Ммм, много афиф ми изглежда на мен.
Освен това съм почти сигурен, че като сваля едната гума от закачалката, цялата стойка ще се опита да полегне на стрещуположната посока. С висока скорост при това
Публикувано 25 септември 2008 - 22:21
Публикувано 25 септември 2008 - 22:35
Публикувано 25 септември 2008 - 22:38
АМмм, много афиф ми изглежда на мен.
Освен това съм почти сигурен, че като сваля едната гума от закачалката, цялата стойка ще се опита да полегне на стрещуположната посока. С висока скорост при това
Публикувано 26 септември 2008 - 07:40
Благодаря ти!
Публикувано 26 септември 2008 - 08:53
няма да падне цялата стойка или гума....осен ако не махнеш 2 гуми от една страна----забележи тежеста на гумите къде пада.Ммм, много афиф ми изглежда на мен.
Публикувано 26 септември 2008 - 09:05
след около 3 години гумите се напукват от неправилно съхранение или експлоатация(пренапомпани или меки;оставяни с кал)Ма чак пък пръскане с препарати, завиване...
Тва да не е гумен опръстен за хидравлична система, егаси...
Колко хиляди пъти по-екстремни и агресивни въздействия понася когато е в експлоатация?
С колко хилядни от процента ще им удължа живота ако освен стойката ги покривам провив прах и лъскам с препарати в края на сезона?
Тва е гума по дяволите, не ми седи в хола... Подмивам ги само когато ги закачам на стойката и то да не се цапам като се допра до тях.
Ама всеки си знае - за мен това е преиграване.
Публикувано 26 септември 2008 - 09:08
нямам място за такава стойка и нямам идея дали ще държи и големи гуми с джанти,но ако е от тръбички най вероятно ще се счупят крачетата при леко докосване на щендераЗабелязвам аз, ама всичко зависи от това за каква тежест е смятана стойката.
16 цоловите джанти от халумин с 215 гуми на тях съсвем откровено ти казвам, че изобщо не ги виждам на тази закачалка
Публикувано 26 септември 2008 - 09:15
след около 3 години гумите се напукват от неправилно съхранение или експлоатация(пренапомпани или меки;оставяни с кал)
като ги мажеш с препарат(AREXON имат страхотен препарат за гуми) не само пазят от слънчевите лъчи а и от лесно НАДИРАНЕ (търкане по бордюри)
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ГОДНОСТА НА ЕДНА НОВА ГУМА?????????
Ако я стопанисвате и експлоатирате по начина който съм написал по горе в темата(аз не съм го измислил)...ще удвоите живота и!!!!
Публикувано 26 септември 2008 - 09:29
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни