Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

СПЕШНА ПОМОЩ !!!!!!!Блокирал патрон на запалването!!!! W201

• Please log in to reply
45 мнения по тази тема

#16 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 15 октомври 2008 - 21:10

Така и така си тръгнал да трошиш,може да си вземеш един патрон втора ръка и с резервния ти ключ да го дадеш на ключар да ти нареди секрета по ключа.После направо го ръгаш вътре като извадиш твоя.Така няма да имаш грижи с два ключа.Впрочем може да ти пренареди твоя си патрон и да стане като нов ама ще ти отнеме време и колата ще седи може би един ден "на трупчета".

Ако не е заял лоста за заключването
Появява се една наплескана ивица от към кормилният прът и .......нъцки
Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#17 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2008 - 21:59

И като стана дума за снимки от инциденти, ето няколко снимки от приключенията ми в Италия, които досега не бяха публикувани. Понеже ме упрекнаха, че щяло да ме е срам да си ги кача в клуба - качвам ги, да видят, че изобщо не ме е срам.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#18 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 15 октомври 2008 - 22:15

И като стана дума за снимки от инциденти, ето няколко снимки от приключенията ми в Италия, които досега не бяха публикувани. Понеже ме упрекнаха, че щяло да ме е срам да си ги кача в клуба - качвам ги, да видят, че изобщо не ме е срам.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ейиииии
Бензинецът е голема сила
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#19 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:
  • Град:Из родината

Публикувано 16 октомври 2008 - 08:01

Яяяяяя я дай малко по-бавно ..... как точно да развия корм. прът ???? Гледам има едно гумено каре катотези на кардана само че четвъртито .... Или от някъде другаде??????
  • 0

#20 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 октомври 2008 - 09:29

Ще помоля във форума да не публикуваме информация за това как се отварят ключалки, врати, капаци и други. Който има желание да помага, на първо място да бъде сигурен, че го прави за добре познат член на клуба и да го прави на лични бележки.

Ще изчакам няколко дни... по-късно мисля да изтрием темата или да я редактираме, така че информацията точно как се кърти да не е общодостъпна!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#21 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 07:42

Колеги здравейте ..... От вчера има нов по-интересен проблем ..... Миличкият ми волан не иска да се разглобява .... като се е заинатил не ще и не ще ..... Като са казали тез болтове че няма да се развият и това е ...... Звъня на Боянчо повече от приятелката му ..... Извинявай!!!! Кажете с какво да ги отвия .... Приличат на глава за еврейска звезда,н като пробвах нито 30,нито 40 влизат ..... Имбуси 3/4/5/6 от тях само 4 става и пак не искат все едно са бетонирани .... А нали и пустият му волан остана заключен в централно положение не мога и да го мърдам много .... Така съм му насъбрал че като излезе тоз патрон(само да излезе), до Варна зад колата ще го тегля да му ******* ..... Пиша и рева ....
  • 0

#22 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 08:11

Венка ако можеш да го намериш ..... Волана няма да го влача,само патрона .....
  • 0

#23 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 16:36

4ч. и 25 мин. ..... Толкова време ми отне да сваля волана(ако имате airbag ОТКАЧЕТЕ АКУМУЛАТОРА),когато седите пред волана,инструмента с който се отвиват болтовете на airbag-а или "накладката" на клаксона се върти по часовниковата стрелка и другите неща и да стигна до момента с ваденето на патрона ..... Инструментите бяха
- Торкс(еврейска звезда)номер 30 за 9лв. тип ръкохватка с 10 броя в него ....
- Имбус 10 или още по-добре гедоре с камък шестограм 10 с голямо рамо
- Малка и тънка кръстата отвертка

Искам да изкажа голяма благодарност на Вени и Боян
  • 0

#24 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 18:47

вече е свършено

Владек и Калоян да не се сърдят, ама това са неща само за ЛС

Покритото мляко котки не го лочат

Сори
Сори
Не се съобразих
Модовете да бършат всичко
Извинявам се за поста
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#25 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 20:38

Колегиии,сън ме не хваща ..... Момата само вика "Ти мен не ме гледаш толкова ....." ..... Сега остана да бия таз малката жълта гад така ли??? Сърце ми не дава бе хора ..... Аз вратите като ги затвори някой по-силно скачам на бой та камо ли чукове,флексове(като казах на Иван от на Петко сервиза само вика " ... абе айде стига па ти бе .... флексове ...." викам му че не е шега работа ама той както винаги " Ааа аз туй не го знам .... Дай ми двигатели да човъркам ....." ...... Пробвах на Боянчо съвета - бормашина .... имах чувството че бургията ще се стопи,а таз малка жълта гняс даже не е и одраскана :blink: :wacko: :unsure: :dontknow: Гледам BENZBOSS-а е дал един линк,та онзи там с нещо като бургия тип конус-шкурка (ебати как го измислих ......) С какво да го почвам утре че най-близкият контакт е на има няма 50-80 метра ..... Татко ми си идва с Мосвича,той по дефолт си има голям чук :) ......... да го почвам ли с него??????? Съвет????? Леле като се сетя ако за Варна бяхме тръгнали,да седна на Търново за кафе ....... Космите по главата ми се изправят
  • 0

#26 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 20:50

Кое ти трябва - патрона как се маха или волана как пада?
  • 0
.

#27 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 20:56

Волана е down .... Мацката се учи да кара :):):) Конзолата на патрона ........ нали има една пъпка ........... как да я прикрия като нямам възм. за уред на ток .... ?????
  • 0

#28 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 21:01

http://www.mercedess...mp;d=1082134155
Каква пьпка,там не сьм ровил?Кажи по-точно кое те мьчи?
  • 0
.

#29 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 21:08

Пратих ти ЛС ..... Има една дето пречи да излезе конзолата с патрона от тази на волана ...... Мислех че е медна или нещо такова ....тя сигурно е бетонирано-закален-диамантено-кевларен-стоманен-галванизиран метал .............. С камион да го ударя сигурно нищо няма да му стане .....
  • 0

#30 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 октомври 2008 - 21:11

http://www.geocities...oldum/main.html

Публикувано изображение

Това ли?
  • 0
.