Каква е турбината колега?
Holset HY55v
Публикувано 14 март 2018 - 18:35
Каква е турбината колега?
Holset HY55v
Публикувано 05 май 2018 - 07:32
Здравейте колеги какво масло да сложа на W210 E290 Turbo Diesel
Публикувано 05 май 2018 - 18:36
5w30 5w40 или 0w40Здравейте колеги какво масло да сложа на W210 E290 Turbo Diesel
Публикувано 22 август 2018 - 16:06
Публикувано 22 октомври 2018 - 21:52
От днес и аз съм в отбора. Малко странно стана, защото дълго време търсих един точно определен автомобил (няма да споменавам какъв) и когато най-накрая се появи, се оказа пълно разочарование. Не като кола по-принцип, а като представяна за "перфектна, без забележка" кола, която дори на пръв поглед имаше безброй забележки и безумно нагла цена. Та доста разочарован, още същия ден си казах, че ми писна и ще си купя Бенц, ей така, напук. И след два дни ето резултата - бензин 3.2 автоматик, комби, Avantgarde. Без да е "перфектен" този 20-годишен кораб изглежда и се държи много по-добре от 10-годишния прехвален автомобил от друга марка, който гледах по-рано. Тук не искам да оплюя другата марка, която продължава да ми харесва, а твърде наглите продавачи.
А относно Мерцедеса - в момента неистово искам да карам на дълъг път без да спирам! Не качвам снимка, защото е просто един що-годе запазен 20-годишен Мерцедес, не става за фотомодел Стара чанта, ама лачена
Публикувано 23 октомври 2018 - 04:09
Публикувано 23 октомври 2018 - 06:30
От днес и аз съм в отбора. Малко странно стана, защото дълго време търсих един точно определен автомобил (няма да споменавам какъв) и когато най-накрая се появи, се оказа пълно разочарование. Не като кола по-принцип, а като представяна за "перфектна, без забележка" кола, която дори на пръв поглед имаше безброй забележки и безумно нагла цена. Та доста разочарован, още същия ден си казах, че ми писна и ще си купя Бенц, ей така, напук. И след два дни ето резултата - бензин 3.2 автоматик, комби, Avantgarde. Без да е "перфектен" този 20-годишен кораб изглежда и се държи много по-добре от 10-годишния прехвален автомобил от друга марка, който гледах по-рано. Тук не искам да оплюя другата марка, която продължава да ми харесва, а твърде наглите продавачи.
А относно Мерцедеса - в момента неистово искам да карам на дълъг път без да спирам! Не качвам снимка, защото е просто един що-годе запазен 20-годишен Мерцедес, не става за фотомодел Стара чанта, ама лачена
Честито колега, със здраве да си я караш и само на хубави места да те води.
Интересното при Мерцедес е, че колкото повече го караш, толкова по-добре изглежда и откриваш по-хубави неща в него
Ето ти един 23 годишен Мерцедес, да видиш, че стават за фотомодели
Публикувано 23 октомври 2018 - 08:58
Публикувано 23 ноември 2018 - 16:16
Здравейте колеги,
от вчера и аз съм собственик на един автомобил със звезда на капака 97г, Е230 (4 цил, 16 кл, 150к.с.), бордо, седан, ръчни скорости. Отвътре е с черен платнен интериор и бял таван. Като ми я докараха беше на 222 250 км. В момента е на 16ки, алуминиеви. Все още нямам снимки, като си взема фотоапарата ще я снимам. Боята е помътняла, има ръждички тук и таме, и две жулки отзад, но се надявам като я полирам да заблести. Още не съм решил как да я кръстя. Вашите как се казват?
Публикувано 04 юли 2020 - 17:54
Привет
Моя позната си търси някакво по-евтино мерцедесце и да не гълта много финанси.
Изскочи една много читаво изглеждаща очиларка, която има супер як салон и изглежда запазена поне на снимки. Ще ходим да я гледаме.
2000г двигателя е 320 бензин 224кс пише на обявата(защо си мисля, че е други коне)
Проблема е, че от поне 150к километра се кара на газ тази кола.
Мотора има ли проблем с дългосрочното каране на газ и за какви проблеми да се гледат най-вече в колата?
Другата особеност е, че 4 по 4, но момичето е начинаещ шофьор и за това си мислим, че е плюс. Раздатката може ли да се провери от читав сервиз дали ще създава грижи в скоро време?
Ако може адаша да се включи, той мисля е доста наясно с тези въпроси
Този пост е редактиран от vonko1988: 04 юли 2020 - 17:54
Публикувано 05 юли 2020 - 09:39
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни