Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа

• Please log in to reply
46 мнения по тази тема

#46 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W126 280 SE M110 83"
    Mercedes W211 E280 CDI 177ps
    Mercedes W221 S350

Публикувано 12 ноември 2008 - 12:30

Незнам трябва да се види на живо ! Винаги Е класата яде дървото относно дизайна . C класата винаги е била красива кола поради факта че е умален варянт на S класата и много се доближават като дизайн . Е класата честно след W124 не ми е допадал нито един модел . Това е мое лично мнение ! Някакси тези два фара малко докторска ми изглежда.
То се е видяло след няколко години мерцедес ще са само S класата всичко останало ще е някаква имитация и то неуспешна !!!! :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#47 vladumur

vladumur

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Мнения:

Публикувано 13 ноември 2008 - 17:19

Абе без да се засягате,но след ерата на 124 ,от W210 нагоре всичките Е класи са ужасни на визия .От W210 всяка 5ца на BMW е по-красива и по-добра като кола от Е класите на Мерцедес.Смея да го кажа,защото имам лични наблюдения върху въпросните модели.
Тази класация за най-грозните автомобили е правина от тумба дебили с изкривени разбирания за красива кола.Гледах преди време класацията и на челните места за най грозни коли бяха Порше Каиен и разни такива,както и МЛ /новия/,X6....абе все коли,които са хубави по всички показатели.Особенно едно X6 не бих откзал :)

аз моето мнение за новата Е класа си го казах.искам само да кажа нещо в опровержение на колегата относно в210 и 5ците.за красота някак може и да се съглася ама да ми кажеш че 5ца от същата година на 210ката е технически по добра тва нема как да стане.за последната 5ца съм съгласен,тя просто е съваршена.ти каква 210ка си карал не знам ,моята е 2.5 чист дизел и ти казвам че е мнг корав автомобил,мои приятел кара такава 3 год. 3.0 чист дизел и не знам да е сменял нещо друго освен масло.имам и други 2ма приятели които имат 525 тдс.и да ти кажа доста ревът от тях.мисля че всички знаят за проблема и как на 210км. криви главата.а ремонта е ужасен.със сигурност мога да кажа за единя че имаше проблеми с хидравликата и нещо друго.а за разликата в цената на частите няма какво да си говорим.В210>бмв5.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни