Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 27 май 2010 - 19:13
колеги скоро кога има среща
Mercedes-Benz “The Best or Nothing”
Публикувано 30 май 2010 - 09:25
Днес ще се събирате ли някъде? Във Варна съм и мога да дойда ако има среща.
Публикувано 30 май 2010 - 10:16
Здравей, до колко часа си във Варна?
Може да се организираме нещо за по-късен слетобед.
Днес ще се събирате ли някъде? Във Варна съм и мога да дойда ако има среща.
Публикувано 05 юни 2010 - 20:22
Аз ще съм на полигона утре в 15:00 ч.
Публикувано 06 юни 2010 - 08:06
И аз ще гледам да дойда!15ч.
Публикувано 06 юни 2010 - 10:37
И аз ще дойда дегизиран
Помислете къде да пием по бира.
Помислете къде да пием по бира.
Публикувано 06 юни 2010 - 13:48
Малко преди да пишеш - към 11:15 трябваше да тръгна за един от моловете и ... вината, че не успях да видя никого от Варна е в мен. Извинявам се за което.Здравей, до колко часа си във Варна?
А иначе - бях във Варна до петък, но програмата ми беше съвсем натоварена.
Поздрави на хубавите хора във Варна!
Публикувано 06 юни 2010 - 20:42
Днес на полигона беше интересно.Като че ли имаше сбирка на "лада",щото бая се въртяха с две петички и една 7-мица.После дойдоха и от "peugeot" сектата,към 20 коли (събраха се точно за 15 мин.).Само аз стоя стоя и си слушам музичка в колата и чакам.....Добре че към 15:30 дойде колегата "ikoleman" ....че полафихме до към 16:00 и после всеки по задълженията. ПОЗДРАВИ !!!!
Публикувано 02 юли 2010 - 18:02
Eiht, ако ще сме си само двамата вдругиден да вземем да се уговорим направо на некое кафе , че да си седнем на прохладно ?
Колеги идва националния събор на клуба. който както изглежда ще се проведе в нашия роден град. Хубаво ще е тази първа неделя от месеца да се съберем хората ,които имат любов към марката за да обсъдим какво може да предложи Варна на нашите гости от цялата страна. Пиша ви това с надеждата да обобщим някаква примерна организация - посрещане изпращане на колегите - така мечтаната от мен обиколка на града "ПР" на марката и други идеи. ЗА ТОВА АПЕЛИРАМ , Хора дайте да се вземем в ръце. миналата сбирка колегите от клуба драснаха и заминаха всеки на някъде ако успеем да задържим заедно всички би било чудесно. Казано честно не бих желал отново събора да е в нашия град и да бъда сам с очарователната си съпруга и евентуално Дидо $ . Така ,че пишете за организацията тази седмица !
Колеги идва националния събор на клуба. който както изглежда ще се проведе в нашия роден град. Хубаво ще е тази първа неделя от месеца да се съберем хората ,които имат любов към марката за да обсъдим какво може да предложи Варна на нашите гости от цялата страна. Пиша ви това с надеждата да обобщим някаква примерна организация - посрещане изпращане на колегите - така мечтаната от мен обиколка на града "ПР" на марката и други идеи. ЗА ТОВА АПЕЛИРАМ , Хора дайте да се вземем в ръце. миналата сбирка колегите от клуба драснаха и заминаха всеки на някъде ако успеем да задържим заедно всички би било чудесно. Казано честно не бих желал отново събора да е в нашия град и да бъда сам с очарователната си съпруга и евентуално Дидо $ . Така ,че пишете за организацията тази седмица !
Днес на полигона беше интересно.Като че ли имаше сбирка на "лада",щото бая се въртяха с две петички и една 7-мица.После дойдоха и от "peugeot" сектата,към 20 коли (събраха се точно за 15 мин.).Само аз стоя стоя и си слушам музичка в колата и чакам.....Добре че към 15:30 дойде колегата "ikoleman" ....че полафихме до към 16:00 и после всеки по задълженията. ПОЗДРАВИ !!!!
Публикувано 03 юли 2010 - 14:31
Ikoleman,до утре сутрин ако никой друг не драсне нищо - ще ти звънна по обед да се уговорим,че нали знаеш че и аз съм винаги на работа в неделите и незнам как ще съм с ангажиментите.ПОЗДРАВИ !!!Eiht, ако ще сме си само двамата вдругиден да вземем да се уговорим направо на некое кафе , че да си седнем на прохладно ?
Публикувано 04 юли 2010 - 17:51
Привет колеги как е полужението с мерцедес сбирките ?? Аз вече приключих с командировките и съм на линия.. ще следя форума и се надявам да се виждаме
Публикувано 04 юли 2010 - 20:39
Това е добре колега,че си на линия вече. Поздрави !!!!Привет колеги как е полужението с мерцедес сбирките ?? Аз вече приключих с командировките и съм на линия.. ще следя форума и се надявам да се виждаме
Публикувано 04 юли 2010 - 20:44
Странно ми е обаче а и любопитно -дали досега се е случвало почти цял месец никой да не пише нищо,даже и една емотиконка в темата за сбирките в Варна.Може би това ще могат да кажат по-отдавна регистриралите се тука.
Публикувано 05 юли 2010 - 19:41
аз така или наче съм в неделя в 17 на полигона на почивка който има желание да заповяда
Публикувано 25 юли 2010 - 07:52
Колеги и аз искам да си правим срещи но като чета във форума нещо не се получава според мен трябва да се определи едно място един ден и час и да не се променя.Колегите от ОПЕЛ се събират всяка неделя и нямат пропуск. С нищо не са по добри от нас.Ето и нашят МЕЧО.
Прикачени файлове
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни