Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

HELPurgent - подарък за тъста

• Please log in to reply
21 мнения по тази тема

#16 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 09 юли 2008 - 13:34

Вени, бртче, не знам. То ддедо ти излиза че е презадоволен, щом толкова народ предлагаме и няма с какво да го впечатлим. Ма и твойта не е лесна. Подариш му нещо ,той да го хареса, ама ако жена ти не го хареса пак ще ти мелят сол... не знам и аз вече. Поръчай му един ижевски нож с гравюра и ще отървеш положението си мисля.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#17 SveGla

SveGla

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    w210 e300 Elegance
    for sale

Публикувано 09 юли 2008 - 13:52

Жена му е на същия хал - в ужас
Така че сол едва ли ще му трия на главата
  • 0

#18 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:

Публикувано 09 юли 2008 - 17:45

Още един дЖокер - табла, гъзарска, броеница от нз си къв кихлебар, шах с фигури от сконова гост или знам ли кви джоанчета
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#19 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 09 юли 2008 - 19:43

ижевски нож.....
представителите на завода са ми комшии- отсреща на офиса са ми
довечера на семейния съвет ще го решим

аз съм стопен, изцеден, разбит и съкрушен....

Това - ДА, ама с подходящото гравиране на име и повод, според мен.

Още един дЖокер - табла, гъзарска, броеница от нз си къв кихлебар, шах с фигури от сконова гост или знам ли кви джоанчета

Таблата също е добра идея според мен, ако е фен, де.
  • 0

#20 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 юли 2008 - 03:22

Ха здрасти и от мен, айде и аз да се пробвам с малко идеи. Та...незнам само къде живее дядото, в къща с дворче, или в апартамент. Но и в двата случая май има решение, мисля. И мисля и че като идея ще се включа и в сумата, но все пак зависи от къде е купен съответният подарък. Незнам дали човека си пада така по кефа, но щом казвате, че пътува достатъчно, значи ето и нещо за в къщи за часовете на отмора (и леееко егоистично,само като за него си) - нещо като люлка. Пък ще може и вие да се "облажвате" от тая работа, отидете да ги видите старите и дядо вземе внучетата да ги полюлее в скута до като им се радва.Идилия пълна. :) Та така, това са ми горе-долу предложенията като визия така:

Публикувано изображение

Публикувано изображение Люлка Балионе

Публикувано изображение

Публикувано изображение http://kalidabg.com/producti.html

Римска шатра Градинска люлка Градински люлки - вижте и тук

А защо не и това, в зависимост от размера на кефа и бюджета за него -

Публикувано изображение

от тук - 269 лв.

А такъв портативен хамак за мързеливите дни (като сегашните: жега и припичане на слънце с коктейл в ръка) Публикувано изображениестава и за плажа, и за двора на тревичката

единствено тук открих такъв

Е, оставам на вас да решите какво точно, но беше една идея само.
Може да е градинска люлка (че и вие да сте на далавера като отидете :D ), може да е един от тези столове за вътре като тези Балионе ( така вътре ще важи за всеки сезон, или най-добре, ако има балкон с навес от горният балкон - не остъклен, а просто с "покрив") , или пък "мързелив хамак"... или просто така нареченият "фатер щтул" - ние тук му викаме в Бг. люлеещ се стол. Като този по-горе.
Та така, решавайте, и после (след събота) кажете какъв подарък сте измислили в края на крайщата, ще ни бъде любопитно все пак.
Дано идеите тук да са ви били в полза (имам в предвид от всички нас). Успех с измъдрянето на подходящият подарък.

А ето как и да си направиме и хамак за спане в дневната, или по-скоро люлеещо се легло - http://www.comfort.b...E/view/174.html

PS. Даже,знаете ли, че и на мен ми хареса тоя тип Балионе, ние към края на годината ще се местим в нов апартамент и ни чака обзавеждане, та си мисля, че и на нас един Балионе люлеещ се, ще ни дойде добре у хола. Много ми се ще да си купим един такъв "гъдел" за отмора и кеф пред телевизора примерно. Само ще се биеме кой да седне пръв у него сигурно :D и най-вероятно (и почти сигурно) ще заспиваме в него, яко хъркане, банцига ще работи...и тогава може да му смениме името от Балионе на "дъскорезницата" :lol: Айде , да звучи по-така LUMBERYARD :tongue:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#21 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 10 юли 2008 - 08:28

Само да вметна - НОЖ НЕ СЕ ПОДАРЯВА, на лошо е. Ако решите да е нож, то рябва да се откупи, макар и за 10 ст.
  • 0

#22 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 13 юли 2008 - 17:02

Добър избор, дано да му хареса ;)
  • 0