Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

190e 2.0 SELRace

• Please log in to reply
60 мнения по тази тема

#46 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 24 юли 2008 - 21:39

Дърпай смело надписите...дори и да падне капака няма проблем,нали е SEL,достатъчно е дълга и няма да повлияе на аеродинамиката.
  • 0

#47 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 24 юли 2008 - 21:53

Майна, оти не е затворите тази тема вече...?
  • 0

logo-600-1002.png

#48 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 24 юли 2008 - 21:56

Ааааааа що бе,виж кво е весело.СЕЛ,МЕЛ,туй-онуй...ресторанта си работи и виж колко клиенти има!
  • 0

#49 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 24 юли 2008 - 21:57

Майна, оти не е затворите тази тема вече...?

типа нищо не каза ,тамън беше настанала скука и се появи :jester: и ти искаш да затваряме

а между другото искам да видя сники на интериора ,дали има изпълнения тип стрелбище :dontknow:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#50 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 24 юли 2008 - 22:01

...а между другото искам да видя сники на интериора ,дали има изпълнения тип стрелбище :dontknow:

Като гледаш лепенките под стоповете как мислиш?!
  • 0

#51 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 24 юли 2008 - 22:04

типа нищо не каза ,тамън беше настанала скука и се появи :jester: и ти искаш да затваряме

а между другото искам да видя сники на интериора ,дали има изпълнения тип стрелбище :dontknow:

Бате, стува ли си да гледаш изтърбушена 190-ка?
Мен лично само ме дразни, незнам за теб ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#52 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 24 юли 2008 - 22:06

...

Изтърбушена ама поръчков SEL...мхм,кво знаеш ти.
Ама оня Стрезов много ми липсва.

...а между другото искам да видя сники на интериора ,дали има изпълнения тип стрелбище :dontknow:

Има имааааа...
  • 0

#53 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 24 юли 2008 - 22:08

Мен лично само ме дразни, незнам за теб ;)

направо се забавлявам като гледам колко широко е разпространена SELянията по нашите географски ширини
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#54 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 24 юли 2008 - 22:31

Какви снимки ви гонят вас :dontknow: Аз си представям подвижния цирк как изглежда отвътре :cool:
Китеник на таблото,вместо топка на ск. лост дръжка от щека,Флакче на Лепа Брена на огледалото за задно виждане,кученце на задното стъкло което си клюма главата,ръчичка със среден пръст която се клати като махало на задното стъкло,родопско одеяло на задните седалки и небрежно хвърлени възглавнички,странични пердета с хавайски пейзаж,два антистатика със светлоотразители по тях,на решетката подкова с четирилистна детелина,на рамото на чистачката нарязани тапи от вино,антената със светещо яйце,неонови пръскалки и габарити,още една антена с магнит за добра връзка на тавана,тасове хванати със свински опашки,предни калъфки на седалките от овча кожа и много други :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#55 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:

Публикувано 25 юли 2008 - 08:10

начи боята му няма да я мсеням да лъже окото ами не не уморен двигателя яко дърпа вин имам но ми казаха да не го поставям така кажете ви ко да прая ся ? даите саит за ВИН да скивам и ако тря ще го поставя да видите

начи преди баща ми като го караше се беше развалил един ключ за парното или нащо такова не помня точно и като отиди в някакъв магазин за части на мерцедес и му изкараха за тоя модел точния ключ , но не беше същия трябваше да извади разваления и да го покажи , за да дадът същия като оригиналния . Като въведа вина не излизат точно работите ... пффф искам да си напрая коли4ката да върви яко това ме инт ама като нз каква е точно

Ясно пич, колата ти е с фалшив номер на рамата щом го криеш и нищо не излизало при проверка в магазина. КАТ по някаква вероятност не са се усетили и или си минал метър само със запор за промяна на собственост. Запора е добрия вариант, лошия е да ти я приберат на отговорно разграбване.
Не е спец поръчка - никой не поръчва такива коли (лепанки или невалидни вин-ове)
Споко- натам където отиваш, някои хора се връщат. Оставай тая кола на доизживяване - не заслужава да се налива в нея друго, освен газ.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#56 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 юли 2008 - 21:34

Има имааааа...

Нещо против боксовите ми ръкавички ли имаш?
Публикувано изображение

Какви снимки ви гонят вас :dontknow: Аз си представям подвижния цирк как изглежда отвътре :cool:
Китеник на таблото,вместо топка на ск. лост дръжка от щека,Флакче на Лепа Брена на огледалото за задно виждане,кученце на задното стъкло което си клюма главата,ръчичка със среден пръст която се клати като махало на задното стъкло,родопско одеяло на задните седалки и небрежно хвърлени възглавнички,странични пердета с хавайски пейзаж,два антистатика със светлоотразители по тях,на решетката подкова с четирилистна детелина,на рамото на чистачката нарязани тапи от вино,антената със светещо яйце,неонови пръскалки и габарити,още една антена с магнит за добра връзка на тавана,тасове хванати със свински опашки,предни калъфки на седалките от овча кожа и много други :0_yahoo:

Жълти стотинки под гумата на предното стъкло, кукла с лампички на очичките, които мигат с мигачите, дезодорант закован през капачката за тавана, кенче от кола с лампичка вътре, плюшени зарове, летни джанти с гуми за мъгла!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#57 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 25 юли 2008 - 22:01

Нещо против боксовите ми ръкавички ли имаш?
Публикувано изображение

Aaaaa,не бе...Като те гледам с това ЦЛК и с тази престъпна снимка хич нямам нищо напротив...даже много ти ходят :huh:
  • 0

#58 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 юли 2008 - 22:15

Aaaaa,не бе...Като те гледам с това ЦЛК и с тази престъпна снимка хич нямам нищо напротив...даже много ти ходят :huh:

И аз така си помислих, ама да не стане грешка...

Между другото - тия са ми подарък за илинден (преди няколко години) от председателя на федерацията по бокс :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#59 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 25 юли 2008 - 22:43

Е вече тотално си затвърдих мнението че много й ходят на колата :)
  • 0

#60 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 юли 2008 - 10:49

Между другото - тия са ми подарък за илинден (преди няколко години) от председателя на федерацията по бокс :)

И аз имам такива и мойте са ми подарък само че висят в "кочината" :icon_coolgrin:

Публикувано изображение
  • 0

logo-600-1002.png

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни