Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа
Started by vaakata, 01 Nov 2008 - 01:46:39
46 replies to this topic
Posted 01 November 2008 - 19:09
На мен не ми харесва външно.От вътре ще го преглътна.Дано не изглежда така като излезне на пазара.Щутгарт трябва да се постараят повече,че новата 5-ца идва.Е не чи бих си взел BMW.
Posted 01 November 2008 - 19:48
Наистина BMW изби рибата т.е. стана най красивата от големите изпревари и ауди,а Мерцедес благодарение на имиджа си е трети.Баварците атакуват сериозно.Не е срамно да имаж в гаража BMW(нов модел) и Мерцедес(носталгия по отминала слава-някой стар модел)
Posted 01 November 2008 - 20:01
Наистина BMW изби рибата т.е. стана най красивата от големите изпревари и ауди,а Мерцедес благодарение на имиджа си е трети.Баварците атакуват сериозно.Не е срамно да имаж в гаража BMW(нов модел) и Мерцедес(носталгия по отминала слава-някой стар модел)
Хехе, някой колеги имат чувство за хумор. БМВ са всичко друго но не и много красиви. Последните БМВ които наистина бяха хубави сааа старата 5-ца иииииии седмицата дето я праеха до 2000 илии до 99-та не знам коя година точно. От настоящата гама само 3-ката е читава. Тъй че по-скоро да имаш БМВ е носталгия по отминали времена . S-класата си е яка от всякъде, което не може да се каже за 7-серия, дори и за тази дето излезе таз година. Ц-класата същу е хубава (дразнят ме само еко пластмасите), да не говорим за SL, CL, CLS, SLK - все модели които от мюнхен могат само завистливо да гледат и да си мечтаят да имат такива красиви коли в продуктовата си гама. Относно АУДИ, е там наистина има сериозен напредък и колите им особено в последните две години са много хубави както отвън така и отвътре. Само Ку 7 нещо ми е много скапана. Тааа, за БМВ не знам ама АУДИ (доскоро въобще не ги харесвах ноооо пред фактите и боговете мълчат) правят много хубави коли а салоните им са направо страхотни (нещо което също е някаква недостижима химера за БМВ с техните скапани табла), абеее мн са им пипнати колите и всяко нещо е много премислено. ЯКО !
Таааа много се разводних тука и за това до обобщя: БМВ- супер двигатели в последно време иииииии технически добри коли ноооооо като дизайн някак много кинетичен, нема живот особено последните 5 и 7 са като хоризонтално разположени хладилници, добре че отпред е смръщено че да им се кефят газарите.
Posted 01 November 2008 - 21:13
Някой да знае случайно що им са на БМВ-тата тия перки по таваните? Сичките сигани си ги слагат по каруците.На мен не ми харесва външно.От вътре ще го преглътна.Дано не изглежда така като излезне на пазара.Щутгарт трябва да се постараят повече,че новата 5-ца идва.Е не чи бих си взел BMW.
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Posted 01 November 2008 - 22:24
ама баш като него е ,не ми харесва като цяло колата ,нещо дизайна им куца на наще хора напоследъкА у гьзь е като Хюндай Соната.
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 02 November 2008 - 00:06
спокойно (те тия снимки са доста стари) и според мен няма да изглежда така поне външно, вътрешно може и да е така. Ето едно предположение къде къде по-сполучливо http://www.infomotor...NG_22413_2.html
Posted 02 November 2008 - 00:36
"enemy of BMW 5 Series and Audi A6"
Какво enemy отпред тия фарове са от ауди а стоповете.. БМВ 5та серия
Вътре и на 2те места дават почти сходни снимки... да не се окаже наистина че ще е така ...
Какво enemy отпред тия фарове са от ауди а стоповете.. БМВ 5та серия
Вътре и на 2те места дават почти сходни снимки... да не се окаже наистина че ще е така ...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 02 November 2008 - 02:32
Мен повече ме учудва тоя скоростен лост, дето стърчи (все пак е автомат), предвид, че вече повечето минаха на бутони, джойдтици или мултифункционални jog бутони. И също монохромния LCD посредата над централната конзола чий го дири там? Иначе таблото, моето изглежда както са изглеждали таблата 20 години преди моя модел, така че не виждам какво ви плаши в таблото.
А дизайна, не знам дали е от Соната или от Лексус, но и на тъмно да видиш линиите, ще го познаеш, че е мерцедес, така че екстериорния дизайн си спазва всички тенденции на марката.
Колкото до BMW - хубави са ги правили за последно, когато са изглеждали така:
А дизайна, не знам дали е от Соната или от Лексус, но и на тъмно да видиш линиите, ще го познаеш, че е мерцедес, така че екстериорния дизайн си спазва всички тенденции на марката.
Колкото до BMW - хубави са ги правили за последно, когато са изглеждали така:
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 02 November 2008 - 21:11
Абе само на мене ли ми харесва ?!?!! вярно ми харесва не се майтапя...
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Posted 02 November 2008 - 21:34
Ама тъпото е, че приликата на модела със 124 и други стари модели няма да направи новия модел по-здрав, дори няма да го направи и на половината здрав, колкото са старите модели. Просто това е сега тренда - колите се пряват толкова здрави, че едвам да добутат до края на гаранцията, дори реално по-малко от половината от слезлите от поточната линия изкарват гаранционния си срок без да се повредят, а след това вече за нищо не стават. Мисля, чене е нужно да обяснявам защо е така, то не е само при автомобилостроенето - вече всичко е така...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 03 November 2008 - 15:27
Трагедия,не че не бих я карал ама... и аз харесвам повече мерцедес ама нема кво да се лъжеме 5тичката е мнг по красива.разликата отзад със сонатата е само емблемата.ако некои ти гепи емблемата караш си хюндаи и тва си е.интериора според мен не лош ама отван?!вместо да прават нови Е класи с елементи от 124,да земат да прават 124 с интериор на нова Е класа,мисля че ще се продават пове4е.
Posted 03 November 2008 - 17:16
А защо презумпцията е, че Мерцедес приличал на Хюндай? Щото малко ме съмнява корейците да са си блъскали Х години главите над новия дизайн, след което щутгартските майстори са си купили Auto Bild видяли снимката на новата соната и скицирали новия модел на Мерцедес. По ми се чини да е обратното - Хюндая прилича на Мерцедес при това:Трагедия,не че не бих я карал ама... и аз харесвам повече мерцедес ама нема кво да се лъжеме 5тичката е мнг по красива.разликата отзад със сонатата е само емблемата.ако некои ти гепи емблемата караш си хюндаи и тва си е.интериора според мен не лош ама отван?!вместо да прават нови Е класи с елементи от 124,да земат да прават 124 с интериор на нова Е класа,мисля че ще се продават пове4е.
1. Това не е от вчера
2. Това не е случайно
3. Има и други подражатели... примерно някои модели на Lancia и доста други корейски марки...
Posted 03 November 2008 - 19:56
Снощи гледах Мотоавангард по ТВ7 и там показаха новата Е-класа, беше комби, но отпред беше супер яка и нямаше нищо общо със снимките тука.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users