И аз това казвам - мноу скъпи... иначе добре изглеждат...Такъв тип крушки за мигачи имат не само осрам.
Виждал съм и филипсови но цената ми се видя непоносима и някак неоправдана...
Е ще споделя, ама не излиза. Панела ми е от тия правоъгълните със самодиагностиката. Вади се с ключовете за Becker-а... Ключове имам, панела се отключва, излиза 4 - 5 милиметра и дотам. Опира някъде в нещо и не мърда повече, а ме е страх да не счупя махагона около него, та гледам да не напъвам много. Иначе изгорялата крушка му е малкия дерт - двата бутона AUTO са счупени, ама нали се сещаш - само бутони не продават, трябва цял панел, а струва майка си и баща си, та ще го сваля, ще се повихря с поялника и ще сменя пуканките на бутоните. А куцото е, че сега без бутоните AUTO - все едно съм с обикновен климатик, а не климатроник. А тия бутони се ползват и за стрелки при самодиагностиката. А бе куца работа, какво да ти разправям.Когато свалиш панела на климатроника, ще съм много благодарен ако споделиш опит.
Аз също трябва да го свалям но по съвсем други причини.
Ако някой знае как се сваля махагончето около панела - да свирне, че ми бръкна в здравето тая работа!

Виж ГАРАЖА