Баш снимките от събора 1Горно Изворово 2006
Започната от tuning13, 25 юни 2006 - 23:53:18
46 мнения по тази тема
Публикувано 27 юни 2006 - 10:01
Ееехх наистина изглежда супер... съжалявам, че в последния момент станаха едни простотии и не можах да дойда. Но да се надяваме, че следващия път ще се съберем наистина много фенове
А всъщност като казах за следващия път... кога ще направим регулярната среща в София... да се похвалите на живо Нали говорихме за първата и последната събота от месеца - последната мина, а първата е на 1 Юли. Ако искате да се видим на Невски...
А всъщност като казах за следващия път... кога ще направим регулярната среща в София... да се похвалите на живо Нали говорихме за първата и последната събота от месеца - последната мина, а първата е на 1 Юли. Ако искате да се видим на Невски...
Публикувано 27 юни 2006 - 10:20
Една от изненадите беше идването на един автобус Мерцедес пълен с хора - и някой вика:Много се радвам че бях един от присъстващите на събора.Всичко беше на ниво и както отбелязаха колегите,имаше доста приятни изненади.Надявам се другия път изненадата да е - вашето присъствие(за тези които не дойдоха).
- Идват цял автобус фенове на марката!?!
Стана голям майтап, оказаха се някакви възрастни екскурзианти
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 27 юни 2006 - 10:46
Дааааа, направо ми се стопля сърцето като чета коментарите и гледам снимките. Страшно се радвам, че сте си изкарали супер. Малко /даже не малко/ ми беше свито сърцето, че ви зарязах в последния момент, все пак бях поел ангажимента по организацията. Сега съм много радостен, че не сте имали проблеми.
П.С. Относно благодарностите за мерцедесната торта държа да отбележа, че и идеята, и изпълнението са на собствениците на хотела /чичо ми де /. Просто беше съгласувана с мен малко по-рано
И следващия път никакъв пропуск от мен. Отсега почвам да мисля за някое място за събор Жалко че нямам други чичовци
П.С. Относно благодарностите за мерцедесната торта държа да отбележа, че и идеята, и изпълнението са на собствениците на хотела /чичо ми де /. Просто беше съгласувана с мен малко по-рано
И следващия път никакъв пропуск от мен. Отсега почвам да мисля за някое място за събор Жалко че нямам други чичовци
Публикувано 27 юни 2006 - 12:08
За чичовците... аз имам един на кранево до албена, ама още не съм му видял легловата база и възможностите, а и сега е разгара на сезона. мисля нещо за късното лято и ранната есен. но всичко е въпрос на уговорки :-)Дааааа, направо ми се стопля сърцето като чета коментарите и гледам снимките. Страшно се радвам, че сте си изкарали супер. Малко /даже не малко/ ми беше свито сърцето, че ви зарязах в последния момент, все пак бях поел ангажимента по организацията. Сега съм много радостен, че не сте имали проблеми.
Публикувано 27 юни 2006 - 12:41
Да питам какво стана със снимките,защото аз вече не мога да ги ведя?
Публикувано 27 юни 2006 - 18:05
Veni решетката ти гази
Я кажи от каде се сдоби с нея
Я кажи от каде се сдоби с нея
Mercedes-Benz W201
Публикувано 27 юни 2006 - 19:52
Супер идеи,само трябва да се реализиратЗа чичовците... аз имам един на кранево до албена, ама още не съм му видял легловата база и възможностите, а и сега е разгара на сезона. мисля нещо за късното лято и ранната есен. но всичко е въпрос на уговорки :-)Дааааа, направо ми се стопля сърцето като чета коментарите и гледам снимките. Страшно се радвам, че сте си изкарали супер. Малко /даже не малко/ ми беше свито сърцето, че ви зарязах в последния момент, все пак бях поел ангажимента по организацията. Сега съм много радостен, че не сте имали проблеми.
Публикувано 27 юни 2006 - 20:19
e как да не можеш бря? дир-а се вижда от цял свят...
хайде кажи си мейла и ще ти ги хвърля..
хайде кажи си мейла и ще ти ги хвърля..
Публикувано 27 юни 2006 - 20:24
Колега супер идея аз я споделих но нямаше много заинтересовани.За чичовците... аз имам един на кранево до албена, ама още не съм му видял легловата база и възможностите, а и сега е разгара на сезона. мисля нещо за късното лято и ранната есен. но всичко е въпрос на уговорки :-)Дааааа, направо ми се стопля сърцето като чета коментарите и гледам снимките. Страшно се радвам, че сте си изкарали супер. Малко /даже не малко/ ми беше свито сърцето, че ви зарязах в последния момент, все пак бях поел ангажимента по организацията. Сега съм много радостен, че не сте имали проблеми.
Трябва да има един събор край морето на който аз няма как да не присъствам!
Ние 2 мата с BlondNigger поне сме от този край има какво да покажем на момчетата какво да видят и се надявам да си прекараме много приятно.
Само да решим каде,кога и може да поразпитам насам на там...в зависимост какво искаме разбира се
Само кажете :P
Mercedes-Benz W201
Публикувано 28 юни 2006 - 19:52
Я кажете този тип не изпитва ли Оргазъм
Публикувано 30 юни 2006 - 00:07
Браво банда : :
Живи и здрави да сте - знам какви емоции са били B) Съжалявам,че дори не успях да мина ,но ми се промениха плановете ...
Ех, представям Алекс каква реч е дръпнал
Браво,само напред :
Живи и здрави да сте - знам какви емоции са били B) Съжалявам,че дори не успях да мина ,но ми се промениха плановете ...
Браво,само напред :
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 30 юни 2006 - 07:39
Браво Черноглав, снимките са станали страхотни!!!
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 30 юни 2006 - 09:00
Благодаря колега Пенчев, речта беше кратка но от сърце.Браво банда : :
Браво,само напред :
Благодаря още веднъж, на всички, който уважиха мероприятието и направиха Купона.
Специални поздрави и на организатора Уили и на персонала на хотела :
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни