Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 01 април 2012 - 12:18
Днеска 1вата неделя . Среща както всеки месец на нащо място по същото време .
Benz - 5.5 мотора движи !
Публикувано 02 април 2012 - 18:23
Колеги разочарован съм от вас ....Нали всяка 1-ва неделя от месеца има месечна среща ? На 1.04.2012 нямаше нито 1 от вас на полигона на почивка . Въпреки че живея във Владиславово , палнах си колицата и реших да ви уважа , както всеки път (м/у другото съм пропускал само веднъж поради неотменими ангажименти) . Като стигнах там имаше 30 БМВ-та 20 хонди и НИТО ама НИТО 1 мерцедес ! Чак срам ме хвана да влизам на полигона .. спрях под него и изчаках..цигара , две , три ... мина половин час ни един мерник . По едно време едно момче със 124-ка мина и викам "бре .. появи се един" .. мина леко покрай мен и замина , беше случаен . Незнам защо , но чак ми мина през ума да си купя едно счупено бмв и поне да си знам и приятелите и традициите и всичко . Всяка седмица дори по често , по гонки , по кафенца , по дискотеки , просто на пица и т.н. Каквото им кефне , сериозни , сплотени и всичко друго което ние не сме . Благодаря ви за тази незабравима МЕСЕЧНА среща . Дори ви предлагам да я направим годишна , барем някои прояви интерес .
П.С. Разбирам че някои ще кажат ама аз имах работа тън мън , но нали затова е направена срещата да е МЕСЕЧНА , да може всеки да си направи сметките , пък елате за 20 мин поне да се отчетете . Спирам да пиша защото така или инъче както виждате си водя сам някакъв монолог ...нямам какво да кажа повече
П.С. Разбирам че някои ще кажат ама аз имах работа тън мън , но нали затова е направена срещата да е МЕСЕЧНА , да може всеки да си направи сметките , пък елате за 20 мин поне да се отчетете . Спирам да пиша защото така или инъче както виждате си водя сам някакъв монолог ...нямам какво да кажа повече
Този пост е редактиран от lanshot: 02 април 2012 - 18:23
Публикувано 02 април 2012 - 18:49
Съжалявам колега, че така се е получило.
Между 12.4. и 19.4. ще има ли случайно среща? Тогава съм във Варна и ще мина с удоволствие.
Между 12.4. и 19.4. ще има ли случайно среща? Тогава съм във Варна и ще мина с удоволствие.
Публикувано 03 април 2012 - 19:43
Ами пиши тук да се разберем , евентуално ще звънна на още един колега . Поздрави !
Публикувано 03 април 2012 - 20:12
Бива лятото да си заплюем някое капанче със сафрид и цаца и да прекарваме задушните вечери със студена бира.
После има дринк енд драйв
Това с бензиностанциите е несериозно...
Да не караме лади.
После има дринк енд драйв
Това с бензиностанциите е несериозно...
Да не караме лади.
Публикувано 04 април 2012 - 17:09
Правилно съгласен съм....
Тази неделя имах малко ангажименти и разходки насам натам и нямаше как да дойда. Ако искате може да измислим нещо за този или за следващия уикенд .
Тази неделя имах малко ангажименти и разходки насам натам и нямаше как да дойда. Ако искате може да измислим нещо за този или за следващия уикенд .
Публикувано 11 април 2012 - 22:56
Здравеите колеги много ми е мачно че така се получава с организацията и срещите затова както и преди ви казвам че аз съм за когато и за където решите поздрави на всички
Публикувано 12 април 2012 - 07:13
Колеги, днес тръгвам към Варна. Ще правим ли среща там?
Според мен събота ще е по-подходящо, предвид празника в неделя.
Според мен събота ще е по-подходящо, предвид празника в неделя.
Публикувано 12 април 2012 - 09:04
И аз днеска идвам към варна и до към 19ти съм там, ако сте навитак да направим нещо Само не знам дали ще имам мерцедес в движение с който да дойда
Follow your own star...
Публикувано 13 април 2012 - 20:14
Здравеите ако има желаещи за утре пишете
Публикувано 14 април 2012 - 08:17
Аз съм на линия
В колко часа и къде да се срещнем днес?
На Почивка (паркинга при завоя към буните)?
В колко часа и къде да се срещнем днес?
На Почивка (паркинга при завоя към буните)?
Публикувано 14 април 2012 - 11:10
Купето взема ли го?
Аз утре забегвам на балкана
Не го взех, собственика си настояваше на цената, пък колата е без джантите, без климатик, ръчка е, най малкия двигател, удряна.. ако беше свалил малко цената и беше оставил джантите в пакета сигурно щях да я отнеса ама..
За срещата хора има ли?
Follow your own star...
Публикувано 14 април 2012 - 13:16
ще има дори и сам да съм,съм там в 15-00
Публикувано 14 април 2012 - 13:18
Последно 15 часа на полигона на почивка така ли?
Follow your own star...
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни