Новата ми кола W220 S500LПърви снимки и впечатления :)
Започната от top, 10 авг 2008 - 22:57:52
52 мнения по тази тема
Публикувано 11 август 2008 - 20:33
Още няколко:
Публикувано 11 август 2008 - 20:47
Красота!
Честито и от мен!
Милиони щастливи километри заедно да имате и само консумативи да сменяш!
Честито и от мен!
Милиони щастливи километри заедно да имате и само консумативи да сменяш!
Публикувано 11 август 2008 - 21:07
Страхотен е ! Честито за пореден път и само безаварийни и да те радва !!
и махагона , и екстрите , и кожата , абе всичко е супер !
и махагона , и екстрите , и кожата , абе всичко е супер !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 август 2008 - 21:29
Благодаря на всички за пожеланията, надявам се въпреки лошата слава която се носи за тоя модел да нямам проблеми, утре съм запазил час в сервиза на Балкан Стар в Пловдив (чета все хубави неща за тях и се надявам всичко да е ок) и там ще и направят пълна диагностика и каквото трябва ще се смени, незнам защо но предницата ми се струва много ниска и може би трябва да подменят двата предни амортисьора, но утре ще кажат. Иначе да, CL-а от тия модели е много хубав, но не можах да намеря такъв който да е в читаво състояние и тая кола просто ми се наби в очите и я взех - естествено по моя си начин без въобще да отида на сервиз и да и вдигна капака, само я покарах и ми хареса, после ще му мисля като почнат проблемите ) че иначе нямаше да я купя ако бях почнал да питам и гледам
Ето няколко снимки на светло:
Честито
Много ти се радвам пич
Нямам думи
На готин човек.....готини работи
С удоволствие ще изпия кафето което ще почерпиш(като почерпиш де) а сега ще врътна некоя ракийка за теб и твоята красавица или за твоята красавица и ...теб
Кефи ме на макс
Супер
Браво
Поздрави
п.п. търся работа-желателно е да бде охрана на автопрак(твоя) цена по ......договаряне
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 11 август 2008 - 21:38
Росе, това на к'ви километри е?
Публикувано 11 август 2008 - 22:07
Благодаря, благодаря благодаря )) Между другото през уикенда установих че колата е като магнит за жени )))) А за километрите не съм питал, тоя продавача нещо се опита да ми каже и убеди с факти че това което пише 291000км е реално но го отрязах директно
Публикувано 11 август 2008 - 22:22
Благодаря, благодаря благодаря )) Между другото през уикенда установих че колата е като магнит за жени )))) А за километрите не съм питал, тоя продавача нещо се опита да ми каже и убеди с факти че това което пише 291000км е реално но го отрязах директно
Е утре като е закараш у Балкана, кажи им да ти видят сервизните интервали (провекра за реални километри), там излизат доста неща...
... но не винаги защото има и такива дето знаят, но пак си личи ако са барани
Публикувано 11 август 2008 - 22:31
Е утре като е закараш у Балкана, кажи им да ти видят сервизните интервали (провекра за реални километри), там излизат доста неща...
... но не винаги защото има и такива дето знаят, но пак си личи ако са барани
Това е добра информация ще ги питам какво могат да извадят от компютрите на тази кола Да се надяваме че хората там наистина са свестни и няма нужда от "връзки" както в БС София
Публикувано 11 август 2008 - 22:36
Споко
Публикувано 11 август 2008 - 22:42
Сега се сетих, струва ти се паднала...
... пробва ли да е "надървиш" от бутона горе у лево с амортисьорчето?
... пробва ли да е "надървиш" от бутона горе у лево с амортисьорчето?
Публикувано 11 август 2008 - 22:48
Сега се сетих, струва ти се паднала...
... пробва ли да е "надървиш" от путона горе у лево с амортисьорчето?
На магистралата само така я карах защото бях чел че това е за спортно каране, обаче в София по улиците повече друса кото е натиснато това копче.
Публикувано 11 август 2008 - 22:49
Не е паднала.Такава и е стойката на колата.
А защо 291 000км не ти се виждат реални?На мен даже ми се виждат много.
Публикувано 11 август 2008 - 23:10
Не е паднала.Такава и е стойката на колата.
Ами незнам за 8-9 години май са малко но пък знам че на дизелите им навъртат повечко ? За стойката ме съмняват две от екстрите: 774 SHELL MODIFICATION FOR AMG-WHEELS, 792 AMG-WHEELS 8X18 SQUEEZE-IN DEPTH 31 235/40 (S210) дали заради това не е променено окачването към по ниско ?
Публикувано 11 август 2008 - 23:15
То километрите нямат толкова значение, а и на мене ми се виждат реални. По-важното е да си случил на гледана кола. Обаче поддръжката е скъпа, разхода на бензин е най-евтиното от цялата работа. Досега само за консумативи и изключително дребни ремонти съм дал към над 3к лева, а моята е като нова и е на малко километри.
Според мене W220, ако се гледа като хората, не прави особени/неочаквани проблеми въпреки огромното количество високи технологии.
Според мене W220, ако се гледа като хората, не прави особени/неочаквани проблеми въпреки огромното количество високи технологии.
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 11 август 2008 - 23:17
Да това е за спортно каране, нормално е да е по-твърдо и да се вдърви цялата.
Иначе ръчно можеш ли да е вдигнеш, пробва ли?
Иначе ръчно можеш ли да е вдигнеш, пробва ли?
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни