Сервиза се казва Castrol,намира се в Пловдив на ул.Братя Бъкстоун номер не знам.Диагностика се казва Митко,обърна достатъчно внимание,и реши проблема.Тук е мястото да благодаря още веднъж на колегатаPreVioS,който ме насочи към този сервиз Успех
Странните проблемиW202
Започната от gogomerc, 13 окт 2008 - 19:10:11
20 мнения по тази тема
Публикувано 23 ноември 2008 - 21:51
Публикувано 24 ноември 2008 - 07:26
Явно темата е кьм края си та да забия питанка аз.
Какьв е толкова тоя потенциометьр и кьде толкова се намира,че толкова терсене да се свали и почисти???Някой снимка да му се намира?
Какьв е толкова тоя потенциометьр и кьде толкова се намира,че толкова терсене да се свали и почисти???Някой снимка да му се намира?
.
Публикувано 24 ноември 2008 - 13:41
като става въпрос за по-малко харчене, за колко литра на 100 става въпрос?
по спомени, спрея се казва "карбуратор", в сервиза на Петко ми извършиха тази манипулация с четка за зъби срещу 70 лв. и разни чистения на грешки. а влязох само за диагностика дали не ми работи кранчето на парното...
по спомени, спрея се казва "карбуратор", в сервиза на Петко ми извършиха тази манипулация с четка за зъби срещу 70 лв. и разни чистения на грешки. а влязох само за диагностика дали не ми работи кранчето на парното...
Публикувано 24 ноември 2008 - 14:58
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 24 ноември 2008 - 18:36
А снимка кьде толко се намира и какво му е сложното да го измькнеш да ти се намира???
.
Публикувано 24 ноември 2008 - 23:09
А снимка кьде толко се намира и какво му е сложното да го измькнеш да ти се намира???
Колега fika, моят потенциометър не изглежда точно така, говоря за W202, 180, намира се под единственият черен капак на дроселовата клапа, монтиран е в система от ел. моторче и камара пружинки и лостчета, и 2 мини ключета. Потенциометъра е свързан на една ос, другият край на която е закачен за вилката дето се закача жилото от педала за газта. По образно от това не успях да го опиша. Та на този потенциометър се зацапва пистата дето контактува плъзгача, което влошава ужасно мн. работата на мотора. Относно разхода за който споменах по-горе:
Момчета са се дръжте за масата, на бензин, градско каране 18-20 на сто, а на газ 26-28че и 30 литра, пак градско каране. Не мога да си обясня къде отива това гориво то поне колата да вървеше, като скъсана а то. Някой имал ли е подобни мъки а ? Очаквам помощ.Благодаря Ви.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни