вятър из града, също и зимата. Да ти кажа чак дръгня не е, върви прилично, градско гори около 6.5, извънградско с около 120 ~ 5.5 внимавай за хидравлика на волана !!! електрическа схема е някаква и често дава дефект, като цяло върши работа, прилична колица си е
Ако те интересува с 5 врати и много екстри HLX изпълнение (най-високото ниво на оборудване) пиши
Принципно в момента търся такова но с 3 врати, дай ми повече инфо, снимки и цена на "PM"
Публикувано 25 ноември 2008 - 01:33
Абе от Италия нещо не трябва да се купува,камо ли избушена кола.Гросса добре иска такова от Германия,ама верно си е дръгня.
Ние взехме такова но 1.2 16v бензин ,автоматик в перфектно състояние.След 1 месец се почна.
Свети лампата за проблем в скоростите като натискаш спирачката и в същото време се включва едно звънче,за звукова сигнализация за проблема.Това нещо става при всяко натискане на спирачката!!!?!?!!Като го караш трябва ад си носиш ушанки и пистолет,за да се гръмнеш.
Сервизите на Фиат са пълна трагедия.Вече чакаме 6та седмица да докарат въпросния чарк,за който от сервиза казаха ,че са сигурни 95%,че ще оправи проблема.
От известно време като пснеш десен мигач,пак се включва алармата за проблем в скоростите и шибаното звънче.
Докато чаках във Ванто трейд,да се опитат да оправят проблема със алармата за скоростите,един чичка беше внесъл току що дизелово Пунто за дъщеря си,каквото Гросс иска.Човека се беше видял в чудо.Една камара повреди включително тегавото им серво,една камара неща за смяна още.
Направи ми впечатление,когато чичето каза,че имал за смяна тампон на двигателя ,който струвал 150лв за дизеловото пунто.Много ми се вижда скъпо за....Пунто.
Тампоните за бензиновите двигатели са по евтини.Бягай от тази кола!
Ние взехме такова но 1.2 16v бензин ,автоматик в перфектно състояние.След 1 месец се почна.
Свети лампата за проблем в скоростите като натискаш спирачката и в същото време се включва едно звънче,за звукова сигнализация за проблема.Това нещо става при всяко натискане на спирачката!!!?!?!!Като го караш трябва ад си носиш ушанки и пистолет,за да се гръмнеш.
Сервизите на Фиат са пълна трагедия.Вече чакаме 6та седмица да докарат въпросния чарк,за който от сервиза казаха ,че са сигурни 95%,че ще оправи проблема.
От известно време като пснеш десен мигач,пак се включва алармата за проблем в скоростите и шибаното звънче.
Докато чаках във Ванто трейд,да се опитат да оправят проблема със алармата за скоростите,един чичка беше внесъл току що дизелово Пунто за дъщеря си,каквото Гросс иска.Човека се беше видял в чудо.Една камара повреди включително тегавото им серво,една камара неща за смяна още.
Направи ми впечатление,когато чичето каза,че имал за смяна тампон на двигателя ,който струвал 150лв за дизеловото пунто.Много ми се вижда скъпо за....Пунто.
Тампоните за бензиновите двигатели са по евтини.Бягай от тази кола!
Публикувано 25 ноември 2008 - 10:45
За да не се омазва обявата за докарване на коли съм отделил коментарите в отделна тема.
Публикувано 25 ноември 2008 - 10:55
Аз преди години съм купувал за фирмата ми 2 фиата пунто, бензинови, единия беше 1.2 60 коня с 4 врати и без никакви екстри а другия 1.2 80 коня с две врати спортинг, климатик, ел хидравлика на волана, ел стъкла и тн... и двата бяха чисто нови в гаранция. От тоя който беше без екстрите не съм имал никакви оплаквания освен че ходих гаранционно да му сменят фаровете защото се пълнеха с конденз. Другия с повечето екстри имаше проблем с рейката и волана, смениха ги с нови но чаках 3 месеца.
Публикувано 25 ноември 2008 - 18:22
те ненапразно са по 3000 4000 лв. и само 2000год. ......нямам думи возил съм се във такова чудо неми допадна...
Публикувано 25 ноември 2008 - 21:43
Гросе ти да не си откачил нещо с тоя фиат!?!?! За какво ти е?Та тои е голям колкото пепелника на пурата ти.Двете краиности при автомобилите Mercedes--fiat.А не стига,че фиат ами и дизел,та дискотеката да е пълна....
Публикувано 25 ноември 2008 - 21:51
Да бе, луда работа, скоро ще дойда с такова животно на някоя среща
Публикувано 25 ноември 2008 - 22:11
...Двете краиности при автомобилите Mercedes--fiat...
Че то сега с Фиестата да не е по-добре.Фиатката поне е по-голяма...
Публикувано 25 ноември 2008 - 22:21
Купи си Фият да та е яд.Гросе не се излагай с италиянски боклуци.Премисли за нещо немско.
Публикувано 25 ноември 2008 - 22:23
Купи си Фият да та е яд.Гросе не се излагай с италиянски боклуци.Премисли за нещо немско.
Добре де, каква малка кола да си купя за града до 6 000 - 7 000лв.?
Публикувано 25 ноември 2008 - 22:28
Мицубиши колт 99-2000,АБС,клима,еърбег,много здрава японска резачка.Добре де, каква малка кола да си купя за града до 6 000 - 7 000лв.?
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 25 ноември 2008 - 22:31
Без японски, дразнят ме.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА