Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ха сега кажете какво ви е мнението за бъдещата Е-класа

• Please log in to reply
46 мнения по тази тема

#1 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    C250TD , 1996 година(продаден),
    Е350 (W211) - facelift 2006.

Публикувано 01 ноември 2008 - 01:46

Колеги, Авто Билд са показали снимки на новата Е-класа. То снимки гледах отдавна и в българското издание, нооо там имаше само екстериорни снимки. ТУК , можете да видите интериора, предницата и задницата на седан версията. Кажете какво мислите за колата. По мнение на списанието интериорното оформление е в стила на 80-те години (и на мене така ми се стори още преди да прочета редовете под снимката).

Тааа интересно ми е какво мислите вие по въпроса колеги ? :unsure:
  • 0

#2 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 01 ноември 2008 - 02:08

Не ми харесва
  • 0
.

#3 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 ноември 2008 - 02:18

На мен много ми харесва на сегашната Е класа след фейслифта решетката, която е с голяма хромирана рамка като на по старите 124-ки и пури. Колкото до бъдещата Е класа си мисля че това едва ли ще е крайния модел, нещо не ми харесва това разделение на предните фарове.
  • 0

#4 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 01 ноември 2008 - 03:04

А у гьзь е като Хюндай Соната.Вьтре ми харесва извивката на таблото,наподобява на 124,140 или 129 ма всичко друго е мамата си трака.
  • 0
.

#5 mercedestoni

mercedestoni

Напреднал

• Потребители на форума
  • 258 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    W124-300D, 1992 г.
    WDB1241301B737008

Публикувано 01 ноември 2008 - 08:26

Що ли, след купища глупости сега от Мерцедес всячески се опитват да напомнят за старите си славни модели , сетиха се те че не старите бенцове са им проблема а те са символ на здравина качество и непреходност на марката и не пречат а спомагат за новите им продажби . А у гъзо верно прилича на соната :kill_myself: , да се надяваме че така няма да излежда от вън новата е-класа, някак си много модерничко ми идва .
  • 0

The Gods Made Heavy Metal

#6 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 01 ноември 2008 - 10:04

Нещо с тези фарове немога да е приема, ако бяха като но новия SL щеше да избие рибата.
Вътре също нещо не ми допада, еле с това табло от 124-ка.....
  • 0

logo-600-1002.png

#7 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 01 ноември 2008 - 10:17

Ще свикнете,ще свикнете...
Много е грозна.Направо да ми подаряват едно такова за да ме накажат :0_evil:
  • 0

#8 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 01 ноември 2008 - 10:26

Ще струва колкото една ЕС класа. Пък бъдещата ЕС-ка ще е колкото един Майбах :kill_myself:

Като ще завръщат славните модели да турят и тогавашни цени бре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#9 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 01 ноември 2008 - 10:46

Така си и мислех колеги, и аз не съм доволен. :unsure: Не ми харесва таблото, нямам нищо против старите бенцове но това което биха направили от МЕРЦЕДЕС ако пуснат модела в този вид би било огрооомна крачка назад. Много съм обезпокоен, като видях новата Ц-тка от вътре иии новата миниджипка GLK, съм склонен да мисля че е много възможно новата Е-класа да е точно такава отвътре. :angry2: При сегашната Е-класа лъха уют от всякъде ииииииии много ми харесва, бееее трябва човек да се повози и покара за да го види. НА тъмно как светят плафоните на тавана докато караш, слабите лампички при дръжките, абеее всичко е някак така направено че се чувстваш като у дома си. А това, което виждам поне на снимка показва че май това усещане за уют няма да го има при бъдещата Е-класа. Не знам какъв е този рязък завой в последните 2 години, трудно ми е да го възприема. Новата Ц-тка като излезе много ми хареса отвън, нооо отвътре не. Е със бежов салон и ходи и тогава не дразни ЕКОПЛАСТМАСАТА от която е направено таблото. При GLK таблото пак нещо не ме кефи (в бежово не знам как ще е). Не ми харесва тази тенденция към ръбати табла мамка му, все пак това е мерцедес- производител на луксозни и комфортни коли аааа не на ГОЛФ , АСТРА илиии мещо такова.
  • 0

#10 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 01 ноември 2008 - 11:09

Така си и мислех колеги, и аз не съм доволен. :unsure: Не ми харесва таблото, нямам нищо против старите бенцове но това което биха направили от МЕРЦЕДЕС ако пуснат модела в този вид би било огрооомна крачка назад. Много съм обезпокоен, като видях новата Ц-тка от вътре иии новата миниджипка GLK, съм склонен да мисля че е много възможно новата Е-класа да е точно такава отвътре. :angry2: При сегашната Е-класа лъха уют от всякъде ииииииии много ми харесва, бееее трябва човек да се повози и покара за да го види. НА тъмно как светят плафоните на тавана докато караш, слабите лампички при дръжките, абеее всичко е някак така направено че се чувстваш като у дома си. А това, което виждам поне на снимка показва че май това усещане за уют няма да го има при бъдещата Е-класа. Не знам какъв е този рязък завой в последните 2 години, трудно ми е да го възприема. Новата Ц-тка като излезе много ми хареса отвън, нооо отвътре не. Е със бежов салон и ходи и тогава не дразни ЕКОПЛАСТМАСАТА от която е направено таблото. При GLK таблото пак нещо не ме кефи (в бежово не знам как ще е). Не ми харесва тази тенденция към ръбати табла мамка му, все пак това е мерцедес- производител на луксозни и комфортни коли аааа не на ГОЛФ , АСТРА илиии мещо такова.

Виж С63 AMG комби и тогава пак ми говори.... ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#11 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 01 ноември 2008 - 11:27

В задницата прилича точно на Хюндай Соната,а в предницата ми прилича на Лексус.Общо взето нито един от новите модели на Мерцедес не ме блазни.Само G класа,който си изглежда както е изглеждал и преди 20 години ми харесва.....
  • 0

#12 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 01 ноември 2008 - 11:27

Виж С63 AMG комби и тогава пак ми говори.... ;)

Приятелю, нямам представа какво искаш да кажеш. Бъди малко по-конкретен ако обичаш. Тази Ц-класа я имаше на пловдивския панаир и я видях, ама какво искаш да видя. За кое от нещата ме караш да гледам? За лукс ли за какво? :dontknow: Конкретизирай се малко.
  • 0

#13 mercedes2.6

mercedes2.6

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:
  • Град:Bulgaria

Публикувано 01 ноември 2008 - 14:41

На Mercedes Benz ще им се наложи да се поучат малко от американците .Тоест да не изменят на класическите Си линий които всички толкова харесваме .

п.с.
Може би съм старомоден :D
  • 0

#14 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 01 ноември 2008 - 15:36

Значи всички сме старомодни :huh:
  • 0

#15 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 ноември 2008 - 15:50

Мале.. това е някакъв сбирщайн. Отзад Хюндай отпред Лексус.. абе.. какво става ?
Май единственото хубаво нещо е махагона вътре. Тоя вариант на интериор (говоря за махагона) ми харесва повече от колкото сегашните бозички.
Иначе както каза Гроса- ако е с фаровете на новия СЛ... ще е убиец !
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни