Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа
Започната от vaakata, 01 ное 2008 - 01:46:39
46 мнения по тази тема
Публикувано 01 ноември 2008 - 01:46
Колеги, Авто Билд са показали снимки на новата Е-класа. То снимки гледах отдавна и в българското издание, нооо там имаше само екстериорни снимки. ТУК , можете да видите интериора, предницата и задницата на седан версията. Кажете какво мислите за колата. По мнение на списанието интериорното оформление е в стила на 80-те години (и на мене така ми се стори още преди да прочета редовете под снимката).
Тааа интересно ми е какво мислите вие по въпроса колеги ?
Тааа интересно ми е какво мислите вие по въпроса колеги ?
Публикувано 01 ноември 2008 - 02:08
Не ми харесва
.
Публикувано 01 ноември 2008 - 02:18
На мен много ми харесва на сегашната Е класа след фейслифта решетката, която е с голяма хромирана рамка като на по старите 124-ки и пури. Колкото до бъдещата Е класа си мисля че това едва ли ще е крайния модел, нещо не ми харесва това разделение на предните фарове.
Публикувано 01 ноември 2008 - 03:04
А у гьзь е като Хюндай Соната.Вьтре ми харесва извивката на таблото,наподобява на 124,140 или 129 ма всичко друго е мамата си трака.
.
Публикувано 01 ноември 2008 - 08:26
Що ли, след купища глупости сега от Мерцедес всячески се опитват да напомнят за старите си славни модели , сетиха се те че не старите бенцове са им проблема а те са символ на здравина качество и непреходност на марката и не пречат а спомагат за новите им продажби . А у гъзо верно прилича на соната , да се надяваме че така няма да излежда от вън новата е-класа, някак си много модерничко ми идва .
The Gods Made Heavy Metal
Публикувано 01 ноември 2008 - 10:04
Нещо с тези фарове немога да е приема, ако бяха като но новия SL щеше да избие рибата.
Вътре също нещо не ми допада, еле с това табло от 124-ка.....
Вътре също нещо не ми допада, еле с това табло от 124-ка.....
Публикувано 01 ноември 2008 - 10:17
Ще свикнете,ще свикнете...
Много е грозна.Направо да ми подаряват едно такова за да ме накажат
Много е грозна.Направо да ми подаряват едно такова за да ме накажат
Публикувано 01 ноември 2008 - 10:26
Ще струва колкото една ЕС класа. Пък бъдещата ЕС-ка ще е колкото един Майбах
Като ще завръщат славните модели да турят и тогавашни цени бре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Като ще завръщат славните модели да турят и тогавашни цени бре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 01 ноември 2008 - 10:46
Така си и мислех колеги, и аз не съм доволен. Не ми харесва таблото, нямам нищо против старите бенцове но това което биха направили от МЕРЦЕДЕС ако пуснат модела в този вид би било огрооомна крачка назад. Много съм обезпокоен, като видях новата Ц-тка от вътре иии новата миниджипка GLK, съм склонен да мисля че е много възможно новата Е-класа да е точно такава отвътре. При сегашната Е-класа лъха уют от всякъде ииииииии много ми харесва, бееее трябва човек да се повози и покара за да го види. НА тъмно как светят плафоните на тавана докато караш, слабите лампички при дръжките, абеее всичко е някак така направено че се чувстваш като у дома си. А това, което виждам поне на снимка показва че май това усещане за уют няма да го има при бъдещата Е-класа. Не знам какъв е този рязък завой в последните 2 години, трудно ми е да го възприема. Новата Ц-тка като излезе много ми хареса отвън, нооо отвътре не. Е със бежов салон и ходи и тогава не дразни ЕКОПЛАСТМАСАТА от която е направено таблото. При GLK таблото пак нещо не ме кефи (в бежово не знам как ще е). Не ми харесва тази тенденция към ръбати табла мамка му, все пак това е мерцедес- производител на луксозни и комфортни коли аааа не на ГОЛФ , АСТРА илиии мещо такова.
Публикувано 01 ноември 2008 - 11:09
Така си и мислех колеги, и аз не съм доволен. Не ми харесва таблото, нямам нищо против старите бенцове но това което биха направили от МЕРЦЕДЕС ако пуснат модела в този вид би било огрооомна крачка назад. Много съм обезпокоен, като видях новата Ц-тка от вътре иии новата миниджипка GLK, съм склонен да мисля че е много възможно новата Е-класа да е точно такава отвътре. При сегашната Е-класа лъха уют от всякъде ииииииии много ми харесва, бееее трябва човек да се повози и покара за да го види. НА тъмно как светят плафоните на тавана докато караш, слабите лампички при дръжките, абеее всичко е някак така направено че се чувстваш като у дома си. А това, което виждам поне на снимка показва че май това усещане за уют няма да го има при бъдещата Е-класа. Не знам какъв е този рязък завой в последните 2 години, трудно ми е да го възприема. Новата Ц-тка като излезе много ми хареса отвън, нооо отвътре не. Е със бежов салон и ходи и тогава не дразни ЕКОПЛАСТМАСАТА от която е направено таблото. При GLK таблото пак нещо не ме кефи (в бежово не знам как ще е). Не ми харесва тази тенденция към ръбати табла мамка му, все пак това е мерцедес- производител на луксозни и комфортни коли аааа не на ГОЛФ , АСТРА илиии мещо такова.
Виж С63 AMG комби и тогава пак ми говори....
Публикувано 01 ноември 2008 - 11:27
В задницата прилича точно на Хюндай Соната,а в предницата ми прилича на Лексус.Общо взето нито един от новите модели на Мерцедес не ме блазни.Само G класа,който си изглежда както е изглеждал и преди 20 години ми харесва.....
Публикувано 01 ноември 2008 - 11:27
Виж С63 AMG комби и тогава пак ми говори....
Приятелю, нямам представа какво искаш да кажеш. Бъди малко по-конкретен ако обичаш. Тази Ц-класа я имаше на пловдивския панаир и я видях, ама какво искаш да видя. За кое от нещата ме караш да гледам? За лукс ли за какво? Конкретизирай се малко.
Публикувано 01 ноември 2008 - 14:41
На Mercedes Benz ще им се наложи да се поучат малко от американците .Тоест да не изменят на класическите Си линий които всички толкова харесваме .
п.с.
Може би съм старомоден
п.с.
Може би съм старомоден
Публикувано 01 ноември 2008 - 15:36
Значи всички сме старомодни
Публикувано 01 ноември 2008 - 15:50
Мале.. това е някакъв сбирщайн. Отзад Хюндай отпред Лексус.. абе.. какво става ?
Май единственото хубаво нещо е махагона вътре. Тоя вариант на интериор (говоря за махагона) ми харесва повече от колкото сегашните бозички.
Иначе както каза Гроса- ако е с фаровете на новия СЛ... ще е убиец !
Май единственото хубаво нещо е махагона вътре. Тоя вариант на интериор (говоря за махагона) ми харесва повече от колкото сегашните бозички.
Иначе както каза Гроса- ако е с фаровете на новия СЛ... ще е убиец !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни