Абе то никой не влиза в ситуация с идеята да не излезе от нея.
Може би е случайност, може би е въпросната интересна теория при която пътя бил много по-опасен при първите капки дъжд отколкото след това...
Стотици пъти съм минавал от там и никога не съм имал проблем с този завой.
Не че си търся оправдание - при огранчение 60 ( Тони? ) да карам с поне 110км ама до този момент винаги съм се чудил на съселяни, които са имали преживявания именно на този завой.
До сега.
А ако трябва сам да си пиша акт, то направо трябва да си вдигна книжката на трупчета
Кофти тръпка, но пак си се разминал, за разлика от някои
. И късмет, както казваш, че не е имало други коли, аз така преди 2 години на кървавото с вектрата, за да не ударя един подпрях мантинелата.
А иначе на мокър път спокойно съм взимал завоя с 100-120, провери си окачването, щанги и т.н. да не се окаже нещо по-така.
Поздрави.
Това на другия ден след като се виждахме и говорехме точно за "някои"

Всъщност идеята ти за един преглед не е съвсем лоша.
Както ти казах, преди около месец ми се случи подобно унасяне но на съвсем сух път, на същия завой в точно обратната страна - при изкачване, от Перник за София.
Скоростта пак там някъде - 100-120км.
Беше доста по-леко и го овладях без особени усилия.
Малко ме озадачи, обаче го отдадох на пясък или нещо такова.
От друга страна нито тропа нито усещам занасяне или клатене като я пробвам при нормално условия...
Мамата, сега като пиша това си давам сметка, че май тези случки датират откакто преместих отзад предишните си предни - Michelin Pilot HX.
Сложих ги задни защото предизвикваха леко тресене в предницата - не са криви, просто са стояли повече от година на кола без да се карат и са деформирани в една точка.
Обаче откакто ги сложиш отзад тресенето във волана при скорости около 100км изчезна.
Предните в момента са 2 чисто нови
Primacy HP.
Дали пък това няма пръст в тези мистериозни все пак за мен поднасяния...
Как мислите, това вертикално биене дали би могло да предизвика въпросните ситуации?
Щото няма как да го няма - жабките са си пак там.
Просто сега не усещам биенето на волана, както когато бяха отпред?
Метаморфоза (от гръцки metamórphosis — преобразуване, изменение) е биологичен процес на дълбоко и съществено изменение на строежа на организма или на отделни органи в хода на индивидуалното развитие. 
Мерси за уточнението - аз лично знам значението на думата но не мисля, че е грешка да бъде употребена за нещо различно от биологичен вид.
Всъщност имах предвид ламарините но ми се видя дълго за заглавие