Много лошо. Блъстнах дървоW201
Започната от swindler, 05 сеп 2008 - 22:37:21
59 мнения по тази тема
Публикувано 16 септември 2008 - 14:54
днеска говорих с един продава купе ама нямал документи за него. сменя ли се лесно тая планка. и може ли да има проблем в кат или с някои други органи на реда
но ме интересува като сума закво става въпрос защото нямам никва представа
но ме интересува като сума закво става въпрос защото нямам никва представа
Публикувано 16 септември 2008 - 15:45
Усетят ли от кат някаква нередност с номер на рамата или на двигателя, нищо чудно да ти задържат колата при тях. НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ да правиш каквито и да било шмекерии с номерата. Планка........хм на 124 поне номера на рамата е набит върху коша на колата, няма планки, на 190 незнам.
Публикувано 17 септември 2008 - 08:23
абе и аз така си мисля как ще го сложат с планка
то тогава дори аз ще мога да стана автоджамбазин
има планки отпред под капака но я има и изписана върху самото купе
никой ли няма представа за цените ?
купе - .....лв
прехвърляне на двигател и табло - ..... лв (приблизително)

никой ли няма представа за цените ?
купе - .....лв
прехвърляне на двигател и табло - ..... лв (приблизително)
Публикувано 17 септември 2008 - 08:34
Смятай си и разходите за боядисване на новото купе.Сигурно не мислиш,че някой те чака със приготвено само за монтажа на твоя двигател купе.

Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 17 септември 2008 - 08:56
е ако боята е добра защо да го боядисвам ? така или иначе ще се сменят документите ще се пише и новия цвят. купе може да се намери здраво
това че отвътре му няма тапицерии и седалки не е проблем
все пак си имам всичко
стига да не е удряно и горе долу да го докарва на цвят ще мине само с прехвърляне на чарковете. дето звънях на тоя без документите купето му е много добро ама като няма документи закво ми е

Публикувано 17 септември 2008 - 21:28
Много лошо
Не мога да се сетя за съвет
2000 хилки са най-доброто решение според мен-ако ти се обадат пак - кажи да
После нова колица и пази....дръвчетата
Лошо, много лошо
Поздрави
Не мога да се сетя за съвет
2000 хилки са най-доброто решение според мен-ако ти се обадат пак - кажи да
После нова колица и пази....дръвчетата
Лошо, много лошо
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 17 септември 2008 - 21:34
Не се занимавай с глупости и шмекерий, не си струва за такава кола 
На твое място, бих си взел друга 190-ка и тази да си ми седи за части.

Публикувано 17 септември 2008 - 21:49
Парички му трябват на момчето за "нова" колицаНе се занимавай с глупости и шмекерий, не си струва за такава кола
Спасението е 2000 хилки за тая + малко свежи кинти и е ......готов с новата
Как да му кажа, че колкото и левчета да налива в тази колица, просто ги сипва в кофата за боклук
От всички други гимнастики , просто ще си затъне-ни колица, ни парици + много ядове
От резервни части - да забрави
Тесличка от всякъде са тия гимнастики
Е....ана работа
Лошо, много лошо
Поздрави

Публикувано 17 септември 2008 - 21:52
Що бе Владе, има 190-ки за по 2000лв. че и по-тънко 
Сега друг е въпроса ако няма никаква възможност....

Публикувано 17 септември 2008 - 22:05
Май не е много напред с паричкитеЩо бе Владе, има 190-ки за по 2000лв. че и по-тънко
(така разбрах поне)
Колкото и кинти да налее в тази колица, тя няма да си струва и полвината
Не е лесно да сечеш джанки по пътищата
2000лв. са си много парички за да рискуваш(да ги набуташ в нещо и после .....Надин - 180лв.)
Ясно, от нея няма да изкара пари-поне да не набутва повече
Сяда на скамейката за резервите
Малко почивка-набира сили(парички)и .....напред в ....бъдещето, като заобикаля дръвчетата с ново и читаво амтомобилче
(мое мнение)
Поздрави

Публикувано 17 септември 2008 - 22:19
Защо ме караш да се заливам от смях по късните часове? Тая 190-ка за 2000лв. и даже по-тънко ще е толкова кола ,че като си прехвърли неговите седалки и чудесии те ще изпаднат от купетоЩо бе Владе, има 190-ки за по 2000лв. че и по-тънко

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 17 септември 2008 - 22:25
Защо ме караш да се заливам от смях по късните часове? Тая 190-ка за 2000лв. и даже по-тънко ще е толкова кола ,че като си прехвърли неговите седалки и чудесии те ще изпаднат от купето
Момчето си има вече един покойник,а ти му даваш съвет да си вземе още един полу умрял
Решенията са две: Продава на части и си събира парите напред във времето! Или продава в това състояние!
Които търси намира, нали знаеш

Публикувано 17 септември 2008 - 22:50
Които търси намира, нали знаеш

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 22 септември 2008 - 11:09
за 2000 лева ще се взема някой таралясник... не си заслужава.
за сега малко се прикривам в храстите и събирам сили ... като събера се качвам или на С-класа или 124. повече 190 не смятам да карам макар че е ВЕЛИКА кола. много е бясна. аз съм бесен. а като се съберем 2мата и нещата излизат извън контрол.не трябва да ми се дава такова животно на мен.
иначе без грам замисляне мога да кажа че 190 е една уникална по рода си кола на която до сега не съм видял равна.
само едно бързо примерче. возих се в опел вектра 99 или 2000 година юбилейна... по возия не може да стъпи на малкото пръстче на мечо а мечо е 2 пъти по стар от нея. за вървене също можем да поспорим но това само ако беше здрава за да се покаже на място
днес получих нещо като подарък една стара мазда 323 ... ще я кандилкам докато събера парички от някъде. сега ще изчакам още малко да видим кво ще е бъдещето на МБ-то дали ще мога да изкарам бързо пари от него или ще замине за части. смятам че с ваша помощ и ИНТЕРНЕТ ще я продам сравнително бързо
успех !!
за сега малко се прикривам в храстите и събирам сили ... като събера се качвам или на С-класа или 124. повече 190 не смятам да карам макар че е ВЕЛИКА кола. много е бясна. аз съм бесен. а като се съберем 2мата и нещата излизат извън контрол.не трябва да ми се дава такова животно на мен.
иначе без грам замисляне мога да кажа че 190 е една уникална по рода си кола на която до сега не съм видял равна.
само едно бързо примерче. возих се в опел вектра 99 или 2000 година юбилейна... по возия не може да стъпи на малкото пръстче на мечо а мечо е 2 пъти по стар от нея. за вървене също можем да поспорим но това само ако беше здрава за да се покаже на място

днес получих нещо като подарък една стара мазда 323 ... ще я кандилкам докато събера парички от някъде. сега ще изчакам още малко да видим кво ще е бъдещето на МБ-то дали ще мога да изкарам бързо пари от него или ще замине за части. смятам че с ваша помощ и ИНТЕРНЕТ ще я продам сравнително бързо

успех !!
Публикувано 22 септември 2008 - 19:20
Koлега,според мен за да улегнеш ти трябва едно 124-200д,е те тогава натискай гаста колко щеш.......

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни