Ами гладни сме, другарю Ди Джей
затова се храним.
Иначе сериозно: нямам нищо против никой, не харесвам фантазьорите обаче, още по-не харесвам когато някой от тях се опита да ме убеждава в правотата на своите фантазии. А ти лично как би отговорил на това:
"Проблем с това??????????? Нито искам да се заяждам,нито нищо ..... Но понеже твоята 124-ка не можела така,значи и моята 190-ка го не може ...... Така ли????? 4 пъти си правя този експеримент,и 4 пъти излиза едно и също .......... Като не ти изнася не се заяждай!!!!!!!! Като пишело в книжката,друго не можело!!!???? Или ....???? Според книжката и Москвич 12-ка прави 140 ...... ама на живо си праска 160 че и още можеше ......... Или пак си измислям .......... Обяснявам като на нормални хора че е ИЗВЪНГРАДСКО(за 190-та),те пак не ......... Ами не ми се спори,аз си знам колата,ти си знаеш твоята и толкоз ..........!!!!"

ама кажете че сте гладни бре ,Сашо ,знаеш че аз храня добре ,свиркайте бе

са по темата идеята ми беше че темата е поела в друга насока ,различна от това за което е пусната

ако става за въпрос аз па от няколко месеца работя на пъпа на София и купето от 13,7 в момента харчи 18,5 бензин ,а да видим кой кво ще каже ?