И каде да я намерим тази игра? :Mercedes - Benz World RacingМомчета коя е тази игра? :FlagMB:
Интересни снимки на МерцедесиОт където и да са
Започната от mercedes, 18 май 2005 - 17:28:19
1262 мнения по тази тема
Публикувано 02 декември 2006 - 15:00
Публикувано 02 декември 2006 - 18:24
Игричката я "крада" в момента и ще я имам след около 30 мин.
На 2 диска е и е кракната.Ще си я кача да видя дали работи крак-а и ако всичко е ОК,ще ви направя копия за няколко човека,и утре ако DJ-я дойде към Пловдив ще му ги дам и можете да си я презапишете... Ето и няколко скрйиншота от нея
На 2 диска е и е кракната.Ще си я кача да видя дали работи крак-а и ако всичко е ОК,ще ви направя копия за няколко човека,и утре ако DJ-я дойде към Пловдив ще му ги дам и можете да си я презапишете... Ето и няколко скрйиншота от нея
Публикувано 02 декември 2006 - 23:05
Играта я свалих,тествах я...
Мммдаа,ми то било бая зор да караш G-класа : Бая поднася гадината мръсна slap Предпочитам очиларка комби.Ама как вървят тея нафтови печки...
Така,драснал съм 6 копия и ако утре DJ-я идва към Пловдив ще му ги дам,а на следващата сбирка която имате,си ги разпределете и си ги изкопирайте.
Е,надявам се колегата който беше полицай да не ни изпее на онея гадове де гонят за нелицензиран софтуер.Явно трябва да го подкупя с едно копие.Да ми пусне ЛС да се разберем.А ся де,кви ги говоря...пак ша кажат хората че "куките" били корумпирани : :
Мммдаа,ми то било бая зор да караш G-класа : Бая поднася гадината мръсна slap Предпочитам очиларка комби.Ама как вървят тея нафтови печки...
Така,драснал съм 6 копия и ако утре DJ-я идва към Пловдив ще му ги дам,а на следващата сбирка която имате,си ги разпределете и си ги изкопирайте.
Е,надявам се колегата който беше полицай да не ни изпее на онея гадове де гонят за нелицензиран софтуер.Явно трябва да го подкупя с едно копие.Да ми пусне ЛС да се разберем.А ся де,кви ги говоря...пак ша кажат хората че "куките" били корумпирани : :
Публикувано 03 декември 2006 - 11:52
*2005 Mercedes-benz E55 *Fire Opal Red Exterior *Designo Light Brown Interior *Panoramic Roof* DVD Navigation System with integral and DVD runnig gear*TV screen in the rear* ETC...
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 03 декември 2006 - 11:57
Публикувано 03 декември 2006 - 22:02
Значи пичове,играта е свалена,пробвана и готова за "злоупотреба".И каде да я намерим тази игра? :
Mercedes - Benz World RacingМомчета коя е тази игра? :FlagMB:
Записъл съм я на 6 комплекта дискове и съм дал подробно обяснение кое как и защо.Понеже днес малко се пообъркаха нещата,айде който има път към София и е,или минава през Пловдив,да ми звънне едно телефонче да му я дам да я занесе на Alexone,Sky или който и да е било,за да може на следващата сбирка да си я поделят.
Публикувано 04 декември 2006 - 00:46
можеш да я накараш да спре да занася като оправиш някои опцииИграта я свалих,тествах я...
аз само G 55 AMG играя
Публикувано 04 декември 2006 - 19:19
1985 500 SEL
Публикувано 07 декември 2006 - 12:15
Публикувано 10 декември 2006 - 23:31
Публикувано 10 декември 2006 - 23:36
Публикувано 10 декември 2006 - 23:38
можеш ли да я качиш в нета?Значи пичове,играта е свалена,пробвана и готова за "злоупотреба".И каде да я намерим тази игра? :
Mercedes - Benz World RacingМомчета коя е тази игра? :FlagMB:
Записъл съм я на 6 комплекта дискове и съм дал подробно обяснение кое как и защо.Понеже днес малко се пообъркаха нещата,айде който има път към София и е,или минава през Пловдив,да ми звънне едно телефонче да му я дам да я занесе на Alexone,Sky или който и да е било,за да може на следващата сбирка да си я поделят.
Maybach BG - яко сайтче!!!
Публикувано 13 декември 2006 - 14:48
Blood, Sweat and Diesel !
Публикувано 13 декември 2006 - 17:42
Публикувано 13 декември 2006 - 21:32
Еее, тази 123-ка е нещо уникално...аз напоследък се заглеждам много по тия купета...един приятел има такова и роудстър, сл-а му е 500 и харчи, и си кара купето...много приятна машинка
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни