Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа
Started by vaakata, 01 Nov 2008 - 01:46:39
46 replies to this topic
Posted 03 November 2008 - 20:39
Много си е хубава колицата,
поне за мен!!!
поне за мен!!!
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Posted 03 November 2008 - 23:21
Трагедия,не че не бих я карал ама... и аз харесвам повече мерцедес ама нема кво да се лъжеме 5тичката е мнг по красива.разликата отзад със сонатата е само емблемата.ако некои ти гепи емблемата караш си хюндаи и тва си е.интериора според мен не лош ама отван?!вместо да прават нови Е класи с елементи от 124,да земат да прават 124 с интериор на нова Е класа,мисля че ще се продават пове4е.
Хахаааа, БМВ 5 серия били красиви, . Радвам се че има по-весели колеги. Е бих се съгласил ако 5-цата е от тези до 2002 година. След тфа става оле мале. Между другото точно актуалната 5-ца е влязла в класация за 10-те най-грозни коли за 2005 ли, 2006 ли не съм мн сигурен трябва да изкопая списанието. Според потребителите погледнато от преде навявало асоцицации на баба с очила, и наистина погледнате една снимка иииии има нещо такова. А това за 124 ми хареса.
Posted 04 November 2008 - 01:53
А защо презумпцията е, че Мерцедес приличал на Хюндай? Щото малко ме съмнява корейците да са си блъскали Х години главите над новия дизайн, след което щутгартските майстори са си купили Auto Bild видяли снимката на новата соната и скицирали новия модел на Мерцедес. По ми се чини да е обратното - Хюндая прилича на Мерцедес при това:
1. Това не е от вчера
2. Това не е случайно
3. Има и други подражатели... примерно някои модели на Lancia и доста други корейски марки...
абе че гадните кореици са крадливо племе се знае ,и аз допускам че е по вероятно те да са изкопирали дизаина,но факт е че прилича на соната
Posted 04 November 2008 - 03:15
Да де ма Сонатата се мота по улиците вече,а това още се чудят как да го изделат с теслата.Да беше някой кирлив модел като ...........ммммммммммм R class да речем или някой друга по бих го приел ма тва трябва да е Е класата.Те една Е класа като не я направят като хората/ не като Корейците / какво остава???
S,E,SL,CL,G,C са грабнака на тая марка.Без да обиждам колегите,но експерименти може да се правят с М класата да речем,че пьрвия модел пак го сравниха с Хюндай ли беше с Кия ли и ни вьншно го би,ни вьтре беше като хората,а като прибавим и посирането на Американците с модела и оди си купи такова после.
С тоя М се справиха,сега толко ли няма как да се огледа някой с новия ЦЛ да речем,мен очичките ми останаха като го мернах.
Да напипат дизайна на новата Цедка,да я понапьлнят малко в муцуната и калниците,да я издьлжат и леко по-малки джамове и е готова Е класа с изльчването на МЕРЦЕДЕС,а не някакьв Хундай в гьзь и малко Лексусче от 95 у муцунката.Тоз дето ги пуска тия партенки с тия новите форми да го ближе.Аз сьщо много се сьмнявам да се посерат пак и то с Е класата ма знае ли човек,ако това горе по снимките излезе на улицата и наистина ше си карам само 140 или следващия ЦЛ,че тия новите човек да го е гнус да ги мие.
S,E,SL,CL,G,C са грабнака на тая марка.Без да обиждам колегите,но експерименти може да се правят с М класата да речем,че пьрвия модел пак го сравниха с Хюндай ли беше с Кия ли и ни вьншно го би,ни вьтре беше като хората,а като прибавим и посирането на Американците с модела и оди си купи такова после.
С тоя М се справиха,сега толко ли няма как да се огледа някой с новия ЦЛ да речем,мен очичките ми останаха като го мернах.
Да напипат дизайна на новата Цедка,да я понапьлнят малко в муцуната и калниците,да я издьлжат и леко по-малки джамове и е готова Е класа с изльчването на МЕРЦЕДЕС,а не някакьв Хундай в гьзь и малко Лексусче от 95 у муцунката.Тоз дето ги пуска тия партенки с тия новите форми да го ближе.Аз сьщо много се сьмнявам да се посерат пак и то с Е класата ма знае ли човек,ако това горе по снимките излезе на улицата и наистина ше си карам само 140 или следващия ЦЛ,че тия новите човек да го е гнус да ги мие.
.
Posted 04 November 2008 - 07:41
Нещо с тези фарове немога да е приема ама си е MERCEDES.....
Мерцедес-ът е стил на живот, в който няма заплаха и агресия. "Не ходи накъдето те води пътя. Вместо това тръгни натам, където няма пътища и ги прокарай!"
Posted 04 November 2008 - 10:29
Абе без да се засягате,но след ерата на 124 ,от W210 нагоре всичките Е класи са ужасни на визия .От W210 всяка 5ца на BMW е по-красива и по-добра като кола от Е класите на Мерцедес.Смея да го кажа,защото имам лични наблюдения върху въпросните модели.
Тази класация за най-грозните автомобили е правина от тумба дебили с изкривени разбирания за красива кола.Гледах преди време класацията и на челните места за най грозни коли бяха Порше Каиен и разни такива,както и МЛ /новия/,X6....абе все коли,които са хубави по всички показатели.Особенно едно X6 не бих откзал
Тази класация за най-грозните автомобили е правина от тумба дебили с изкривени разбирания за красива кола.Гледах преди време класацията и на челните места за най грозни коли бяха Порше Каиен и разни такива,както и МЛ /новия/,X6....абе все коли,които са хубави по всички показатели.Особенно едно X6 не бих откзал
Posted 04 November 2008 - 16:11
Е като доиде при мене -а тя ще доиде поне 1 година преди премиерата -ще ви кажа дали е готина или не .
Но мога да пусна няколко снимки на БМВ 7 серия -тва дет ще излезе на пазара тоя или другия месец- много тясна са я направили таз кола-моита 124 е по голяма и широка от таз 7_мица - иначе е с би турбо 8 цилиндъра - мали ще фръкне....
Но мога да пусна няколко снимки на БМВ 7 серия -тва дет ще излезе на пазара тоя или другия месец- много тясна са я направили таз кола-моита 124 е по голяма и широка от таз 7_мица - иначе е с би турбо 8 цилиндъра - мали ще фръкне....
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Posted 04 November 2008 - 16:14
Ето, това доказва, че на вкус и цвет, товарищей нет. На мен X6 и Кайен са ми в списъка за най-грозните неща, за които можеш да си похарчиш парите... Особено X6 с отсечения задник на нищо не прилича......Гледах преди време класацията и на челните места за най грозни коли бяха Порше Каиен и разни такива,както и МЛ /новия/,X6....абе все коли,които са хубави по всички показатели.Особенно едно X6 не бих откзал
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 04 November 2008 - 16:15
Аааа новата седмица е с почти същата задница.И тя мяза на Соната.
Колкото до отсечената задница на X6,тя изглежда гадно ако колата е с тънки гуми,но ако е с широките валяци,някак си всичко добива завършен вид.
Колкото до отсечената задница на X6,тя изглежда гадно ако колата е с тънки гуми,но ако е с широките валяци,някак си всичко добива завършен вид.
Posted 04 November 2008 - 16:20
и аз споделям общите мнения:
1. тая Е класа от снимките (визирам всички варианти) е отвратителна и това са предположения от преди 2-3 години т.е. силно се надявам истинската Е класа да е нещо ново и добро и да ударим BMW и AUDI в земята. Мисля че е крайно време МБ да избягат от заигравките с 2 фара от пред и да се върнат към класиката 201,202,124,126,140
2. към момента дизайна и на BMW и на AUDI в тоя клас превъзхожда Е класата, но все пак да не забравяме че техните модели са по-нови (ако не се лъжа 211 е от 2003-та без да взимаме в предвид нищожният фейслифт 2006-та)
Ето още малко по темата (изцало загагам на този вариaнт към момента)
от зад повечко радва
за тази пък ХУ*НЯ даже не ми се мисли
1. тая Е класа от снимките (визирам всички варианти) е отвратителна и това са предположения от преди 2-3 години т.е. силно се надявам истинската Е класа да е нещо ново и добро и да ударим BMW и AUDI в земята. Мисля че е крайно време МБ да избягат от заигравките с 2 фара от пред и да се върнат към класиката 201,202,124,126,140
2. към момента дизайна и на BMW и на AUDI в тоя клас превъзхожда Е класата, но все пак да не забравяме че техните модели са по-нови (ако не се лъжа 211 е от 2003-та без да взимаме в предвид нищожният фейслифт 2006-та)
Ето още малко по темата (изцало загагам на този вариaнт към момента)
от зад повечко радва
за тази пък ХУ*НЯ даже не ми се мисли
Posted 04 November 2008 - 17:30
S и C новите ми пьлнят душата,дано не се окендзат с Е класата
.
Posted 04 November 2008 - 19:11
Кранк отзад повече радва защото наподобява 204
А 204 вече го виждаме доста редовно и сме посвикнали. Иначе като се замисля.. 204ката ми харесва само и единствено в предницата.. !
А 204 вече го виждаме доста редовно и сме посвикнали. Иначе като се замисля.. 204ката ми харесва само и единствено в предницата.. !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 05 November 2008 - 15:17
На мен новата Е класа пък ми харесва особенно интериора обичам класическите табла, малко съм скептичен със заигравката с фаровете. Но като излезе официално ще разберем как ще изглежда наистина.
Posted 11 November 2008 - 13:51
Пичове, помните ли като пуснаха първите снимки на прототипа на сегашния CL всички казваха това е ужасно, ебати Хюндая, мега грозната кола и т.н. какво се получи всъщност излезе CL и няма човек които да не го харесва... Същото ще и с Е класата! Тъи че аз ще се въздържа от коментари докато не я видя наживо!
Posted 11 November 2008 - 15:32
Аз съм съгласен. Като се види на живо, или на официалната премиера 100% на много хора ще им хареса.Пичове, помните ли като пуснаха първите снимки на прототипа на сегашния CL всички казваха това е ужасно, ебати Хюндая, мега грозната кола и т.н. какво се получи всъщност излезе CL и няма човек които да не го харесва... Същото ще и с Е класата! Тъи че аз ще се въздържа от коментари докато не я видя наживо!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users