HELPurgent - подарък за тъста
Започната от Dezki, 08 юли 2008 - 20:29:30
21 мнения по тази тема
Публикувано 09 юли 2008 - 13:34
Вени, бртче, не знам. То ддедо ти излиза че е презадоволен, щом толкова народ предлагаме и няма с какво да го впечатлим. Ма и твойта не е лесна. Подариш му нещо ,той да го хареса, ама ако жена ти не го хареса пак ще ти мелят сол... не знам и аз вече. Поръчай му един ижевски нож с гравюра и ще отървеш положението си мисля.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 юли 2008 - 13:52
Жена му е на същия хал - в ужас
Така че сол едва ли ще му трия на главата
Така че сол едва ли ще му трия на главата
Публикувано 09 юли 2008 - 17:45
Още един дЖокер - табла, гъзарска, броеница от нз си къв кихлебар, шах с фигури от сконова гост или знам ли кви джоанчета
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 юли 2008 - 19:43
Това - ДА, ама с подходящото гравиране на име и повод, според мен.ижевски нож.....
представителите на завода са ми комшии- отсреща на офиса са ми
довечера на семейния съвет ще го решим
аз съм стопен, изцеден, разбит и съкрушен....
Таблата също е добра идея според мен, ако е фен, де.Още един дЖокер - табла, гъзарска, броеница от нз си къв кихлебар, шах с фигури от сконова гост или знам ли кви джоанчета
Публикувано 10 юли 2008 - 03:22
Ха здрасти и от мен, айде и аз да се пробвам с малко идеи. Та...незнам само къде живее дядото, в къща с дворче, или в апартамент. Но и в двата случая май има решение, мисля. И мисля и че като идея ще се включа и в сумата, но все пак зависи от къде е купен съответният подарък. Незнам дали човека си пада така по кефа, но щом казвате, че пътува достатъчно, значи ето и нещо за в къщи за часовете на отмора (и леееко егоистично,само като за него си) - нещо като люлка. Пък ще може и вие да се "облажвате" от тая работа, отидете да ги видите старите и дядо вземе внучетата да ги полюлее в скута до като им се радва.Идилия пълна.
Та така, това са ми горе-долу предложенията като визия така:

Люлка Балионе

http://kalidabg.com/producti.html
Римска шатра Градинска люлка Градински люлки - вижте и тук
А защо не и това, в зависимост от размера на кефа и бюджета за него -

от тук - 269 лв.
А такъв портативен хамак за мързеливите дни (като сегашните: жега и припичане на слънце с коктейл в ръка)
става и за плажа, и за двора на тревичката
единствено тук открих такъв
Е, оставам на вас да решите какво точно, но беше една идея само.
Може да е градинска люлка (че и вие да сте на далавера като отидете
), може да е един от тези столове за вътре като тези Балионе ( така вътре ще важи за всеки сезон, или най-добре, ако има балкон с навес от горният балкон - не остъклен, а просто с "покрив") , или пък "мързелив хамак"... или просто така нареченият "фатер щтул" - ние тук му викаме в Бг. люлеещ се стол. Като този по-горе.
Та така, решавайте, и после (след събота) кажете какъв подарък сте измислили в края на крайщата, ще ни бъде любопитно все пак.
Дано идеите тук да са ви били в полза (имам в предвид от всички нас). Успех с измъдрянето на подходящият подарък.
А ето как и да си направиме и хамак за спане в дневната, или по-скоро люлеещо се легло - http://www.comfort.b...E/view/174.html
PS. Даже,знаете ли, че и на мен ми хареса тоя тип Балионе, ние към края на годината ще се местим в нов апартамент и ни чака обзавеждане, та си мисля, че и на нас един Балионе люлеещ се, ще ни дойде добре у хола. Много ми се ще да си купим един такъв "гъдел" за отмора и кеф пред телевизора примерно. Само ще се биеме кой да седне пръв у него сигурно
и най-вероятно (и почти сигурно) ще заспиваме в него, яко хъркане, банцига ще работи...и тогава може да му смениме името от Балионе на "дъскорезницата"
Айде , да звучи по-така LUMBERYARD

Люлка Балионе 
http://kalidabg.com/producti.htmlРимска шатра Градинска люлка Градински люлки - вижте и тук
А защо не и това, в зависимост от размера на кефа и бюджета за него -

от тук - 269 лв.
А такъв портативен хамак за мързеливите дни (като сегашните: жега и припичане на слънце с коктейл в ръка)
става и за плажа, и за двора на тревичкатаединствено тук открих такъв
Е, оставам на вас да решите какво точно, но беше една идея само.
Може да е градинска люлка (че и вие да сте на далавера като отидете
Та така, решавайте, и после (след събота) кажете какъв подарък сте измислили в края на крайщата, ще ни бъде любопитно все пак.
Дано идеите тук да са ви били в полза (имам в предвид от всички нас). Успех с измъдрянето на подходящият подарък.
А ето как и да си направиме и хамак за спане в дневната, или по-скоро люлеещо се легло - http://www.comfort.b...E/view/174.html
PS. Даже,знаете ли, че и на мен ми хареса тоя тип Балионе, ние към края на годината ще се местим в нов апартамент и ни чака обзавеждане, та си мисля, че и на нас един Балионе люлеещ се, ще ни дойде добре у хола. Много ми се ще да си купим един такъв "гъдел" за отмора и кеф пред телевизора примерно. Само ще се биеме кой да седне пръв у него сигурно
Публикувано 10 юли 2008 - 08:28
Само да вметна - НОЖ НЕ СЕ ПОДАРЯВА, на лошо е. Ако решите да е нож, то рябва да се откупи, макар и за 10 ст.
Публикувано 13 юли 2008 - 17:02
Добър избор, дано да му хареса
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА