Я дай подоробности за Гърция, в кой град, как се записваш за преглед и прочие, че тука в БС масло на скорости не сменят, пък на мен ми се иска да си го сменя...Здравейте колеги.Значи преди време имах същия проблем.Извънградско на вдига над 100км/ч и над 2000 оборота,само че не ми изписва нищо на компютъра за грешка.Отидох в Гърция в представителство на MB и за 30мин ми оправиха колата.Казаха, че сменили софтуера на скоростната кутия или нещо такова.Това ми излезе 60лв.Сега, два месеца по-късно имам пак същия проблем,пак влиза в авариен режим и пак не изписва за грешка.Незнам какво може да е.Иначе май имам проблем с термостата,защото извънградско не качва над 60градуса.Дали е възможно от това да влиза в авариен режим.Мисля пак да ходиа до Гърция,но ако някои може да даде съвет ще съм му благодарен
![Снимка](https://secure.gravatar.com/avatar/fb60a2da94759609fbd5e81fed4d47db?s=100&d=https%3A%2F%2Fstatic.mbclub.bg%2Fforums%2Fpublic%2Fstyle_images%2Fmaster%2Fprofile%2Fdefault_large.png)
Проблеми с турбоW203
Започната от Sergei, 05 юли 2008 - 21:18:09
35 мнения по тази тема
Публикувано 15 октомври 2009 - 20:17
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 10 март 2010 - 11:10
Здравейте колеги,аз имам подобен пролем ако някой знае нещо нека ме упъти,като напише съвет тук.Проблема на моя мерцедес ц 220 цди 2001г е следния:като си карам колата с около 110 км ,и ако задържа педала на газта на тази скорост и след това поискам да дам малко газ колата започва да прекъсва все едно не и стига гориво,като на бензинов автомобил.След като пусна газта до край и натисна пак проблема изчезва и пак същата процедура ,най-много прави този проблем когато изкачвам накакъв баир/върло/.Карал съм я на няколко компютъра и на тях показва прекъсване в турбото.Аз съм слушал от майстори,че турбото или работи или не работи,т.е. не може да прекъсва.Също така преди няколко месеца ми изгоря подгревателната свещ и се опитах да я сменя ,но се счупи в горния край и сега я карам на 3 подгр.цилиндъра за сега си пали добре и при минус 20 .Разбрах,че трябва да се сваля главата но за сега ме интересува товапрекъсване,ще съм благодарен на вашето компетентно мнение по въпроса.
Публикувано 10 март 2010 - 11:17
като си карам колата с около 110 км ,и ако задържа педала на газта на тази скорост и след това поискам да дам малко газ колата започва да прекъсва все едно не и стига гориво,като на бензинов автомобил.След като пусна газта до край и натисна пак проблема изчезва и пак същата процедура ,най-много прави този проблем когато изкачвам накакъв баир/върло/.
Подобен проблем ми създаваше ЕГР клапана.
Публикувано 10 март 2010 - 11:28
Именно той създава такива проблеми,самото турбо правилно са ти казали,или работи или не.Подобен проблем ми създаваше ЕГР клапана.
Огледай маркучетата около него внимателно,а за свеща има инструменти и вече не се налага да сваляш главата за да я измъкнеш.
Публикувано 10 март 2010 - 15:23
На МЛа имам същия проблем в баир прекъсва всеедно не стига гориво.Смених ЕГРа ама няма подобрениеЗдравейте колеги,аз имам подобен пролем ако някой знае нещо нека ме упъти,като напише съвет тук.Проблема на моя мерцедес ц 220 цди 2001г е следния:като си карам колата с около 110 км ,и ако задържа педала на газта на тази скорост и след това поискам да дам малко газ колата започва да прекъсва все едно не и стига гориво,като на бензинов автомобил.След като пусна газта до край и натисна пак проблема изчезва и пак същата процедура ,най-много прави този проблем когато изкачвам накакъв баир/върло/.Карал съм я на няколко компютъра и на тях показва прекъсване в турбото.Аз съм слушал от майстори,че турбото или работи или не работи,т.е. не може да прекъсва.Също така преди няколко месеца ми изгоря подгревателната свещ и се опитах да я сменя ,но се счупи в горния край и сега я карам на 3 подгр.цилиндъра за сега си пали добре и при минус 20 .Разбрах,че трябва да се сваля главата но за сега ме интересува товапрекъсване,ще съм благодарен на вашето компетентно мнение по въпроса.
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 14 март 2010 - 18:11
Някои ще помогне ли..и при мен е същото,на 110 км. по4ва лека до прекъсва и вибрира,даже мислех че е от гумите,но не е явно..и като се подаде повече газ се оправя.....
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни