Интересни снимки на МерцедесиОт където и да са
Започната от mercedes, 18 май 2005 - 17:28:19
1262 мнения по тази тема
Публикувано 13 септември 2009 - 21:04
Това да не е електромобил?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 13 септември 2009 - 21:09
Това е новото Евро обозначение за метанова уредба-синия пламък!!!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 септември 2009 - 21:13
Овергаз - добрата енергия!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 13 септември 2009 - 21:16
Ми не пишеше,но е със сигурност поне хибрид,а после Lexus били пионери в тази област...Тази снимка е доказатество кой е пръв,че и в какви условия е тествано дажеТова да не е електромобил?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 септември 2009 - 14:09
Публикувано 15 септември 2009 - 14:46
Скоро и във вашия град!!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 септември 2009 - 15:11
Концепт за новата Б класа-представен на тазгодишното изложение в Детройт.Има не лоши черти,но като цяло не ми харесва,отзаде ми е някакъв мелез между Фабиа и ситроен С5-няма излъчване на МБ,а вътреее .Дано не е окончателната версия...
Публикувано 15 септември 2009 - 20:29
Концепт за новата Б класа-представен на тазгодишното изложение в Детройт.Има не лоши черти,но като цяло не ми харесва,отзаде ми е някакъв мелез между Фабиа и ситроен С5-няма излъчване на МБ,а вътреее .Дано не е окончателната версия...
Това сигурен ли си че е Б-класа, щото много ми прилича на новата А-класа с горивна клетка?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 15 септември 2009 - 22:17
Прав си - сега като се зачетох пише,че са взаимствани идеи от А и В класи...Това сигурен ли си че е Б-класа, щото много ми прилича на новата А-класа с горивна клетка?
А това е Blue Zero...Пак концепция с цел-Zero емисии...Всичко хубаво ама с цена от $40 000,малко нанагорно.
Several automotive sites have reported on a story written in German. The story indicates that Mercedes-Benz plans to unveil a series of three electric concept cars at the Detroit Auto Show in January.
The luxury carmaker has given a nod to the Chevy Volt by emulating the range-extender concept as well, although keeping it in parallel.
The vehicle is known as the BlueZero E-Cell Plus. It will have a rechargeable lithium-ion battery pack that can deliver 62 all-electric miles. The on-board generator will be a Smart ForTwo turbo-charged 3-cylinder engine than can propel the car for an additional 310 miles.
It is different than the Volt in that this generator can both charge the batteries and turn the drivetrain, whereas in the Volt the combustion engine only acts as a generator. So in fact is it an extended range electric vehicle or simply a PHEV with a large AER? The engineering question that remains unclear is whether the combustion engine is used at all points of driving as needed or only when the battery is depleted and it the car is in charge sustaining mode. My inquiry to Mercedes-Benz has not been returned.
There will also be two sister concepts. The pure electric BlueZero E-Cell, which will be smaller and only contains a lithium ion pack without extender, is capable of delivering 124 miles. The Blue-Zero F-Cell will add a hydrogen fuel-cell range extender.
All three are expected to do zero to 60 in under 10 seconds.
Публикувано 28 септември 2009 - 10:04
Публикувано 16 ноември 2009 - 15:44
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 04 януари 2010 - 15:45
Публикувано 24 февруари 2010 - 11:02
Колата се продава в немския мобил,харесаха ми надписите на капака-колата в действителност е Е60 441к.с.
Явно поляка има чувство за хумор
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни