нямам такова копче , се пак може да няма нищо опщо с мифкатаОпс. Сега се сещам. Има едно копче дето регулира силата на светене на таблото. Възможно е автомифкаджията да го е потъркал по-здраво, съответно намалил силата на крушките. По спомен се намира в ляво, под ключа за фаровете.
светлини
Започната от sims, 13 ное 2008 - 02:01:45
21 мнения по тази тема
Публикувано 13 ноември 2008 - 19:47
Публикувано 13 ноември 2008 - 23:33
Колега,копче имаш,хващам бас на по бира.Бутона,който е за нулиране на дневния километраж се върти на лево и десно-слабо и силно.Когато си на контакт без габарити(фаровете нямат нищо общо тук)подсветката на таблото свети на макс,заради дневната светлина,и реостата не работи.Ако са ти го врътнали на мивката,в което съм убеден на 99.99%,като включиш габарита и реостата е намален,таблото и другите лампи намалят според реостата.
Врътни го на пълно дясно и ще видиш че ми дължиш една
(2л.)
Врътни го на пълно дясно и ще видиш че ми дължиш една
Публикувано 14 ноември 2008 - 00:04
Тая кола ако е мита само вьншно бая зор ше види ония с четките да стигне до копчето на таблото.
Ако ли не.............реостата как каза колегата,слаба страна и на 123,124,140...........
.
Публикувано 14 ноември 2008 - 09:21
Аааааа и W201 .... 

Публикувано 14 ноември 2008 - 13:13
"Ц180 спорт 93" ми прилича на купе W202.
Ако е така, на таблото има две врътки-копчета, минават през плексигласа на таблото. Едното, дясното е за сверка на часовника, второто - лявото е за нулиране на дневния километраж с натискане, а с въртене мени интензитета на светене на таблото. Сутринта го пробвах и е така.
Ако е така, на таблото има две врътки-копчета, минават през плексигласа на таблото. Едното, дясното е за сверка на часовника, второто - лявото е за нулиране на дневния километраж с натискане, а с въртене мени интензитета на светене на таблото. Сутринта го пробвах и е така.
Публикувано 14 ноември 2008 - 19:26
Мерси много, точно така е както казваш , изобщо нямаше да се сетя че този бутон се върти, а на мен какви мисли ми минаваха през главатаКолега,копче имаш,хващам бас на по бира.Бутона,който е за нулиране на дневния километраж се върти на лево и десно-слабо и силно.Когато си на контакт без габарити(фаровете нямат нищо общо тук)подсветката на таблото свети на макс,заради дневната светлина,и реостата не работи.Ако са ти го врътнали на мивката,в което съм убеден на 99.99%,като включиш габарита и реостата е намален,таблото и другите лампи намалят според реостата.
Врътни го на пълно дясно и ще видиш че ми дължиш една(2л.)
Публикувано 14 ноември 2008 - 20:00
Радвам се че сам бил полезен,а бирата,Вени ,е -2л.-да се чете Две ЛЕЙКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни