Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа

• Please log in to reply
46 мнения по тази тема

#31 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 03 ноември 2008 - 20:39

Много си е хубава колицата,
поне за мен!!!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#32 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    C250TD , 1996 година(продаден),
    Е350 (W211) - facelift 2006.

Публикувано 03 ноември 2008 - 23:21

Трагедия,не че не бих я карал ама... и аз харесвам повече мерцедес ама нема кво да се лъжеме 5тичката е мнг по красива.разликата отзад със сонатата е само емблемата.ако некои ти гепи емблемата караш си хюндаи и тва си е.интериора според мен не лош ама отван?!вместо да прават нови Е класи с елементи от 124,да земат да прават 124 с интериор на нова Е класа,мисля че ще се продават пове4е.

Хахаааа, БМВ 5 серия били красиви, :D . Радвам се че има по-весели колеги. Е бих се съгласил ако 5-цата е от тези до 2002 година. След тфа става оле мале. Между другото точно актуалната 5-ца е влязла в класация за 10-те най-грозни коли за 2005 ли, 2006 ли не съм мн сигурен трябва да изкопая списанието. Според потребителите погледнато от преде навявало асоцицации на баба с очила, и наистина погледнате една снимка иииии има нещо такова. А това за 124 ми хареса. :flagMB new:
  • 0

#33 vladumur

vladumur

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2008 - 01:53

А защо презумпцията е, че Мерцедес приличал на Хюндай? Щото малко ме съмнява корейците да са си блъскали Х години главите над новия дизайн, след което щутгартските майстори са си купили Auto Bild видяли снимката на новата соната и скицирали новия модел на Мерцедес. По ми се чини да е обратното - Хюндая прилича на Мерцедес при това:
1. Това не е от вчера
2. Това не е случайно
3. Има и други подражатели... примерно някои модели на Lancia и доста други корейски марки...

абе че гадните кореици са крадливо племе се знае ,и аз допускам че е по вероятно те да са изкопирали дизаина,но факт е че прилича на соната
  • 0

#34 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2008 - 03:15

Да де ма Сонатата се мота по улиците вече,а това още се чудят как да го изделат с теслата.Да беше някой кирлив модел като ...........ммммммммммм R class да речем или някой друга :censored: по бих го приел ма тва трябва да е Е класата.Те една Е класа като не я направят като хората/ не като Корейците / какво остава???

S,E,SL,CL,G,C са грабнака на тая марка.Без да обиждам колегите,но експерименти може да се правят с М класата да речем,че пьрвия модел пак го сравниха с Хюндай ли беше с Кия ли и ни вьншно го би,ни вьтре беше като хората,а като прибавим и посирането на Американците с модела и оди си купи такова после.
С тоя М се справиха,сега толко ли няма как да се огледа някой с новия ЦЛ да речем,мен очичките ми останаха като го мернах.
Да напипат дизайна на новата Цедка,да я понапьлнят малко в муцуната и калниците,да я издьлжат и леко по-малки джамове и е готова Е класа с изльчването на МЕРЦЕДЕС,а не някакьв Хундай в гьзь и малко Лексусче от 95 у муцунката.Тоз дето ги пуска тия партенки с тия новите форми да го ближе.Аз сьщо много се сьмнявам да се посерат пак и то с Е класата ма знае ли човек,ако това горе по снимките излезе на улицата и наистина ше си карам само 140 или следващия ЦЛ,че тия новите човек да го е гнус да ги мие.
  • 0
.

#35 mchochone

mchochone

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:Bulgaria/Norwey

Публикувано 04 ноември 2008 - 07:41

Нещо с тези фарове немога да е приема ама си е MERCEDES..... :4036:
  • 0
Мерцедес-ът е стил на живот, в който няма заплаха и агресия. "Не ходи накъдето те води пътя. Вместо това тръгни натам, където няма пътища и ги прокарай!"

#36 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 04 ноември 2008 - 10:29

Абе без да се засягате,но след ерата на 124 ,от W210 нагоре всичките Е класи са ужасни на визия .От W210 всяка 5ца на BMW е по-красива и по-добра като кола от Е класите на Мерцедес.Смея да го кажа,защото имам лични наблюдения върху въпросните модели.
Тази класация за най-грозните автомобили е правина от тумба дебили с изкривени разбирания за красива кола.Гледах преди време класацията и на челните места за най грозни коли бяха Порше Каиен и разни такива,както и МЛ /новия/,X6....абе все коли,които са хубави по всички показатели.Особенно едно X6 не бих откзал :)
  • 0

#37 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 04 ноември 2008 - 16:11

Е като доиде при мене -а тя ще доиде поне 1 година преди премиерата -ще ви кажа дали е готина или не .
Но мога да пусна няколко снимки на БМВ 7 серия -тва дет ще излезе на пазара тоя или другия месец- много тясна са я направили таз кола-моита 124 е по голяма и широка от таз 7_мица - иначе е с би турбо 8 цилиндъра - мали ще фръкне.... :D :D :D
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#38 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2008 - 16:14

...Гледах преди време класацията и на челните места за най грозни коли бяха Порше Каиен и разни такива,както и МЛ /новия/,X6....абе все коли,които са хубави по всички показатели.Особенно едно X6 не бих откзал :)

Ето, това доказва, че на вкус и цвет, товарищей нет. На мен X6 и Кайен са ми в списъка за най-грозните неща, за които можеш да си похарчиш парите... Особено X6 с отсечения задник на нищо не прилича...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#39 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 04 ноември 2008 - 16:15

Аааа новата седмица е с почти същата задница.И тя мяза на Соната.

Колкото до отсечената задница на X6,тя изглежда гадно ако колата е с тънки гуми,но ако е с широките валяци,някак си всичко добива завършен вид.
  • 0

#40 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2008 - 16:20

и аз споделям общите мнения:

1. тая Е класа от снимките (визирам всички варианти) е отвратителна и това са предположения от преди 2-3 години т.е. силно се надявам истинската Е класа да е нещо ново и добро и да ударим BMW и AUDI в земята. Мисля че е крайно време МБ да избягат от заигравките с 2 фара от пред и да се върнат към класиката 201,202,124,126,140
2. към момента дизайна и на BMW и на AUDI в тоя клас превъзхожда Е класата, но все пак да не забравяме че техните модели са по-нови (ако не се лъжа 211 е от 2003-та без да взимаме в предвид нищожният фейслифт 2006-та)

Ето още малко по темата (изцало загагам на този вариaнт към момента)

Публикувано изображение

от зад повечко радва

Публикувано изображение

за тази пък ХУ*НЯ даже не ми се мисли

Публикувано изображение
  • 0

#41 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2008 - 17:30

S и C новите ми пьлнят душата,дано не се окендзат с Е класата
  • 0
.

#42 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2008 - 19:11

Кранк отзад повече радва защото наподобява 204 :)
А 204 вече го виждаме доста редовно и сме посвикнали. Иначе като се замисля.. 204ката ми харесва само и единствено в предницата.. !
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#43 stunnyss

stunnyss

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 32 Мнения:
  • Автомобил:
    W123 230T
    W124 300ТД

Публикувано 05 ноември 2008 - 15:17

На мен новата Е класа пък ми харесва особенно интериора обичам класическите табла, малко съм скептичен със заигравката с фаровете. Но като излезе официално ще разберем как ще изглежда наистина. :rolleyes:
  • 0

#44 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 11 ноември 2008 - 13:51

Пичове, помните ли като пуснаха първите снимки на прототипа на сегашния CL всички казваха това е ужасно, ебати Хюндая, мега грозната кола и т.н. какво се получи всъщност излезе CL и няма човек които да не го харесва... Същото ще и с Е класата! Тъи че аз ще се въздържа от коментари докато не я видя наживо!
  • 0

#45 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 11 ноември 2008 - 15:32

Пичове, помните ли като пуснаха първите снимки на прототипа на сегашния CL всички казваха това е ужасно, ебати Хюндая, мега грозната кола и т.н. какво се получи всъщност излезе CL и няма човек които да не го харесва... Същото ще и с Е класата! Тъи че аз ще се въздържа от коментари докато не я видя наживо!

Аз съм съгласен. Като се види на живо, или на официалната премиера 100% на много хора ще им хареса.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни