Циферблати за километражбили листове
Започната от Sonse, 25 юни 2006 - 16:29:00
40 мнения по тази тема
Публикувано 01 август 2006 - 20:36
ето и моито прозведение
Публикувано 01 август 2006 - 23:36
Искам същото пък и надписа AMG респектира
Публикувано 10 август 2006 - 16:38
моя и без надпис AMG и без бензин си респектира ))
Публикувано 11 август 2006 - 13:21
Ето още един дизайн който ме заинтригува и бих си изработил
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 11 август 2006 - 13:21
Публикувано 11 август 2006 - 14:46
То нека пише 340 на километража та нека си гори ко ще и 100/100, не може толкова да я икономисвате и вие.. искам мерцедес да карам ма гори.. ми гори кво да праиш, карай колело..
Публикувано 11 август 2006 - 17:36
Нямам напротив, нека пише 320 минимум на километража, нека е 500 коня, та нека си гори, такова нещо не се кара всеки ден, с удоволствие бих го карал дори веднъж в седмицата, като нещеш да гори.. един ситроен Ц2 дизел и карай на 3/100
Публикувано 09 септември 2006 - 13:50
Като слагате циферблатите как сваляте стрелките.И след свалянето показват ли вярно стрелките.
Публикувано 14 септември 2006 - 17:25
С две вилициКато слагате циферблатите как сваляте стрелките.И след свалянето показват ли вярно стрелките.
Публикувано 15 септември 2006 - 10:45
С часовникарски инструмент се сваля стрелката, или с много-малки криви клещи с подлагане под тях на хартия или тънък плат.
На скоростомера в долната част на циферблата има отметка за поставяне на стрекката, след това се повдига и прехвърля над ограничителя. Внимава се за пружините на стрелките. Ако на някои няма отметка си поставяш сам.
Успех! :FlagMB:
На скоростомера в долната част на циферблата има отметка за поставяне на стрекката, след това се повдига и прехвърля над ограничителя. Внимава се за пружините на стрелките. Ако на някои няма отметка си поставяш сам.
Успех! :FlagMB:
Публикувано 10 януари 2008 - 20:28
А така като гледам как всички харесват на колегата хартиените циферблати ми се иска да видя как ще стоят едни такива и на моят!
Та молбата ми е ако може да ми кажеш от каде да си ги намеря, за да си ги напринтя....
П.П. Автомобилът е 2.0 16в.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Та молбата ми е ако може да ми кажеш от каде да си ги намеря, за да си ги напринтя....
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Публикувано 11 януари 2008 - 12:49
А така като гледам как всички харесват на колегата хартиените циферблати ми се иска да видя как ще стоят едни такива и на моят!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Колега добре дошъл във форума.
Не се занимавай с принтване, защото хартията е доста мека и може да не стане сполучливо.
По-добре обиколи магазинчетата за авто шукарий и си потърси, има за различни модели
От къде си?
Публикувано 11 януари 2008 - 14:08
има огромно изобилие от специални хартии и фолиа за печаткато се видим, ще ти покажа някои дреболии, които са интересни - може би са толкова дребни, че не правят впечатление дори...
Предполагам че има, не споря, но преди 2-3г на една Фастра исках да и сложа бели циферблати, намерих си от нета, свалих си, принтнах си ги, ама на обикновена хартийка и какво да ти кажа... не ми харесаха и си купих готови на който пишеше RACING, ама нямаше други тогава
Публикувано 12 януари 2008 - 11:53
Аз с принтенето мисля че ще се правя защото ще ги принтна на плексиглас в една фирма за рекламни табели
Е наистина ако знам от каде да си ги намеря ще е по-добре на сум търсил но без успех И затова търся алтернативи... затова питам как да ги намеря за да се помъча и аз
Е наистина ако знам от каде да си ги намеря ще е по-добре на сум търсил но без успех И затова търся алтернативи... затова питам как да ги намеря за да се помъча и аз
Публикувано 12 януари 2008 - 12:31
Аз с принтенето мисля че ще се правя защото ще ги принтна на плексиглас в една фирма за рекламни табели
От къде си колега, че на мен също ми трябва фирма, която да прави табели от перциглас?
Публикувано 12 януари 2008 - 15:16
От Панагюрище!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни