Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа

• Please log in to reply
46 мнения по тази тема

#16 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 01 ноември 2008 - 19:09

На мен не ми харесва външно.От вътре ще го преглътна.Дано не изглежда така като излезне на пазара.Щутгарт трябва да се постараят повече,че новата 5-ца идва.Е не чи бих си взел BMW.

Прикачени миниатюри

• bmw5my2011_front_stor.jpg Размер: 80,19K, Сваляния: 114bmw5my2011_front_stor.jpg
  • bmw5my2011_bak_stor.jpg Размер: 95,8K, Сваляния: 103bmw5my2011_bak_stor.jpg

• 0

#17 калоян

калоян

Чирак

• Потребители на форума
  • 203 Мнения:
  • Град:Севлиево
  • Автомобил:
    W211 2,7CDI-2001-черен металик.W201-хобито- 2.0 бензин 1992-черен металик

Публикувано 01 ноември 2008 - 19:48

Наистина BMW изби рибата т.е. стана най красивата от големите изпревари и ауди,а Мерцедес благодарение на имиджа си е трети.Баварците атакуват сериозно.Не е срамно да имаж в гаража BMW(нов модел) и Мерцедес(носталгия по отминала слава-някой стар модел)
  • 0

#18 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    C250TD , 1996 година(продаден),
    Е350 (W211) - facelift 2006.

Публикувано 01 ноември 2008 - 20:01

Наистина BMW изби рибата т.е. стана най красивата от големите изпревари и ауди,а Мерцедес благодарение на имиджа си е трети.Баварците атакуват сериозно.Не е срамно да имаж в гаража BMW(нов модел) и Мерцедес(носталгия по отминала слава-някой стар модел)

Хехе, някой колеги имат чувство за хумор. :D БМВ са всичко друго но не и много красиви. Последните БМВ които наистина бяха хубави сааа старата 5-ца иииииии седмицата дето я праеха до 2000 илии до 99-та не знам коя година точно. От настоящата гама само 3-ката е читава. Тъй че по-скоро да имаш БМВ е носталгия по отминали времена ;). S-класата си е яка от всякъде, което не може да се каже за 7-серия, дори и за тази дето излезе таз година. Ц-класата същу е хубава (дразнят ме само еко пластмасите), да не говорим за SL, CL, CLS, SLK - все модели които от мюнхен могат само завистливо да гледат и да си мечтаят да имат такива красиви коли в продуктовата си гама. Относно АУДИ, е там наистина има сериозен напредък и колите им особено в последните две години са много хубави както отвън така и отвътре. Само Ку 7 нещо ми е много скапана. Тааа, за БМВ не знам ама АУДИ (доскоро въобще не ги харесвах ноооо пред фактите и боговете мълчат) правят много хубави коли а салоните им са направо страхотни (нещо което също е някаква недостижима химера за БМВ с техните скапани табла), абеее мн са им пипнати колите и всяко нещо е много премислено. ЯКО !
Таааа много се разводних тука и за това до обобщя: БМВ- супер двигатели в последно време иииииии технически добри коли ноооооо като дизайн някак много кинетичен, нема живот особено последните 5 и 7 са като хоризонтално разположени хладилници, добре че отпред е смръщено че да им се кефят газарите.
  • 0

#19 tonyb

tonyb

Напреднал

• Потребители на форума
  • 290 Мнения:
  • Град:Добрич
  • Автомобил:
    W201 ,190E , 122 h.p.,1990

Публикувано 01 ноември 2008 - 21:13

На мен не ми харесва външно.От вътре ще го преглътна.Дано не изглежда така като излезне на пазара.Щутгарт трябва да се постараят повече,че новата 5-ца идва.Е не чи бих си взел BMW.

Някой да знае случайно що им са на БМВ-тата тия перки по таваните? :kill_myself: Сичките сигани си ги слагат по каруците. :0_yahoo:
  • 0
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero

#20 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 01 ноември 2008 - 22:24

А у гьзь е като Хюндай Соната.

ама баш като него е ,не ми харесва като цяло колата ,нещо дизайна им куца на наще хора напоследък
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#21 freddddy

freddddy

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 2 Мнения:

Публикувано 02 ноември 2008 - 00:06

спокойно (те тия снимки са доста стари) и според мен няма да изглежда така поне външно, вътрешно може и да е така. Ето едно предположение къде къде по-сполучливо http://www.infomotor...NG_22413_2.html
  • 0

#22 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 ноември 2008 - 00:36

"enemy of BMW 5 Series and Audi A6"
Какво enemy отпред тия фарове са от ауди а стоповете.. БМВ 5та серия
Вътре и на 2те места дават почти сходни снимки... да не се окаже наистина че ще е така ... :kill_myself:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#23 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 ноември 2008 - 02:32

Мен повече ме учудва тоя скоростен лост, дето стърчи (все пак е автомат), предвид, че вече повечето минаха на бутони, джойдтици или мултифункционални jog бутони. И също монохромния LCD посредата над централната конзола чий го дири там? Иначе таблото, моето изглежда както са изглеждали таблата 20 години преди моя модел, така че не виждам какво ви плаши в таблото.

А дизайна, не знам дали е от Соната или от Лексус, но и на тъмно да видиш линиите, ще го познаеш, че е мерцедес, така че екстериорния дизайн си спазва всички тенденции на марката.

Колкото до BMW - хубави са ги правили за последно, когато са изглеждали така:
Публикувано изображение
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#24 stutgart

stutgart

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz CL500 (C215)
    Mercedes-Benz C200 Kompressor (W203).

Публикувано 02 ноември 2008 - 20:04

Отвън наистина изглежда ужасно!!! Грам не ме кефи, и дано му направят час по-скоро фейслифт, абе направо цялостна пластична операция!!! Щото в противен слечай ще купуваме ц- класи и s-класи! Хак да им е на швабите и този чифутин дето е дизайнер на новата е-класа!!!
  • 0
Публикувано изображение

#25 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:Samokov

Публикувано 02 ноември 2008 - 21:11

Абе само на мене ли ми харесва ?!?!! :huh: вярно ми харесва не се майтапя...
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#26 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 ноември 2008 - 21:34

Ама тъпото е, че приликата на модела със 124 и други стари модели няма да направи новия модел по-здрав, дори няма да го направи и на половината здрав, колкото са старите модели. Просто това е сега тренда - колите се пряват толкова здрави, че едвам да добутат до края на гаранцията, дори реално по-малко от половината от слезлите от поточната линия изкарват гаранционния си срок без да се повредят, а след това вече за нищо не стават. Мисля, чене е нужно да обяснявам защо е така, то не е само при автомобилостроенето - вече всичко е така...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#27 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 02 ноември 2008 - 22:32

Абе то има толкова много снимки в нета на новата E-класа,но накрая ще видим какво ще излезе.Още един вариянт

Прикачени миниатюри

• 2xMB_E_v.jpg Размер: 116,07K, Сваляния: 462xMB_E_v.jpg
  • 6070318.001.Mini1L.jpg Размер: 59,3K, Сваляния: 456070318.001.Mini1L.jpg

• 0

#28 vladumur

vladumur

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Мнения:

Публикувано 03 ноември 2008 - 15:27

Трагедия,не че не бих я карал ама... и аз харесвам повече мерцедес ама нема кво да се лъжеме 5тичката е мнг по красива.разликата отзад със сонатата е само емблемата.ако некои ти гепи емблемата караш си хюндаи и тва си е.интериора според мен не лош ама отван?!вместо да прават нови Е класи с елементи от 124,да земат да прават 124 с интериор на нова Е класа,мисля че ще се продават пове4е.
  • 0

#29 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 ноември 2008 - 17:16

Трагедия,не че не бих я карал ама... и аз харесвам повече мерцедес ама нема кво да се лъжеме 5тичката е мнг по красива.разликата отзад със сонатата е само емблемата.ако некои ти гепи емблемата караш си хюндаи и тва си е.интериора според мен не лош ама отван?!вместо да прават нови Е класи с елементи от 124,да земат да прават 124 с интериор на нова Е класа,мисля че ще се продават пове4е.

А защо презумпцията е, че Мерцедес приличал на Хюндай? Щото малко ме съмнява корейците да са си блъскали Х години главите над новия дизайн, след което щутгартските майстори са си купили Auto Bild видяли снимката на новата соната и скицирали новия модел на Мерцедес. По ми се чини да е обратното - Хюндая прилича на Мерцедес при това:
1. Това не е от вчера
2. Това не е случайно
3. Има и други подражатели... примерно някои модели на Lancia и доста други корейски марки...
  • 0

#30 Станислав

Станислав

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 03 ноември 2008 - 19:56

Снощи гледах Мотоавангард по ТВ7 и там показаха новата Е-класа, беше комби, но отпред беше супер яка и нямаше нищо общо със снимките тука.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни