Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Какъв мерцедес да избера от тези...т.к. съм жена и не разбирам

• Please log in to reply
36 мнения по тази тема

#16 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 27 ноември 2008 - 08:58

Абсолютно вярно! Не съм чул жена да е харесала W124 - особено външния вид.

Точно така си е, а жена ми е поредният пример за подобно мнение. Хич не й харесва 124-та. Аз пък май натам се ориентирам. В началото уж Е класа кръглоочко, уж този или онзи по-нов модел, ама като чета вече по-обстойно впечатленията и имайки предвид други фактори, този ще да е модела. Сега дали 220, дали 300, дали бензин или дизел.........ще го мисля като му дойде времето.
Абе готини са си тези 124-ки.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#17 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2008 - 09:03

Дидо,ориентирай се какъв цвят харесва жена ти и търси такава 124-ка.По спомени на Мбенц жена му и тя не харесвала 124 ама като я видяла такава пепел от рози и й допаднала :D
  • 0

#18 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 27 ноември 2008 - 09:25

Дидо,ориентирай се какъв цвят харесва жена ти и търси такава 124-ка.По спомени на Мбенц жена му и тя не харесвала 124 ама като я видяла такава пепел от рози и й допаднала :D

Ами точно този цвят /пепел от рози/ определено й харесва. Преди време ми купи две ризи с такъв цвят - с къс и после с дълъг ръкав. Ама тъй като аз мисля да го карам, то на мен този цвят меко казано не ми допада. Предпочитам сив металик, черен, тъмно син, графит или тъмно виолетов. От по-нестандартните цветове, този последния най-го предпочитам!
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#19 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Публикувано 27 ноември 2008 - 09:31

Стига бе, мойта мацка се кефи яко и на седана, и на купето, и на кабриото, и то повече на външния вид!
...само комбито не й харесва + махагоните вътре.
:offtopic1: ама тия махагони вярно под определен ъгъл ти вадят очите, няма такива отблясъци!
Е тва е да си гърмян заек - "ето скъпа, много е красив - пепел от рози" (W123 и mbenz - тактиците)
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#20 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2008 - 09:34

Ако някоя жена не харесва 124,веднага някой да й покаже на снимка от нета 123 комби и да обясни че ако не харесва 124 ще вземе комбито на 123 и ще клекне,няма къде да ходи :lol:
  • 0

#21 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 27 ноември 2008 - 12:12

Ако някоя жена не харесва 124,веднага някой да й покаже на снимка от нета 123 комби и да обясни че ако не харесва 124 ще вземе комбито на 123 и ще клекне,няма къде да ходи :lol:

Това м/у другото си е идея :icon_coolgrin:
  • 0

#22 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 27 ноември 2008 - 13:17

Абсолютно вярно-точно така беше!Една година и показвам на жена ми разни 124/Е,като сочех само най-лъскавите и наточените,ама не,и не-стари били,грозни,били,на нищо не приличали..докато виж-Ситроен С4 къв бил хубав?!?! :0_yahoo: Е-и аз,и тя знаехме,че ще купя каквото ми хареса,и я питам просто така... ;) И,като взех колата,и и я показах рече:е,това е друга работа,супер е!И досега не вярва,че съм и показвал сума ти коли от същия модел!Ама са били друг цвят... :nono: :tongue:
А,по питането на колежката се присъединявам твърдо към мнението на Лоринзер-С250Д,и 124/Е 250,или 300Д!Всичко друго е от Лукаваго! :blink:
И да не се притеснява да пита,и ако се спре на нещо да помоли да дойде някой с нея за консултант. ;)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#23 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 27 ноември 2008 - 13:17

моята я харесва заради решетка с която съм и като спомена че искам да си сложа оргинална ми вика ....................ти си луд да направиш колата грозна ..................... :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#24 venvit

venvit

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 14 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2008 - 13:49

Здравейте колеги, А по въпроса, колежке, най - добре събери още някой друг лев и си вземи нещо по ново, най щте ти отива една С 200 компресор, или 220 ЦДИ 2001-2002г. сравнително по малка от Е класата и достатъчно пъргава, даже в повече за жена ( без да те обиждам, може и да си от процента на добрите шофьорки) а и визията ще ти хареса повече отколкото на която и да е друг по стар модел, а и от гледна точка на интериор и дизайн, няма база за сравнение, също и за екстри (за жена предимно говоря) та ако имаш тази възможност, събери 18 000, 20 000 лв. и тогава търси, хем избора е по голям, хем вузможността да попаднеш на читав екземпляр е по вероятно, защото по старите модели и читави екземпляри не се продават, техните собственници си им се радват с цялото си сърце, и наистина биха били луди да ги продават освен ако това не се налага!
  • 0

#25 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Мнения:
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2008 - 09:34

@Anelia:

Не знам какво ще си харесаш, но според мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е наличието на следните удобства (вЕрвай ми!):

1. Автомат
2. Темпомат
3. Клима с шукаретки

Относно паркирането (това нали е проблем на жените, защото 'се ги лъжат колко са 20 см.)... за мен, въпреки реалната разлика в размера (на колите) субективното усещане ще ти е сходно и в С, и в Е клас, т.е. ако ти допадат Автомобили от еднаква генерация => изборът е по-голямата.
  • 0

#26 Anelia

Anelia

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 30 ноември 2008 - 11:49

Оф ,приятели,благодаря Ви за съветите, обаче доколкото разбирам според вас на С250 трябва да се спра, но лошото е че много ми се вижда ограничен избора за такъв модел-а С220 ТОООЛКОВА ги има и най-различни, ама щом е несполучлив ще чакам когато дойде какъвто го искам С250.

Благодаря Ви още веднъж.
  • 0

#27 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 30 ноември 2008 - 14:03

Колежке. Вземай Е 250 ( W124 )
  • 0

#28 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 30 ноември 2008 - 23:10

а С220 ТОООЛКОВА ги има и най-различни,

щото ТОООЛКОВА народ иска да се оттърве от тях.....
  • 0

#29 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Мнения:
  • Град:Троян
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 декември 2008 - 15:18

хаха прав си до някъде аз имам един приятел със една С220ка изръси 9000 лева...и не е читава..като видя моята се влюби във нея :)

124/Е-250 или Е-250тд ТОВА Е истината Анелия.... :cool:
  • 0
Публикувано изображение

#30 Anelia

Anelia

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 02 декември 2008 - 22:16

И последно само:::: кое е по-добре със всичките му предимства и недостатъци: C180 с газова уредба или C250 дизел , кое е по-добре, че съм вече пред покупката на мерцедеса и незнам кое???

Благодаря Ви за последно!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни