Mercedes Benz E 124покупка на Мерцедес Бенц
		 Започната от 
	sssaaa
, 13 окт 2008 - 14:37:40 

52 мнения по тази тема

Публикувано 13 октомври 2008 - 14:37
					Искам да купя Mercedes Benz E 124,чудя се с какъв мотор да е 2,2,5 или 3000 куб.Намерих един 3000 автоматик,но ме притеснява голеият разход при автоматите.Намерих и един с мотор 2000 73 к.с на 160.000км реални,но ми се струваше като го подкарах,че е много тромав...
Също искам да попитам как са при заснежени пътища,че ми казаха,че са големи к...ви на сняг.Нека някой си каже мнението

Също искам да попитам как са при заснежени пътища,че ми казаха,че са големи к...ви на сняг.Нека някой си каже мнението

Публикувано 13 октомври 2008 - 15:15
Да вметна само че Е-класата(124) 200 дизел е 75к.с., 73 или 72 е 124 200д. После тия приказки че 15-20 годишен дизелов мерцедес е на 160.000км си ги избий от главата. За зимата- нови зимни гуми и умело управление- проблеми няма да имаш. Имай в предвид че това не са джипове, но очаквай чудеса, но няма да имаш и кой-знае какви проблеми. За пример миналата зима на Банско без никакви проблеми се качих на най-високата ски писта(не и знам името), по пътя имаше доста сняг, но и малко пясък бяха понахвърляли, та около 40-50км. в двете посоки без никакви ядове. Същата зима обаче бях паркирал на заледен паркинг под наклон- е едвам успях да тръгна после 15мин. съм излизал де**а и паркинга, но леда е много гадно нещо, без значение предно или задно предаване караш.Искам да купя Mercedes Benz E 124,чудя се с какъв мотор да е 2,2,5 или 3000 куб.Намерих един 3000 автоматик,но ме притеснява голеият разход при автоматите.Намерих и един с мотор 2000 73 к.с на 160.000км реални,но ми се струваше като го подкарах,че е много тромав...

Публикувано 13 октомври 2008 - 15:51
1.Никой не те кара на сила да пишеш............................................
поста е редактиран,
темата е преместена в подходящ раздел!
Моля без излишен спам по темата и малко по любезно поведение!
							Този пост е редактиран от k79: 13 октомври 2008 - 16:18  

ненужен СПАМ

Публикувано 13 октомври 2008 - 17:40
					Защо непомислиш и върху варианта за бензинов.С тези цени на горивата мисля че разликата не е голяма а и можеш да сложиш газ.Успех с покупката и си отваряй очите на десет че измамници много!!!!   

S 124 200 TE 16

Публикувано 13 октомври 2008 - 18:43
И какъв е разхода на 300Д,че съм любопитен? 200Д е за пенсионерско каране и затова го отпиши! На сняг тази кола е стабилна,защото е тежкаИскам да купя Mercedes Benz E 124,чудя се с какъв мотор да е 2,2,5 или 3000 куб.Намерих един 3000 автоматик,но ме притеснява голеият разход при автоматите.Намерих и един с мотор 2000 73 к.с на 160.000км реални,но ми се струваше като го подкарах,че е много тромав...
 па ако има шпер е без проблемна!! Мое мнение е да грабваш 250ка или тежката артилерия 300 това са моторите за тези машини
 па ако има шпер е без проблемна!! Мое мнение е да грабваш 250ка или тежката артилерия 300 това са моторите за тези машини  

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

Публикувано 13 октомври 2008 - 18:50
Варианта за бензинов мотор не е лоша ,но подръжката на дизела е лека и евтинаЗащо непомислиш и върху варианта за бензинов.С тези цени на горивата мисля че разликата не е голяма а и можеш да сложиш газ.Успех с покупката и си отваряй очите на десет че измамници много!!!!
 Вярно ,че разликата в горивата е почти 0,но се почват кабели,свещи,капачки,стъпкови мотори и куп тъпни които щи скинат нервата и джобето,а газовата уредба направо ще те закопа жив!!! А за измамниците е ясно,че се развъждат в BG
 Вярно ,че разликата в горивата е почти 0,но се почват кабели,свещи,капачки,стъпкови мотори и куп тъпни които щи скинат нервата и джобето,а газовата уредба направо ще те закопа жив!!! А за измамниците е ясно,че се развъждат в BG  

Публикувано 13 октомври 2008 - 19:44
Така като ми гледаш НИКа какво мислиш че карам а??? От тази тежка кола и тия 6 гърла какво очакваш да гориКолега kombi124d разхода на 300 Д автом. до китен 90 - 100 - 110 км/ч е 7.5 и гумите отзат са 225
 сигурно колкото скутер
 сигурно колкото скутер  И аз ще ти дам разход от София до Мюнхен 6,7л. със скорост 110-120 км/ч с гуми 205/60/15
 И аз ще ти дам разход от София до Мюнхен 6,7л. със скорост 110-120 км/ч с гуми 205/60/15  

Публикувано 13 октомври 2008 - 19:50
					ама що не си гледахте колите в Търново, ами сега си гледате никовете, бре , хора?????

Публикувано 13 октомври 2008 - 19:52
ама що не си гледахте колите в Търново, ами сега си гледате никовете, бре , хора?????

Публикувано 21 октомври 2008 - 07:13
 грабвай 3000 д -шестак- велика кола ! имам го само че комби -5 на сто!
 грабвай 3000 д -шестак- велика кола ! имам го само че комби -5 на сто!

Животът е университет който никой не е завършил!
ми тва е

ми тва е

Публикувано 21 октомври 2008 - 11:10
					Аз имам W124 300TD комби и съм много довелен. За мен това е колата.  Добре върви и много стабилна.
 Добре върви и много стабилна.

Публикувано 21 октомври 2008 - 16:58
					300ТД 225/55/16 при нормално каране в града 10/100 а извън 7/7.5/100 супер нормално е караш голяма и удобна кола,здрава...взимай 300 уникален автомобил  

MB 124/300TD & GrandVitara 2.0 16V Кабрио

Публикувано 21 октомври 2008 - 18:55
3000 д -шестак- комби -5 на сто!

Публикувано 21 октомври 2008 - 19:32
					5/100  Май не си виждал в оригиналната книжка какъв разход дава този мотор,но то е обяснимо от факта,че рядко се купува кола в BG с книжка от производителя
 Май не си виждал в оригиналната книжка какъв разход дава този мотор,но то е обяснимо от факта,че рядко се купува кола в BG с книжка от производителя  

Май не си виждал в оригиналната книжка какъв разход дава този мотор,но то е обяснимо от факта,че рядко се купува кола в BG с книжка от производителя

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА
 Виж ГАРАЖА