![:kill_myself:](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/kill_myself.gif)
![:icon_coolgrin:](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/icon_coolgrin.gif)
Публикувано 08 юни 2009 - 12:32
Публикувано 09 август 2009 - 15:09
Публикувано 30 април 2010 - 20:10
Публикувано 03 май 2010 - 04:29
В крайна сметка се взе втора ръка от морга. Рейката излезе читава. Цената беше около 500 лв. Старата преди да я сменим и сложиха някаква руска добавка към която бях крайно скептичен. За мое голямо учудване обаче май помогна. Само да отбележа, че след като сложихме въпросната добавка колата в рамките на 1 ден направи 1000 километра, което може да е указало положително влияние върху сработването. Старата рейка спря да тече, но така или иначе вече беше решено, да се смени. Добавката струваше 10 15 лв. Ако някой се интересува, въпросната добавка я взех от един сервиз във Варна. Черно шишенце беше името не го помня. Ако някой се интересува за името на сервиза да пита на ЛС
Публикувано 03 май 2010 - 09:06
Светльо я разкажи де,знеш че сме доста колеги с тоя проблем.Къде,колко и т.н.Томно 1г.след като съм я пуснал тази тема и аз реших проблема като рециклирах рейката. В интерес на истината и на мен ми предложиха да търсим добавка, но аз реших проблека кардинално.
Публикувано 03 май 2010 - 09:52
Ето и подробностите: Рециклажа го правиха на Симеоновско шосе - 280 лв. и 6м. гаранция. Дават ти документ за гарацията и т.н., но работят през седмицата от 8,30 до 18.00, няма събота, няма неделя, което на мен ми беше малко неудобно. Другото което е, че трябва да си демонтираш сам рейката, тъй като те нямат сервиз. Та предложиха ми опцията в сервиз на техен колега на Бистришко шосе - качване и слагане плюс реглаж около 130лв., но аз си ги спестих, защото един приятел ме отведе при неговия майстор и там цялата работа се хвана 95 лв.Всичко 375 лв. и 2 дни без колата. Надявам се, че съм бил полезен. Лично аз ако бях намерил чисто нова за цена до 600-700 лв., както по-горе е написано щях да я купя, но за втора ръчка малко ми се чини множко( да не говорим, че офертите варират от 110 до 500 лв., че може и нагоре). А сложи и 24 лв. за 1л. масло от дилъра ( цената е с отсъпката за членове де)Светльо я разкажи де,знеш че сме доста колеги с тоя проблем.Къде,колко и т.н.
Поздрави!
Публикувано 03 май 2010 - 12:51
Публикувано 03 май 2010 - 16:53
Публикувано 04 май 2010 - 08:04
Mерси братле!А вътрешните накрайници рециклира ли ги?
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни