Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Странните проблемиW202

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 gogomerc

gogomerc

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 44 Мнения:
  • Град:plovdiv
  • Автомобил:
    VW Vento 1.8 CL ; Mercedes-Benz W210 E250D T 1997

Публикувано 23 ноември 2008 - 21:51

Сервиза се казва Castrol,намира се в Пловдив на ул.Братя Бъкстоун номер не знам.Диагностика се казва Митко,обърна достатъчно внимание,и реши проблема.Тук е мястото да благодаря още веднъж на колегатаPreVioS,който ме насочи към този сервиз :icon_welldone: Успех :)
  • 0

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 24 ноември 2008 - 07:26

Явно темата е кьм края си та да забия питанка аз.

Какьв е толкова тоя потенциометьр и кьде толкова се намира,че толкова терсене да се свали и почисти???Някой снимка да му се намира?
  • 0
.

#18 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 24 ноември 2008 - 13:41

като става въпрос за по-малко харчене, за колко литра на 100 става въпрос?
по спомени, спрея се казва "карбуратор", в сервиза на Петко ми извършиха тази манипулация с четка за зъби срещу 70 лв. и разни чистения на грешки. а влязох само за диагностика дали не ми работи кранчето на парното...
  • 0

#19 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 24 ноември 2008 - 14:58

http://www.mercedess...mp;d=1050890804
Ми това е Босе, прословутия потенциометър на BOSCH.....
:friends:
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#20 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 24 ноември 2008 - 18:36

А снимка кьде толко се намира и какво му е сложното да го измькнеш да ти се намира???
  • 0
.

#21 dipo

dipo

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 32 Мнения:
  • Град:Гоце Делчев

Публикувано 24 ноември 2008 - 23:09

А снимка кьде толко се намира и какво му е сложното да го измькнеш да ти се намира???

Колега fika, моят потенциометър не изглежда точно така, говоря за W202, 180, намира се под единственият черен капак на дроселовата клапа, монтиран е в система от ел. моторче и камара пружинки и лостчета, и 2 мини ключета. Потенциометъра е свързан на една ос, другият край на която е закачен за вилката дето се закача жилото от педала за газта. По образно от това не успях да го опиша. Та на този потенциометър се зацапва пистата дето контактува плъзгача, което влошава ужасно мн. работата на мотора. Относно разхода за който споменах по-горе:
Момчета са се дръжте за масата, на бензин, градско каране 18-20 на сто, а на газ 26-28че и 30 литра, пак градско каране. Не мога да си обясня къде отива това гориво :kill_myself: то поне колата да вървеше, като скъсана а то. :dontknow: Някой имал ли е подобни мъки а ? Очаквам помощ.Благодаря Ви.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни