Става въпрос за следното -днес отивайки на работа ми се случи колата да придърпа на един два пъти за по секунда две-все едно си освободил от скорост и пак си набил директна...дотук нема страшно
После като влизах в гаража на работата ми беше отворен предния прозорец и чух някакъв шум като от износено каре на полуоска...и после спрях за да се заслушам ...и после изобщо не тръгнах-пуснах я на неутрална (колата е с автоматична скоростна кутия )и по инерция я паркирах-после пак я подкарах и изотдолу пак се чуха странни шумове и колата тръгна малко -и спря....след време пак я подкарах-и я сложих директно на първа (нали има позиции P,D,N,3,2,1) шума изчезна колата тръгна..за около 5 метра шума пак се появи и пак спря
Ествествено веднага отворих форума и видях ,че LYNX е онлайн,а както знаете той е вещ човек в автомобилостроенето и всичките му джаджи там -та му писах-обадих се и на Боса (бенцбос)и така като им обясних по слух -се изрази предположение ,че е вероятно да е гуменото каре на кардана....вдигнах колата на крика за гумите-с един колега лежане отдолу-гумените карета изглеждат като нови-движение и въртене на кардана когато колата е на скорост-НИКАКВО...и така
И се обадих на майстор (Тука-САЩ-е голям проблем с тия майстори за европейски коли)и утре отиваме да я закачи на компютър за да види дали по скоростната електрониката е у ред....мене ме съмнява ,че е нещо електроника щото си се чуваше бая механичен шум...абе направо си ми е ясно ,че работата е зле....
Та утре ще ви кажа какво е евентуално ,но искам да благодаря на LYNX и на BENZBOSS за светкавичната намеса
![:allhail:](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/allhail.gif)
Утре (надявам се) ще стане ясно каква е болката ама ...си знам..нали съм си късметлия=когато взех Е класата=след 1 месец правих скоростната кутия -сега тая след няма и 5 хиляди мили -пак някви страховити ремонти....така ш съм си маи
Та темата е в случай че на някои му се случи подобна гадост-да знае какво да очаква
Следва продължение.....