Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 06 февруари 2010 - 12:09
Последно повикване!
Утре 15:00 часа на полигона под кв.Почивка!
Утре 15:00 часа на полигона под кв.Почивка!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 07 февруари 2010 - 15:49
Ей сега се прибирам от сбирката.Чаках чаках,ама до два и половина никой не се появи.После слязах долу до "хаваи"-и там никой.И към три без двайсе поех отново към работа,че не ми се стоеше сам на полигона.Ако случайно някой е пристигнал там,след мене и сме се разминали-да пише.
Публикувано 07 февруари 2010 - 17:29
А бе колега там бяхме аз, daimler1 и ikoleman! Аз бях там в 14:55! До 15.30 чакахме и слязпхме долу на едно заведние, но не му знам името!Ей сега се прибирам от сбирката.Чаках чаках,ама до два и половина никой не се появи.После слязах долу до "хаваи"-и там никой.И към три без двайсе поех отново към работа,че не ми се стоеше сам на полигона.Ако случайно някой е пристигнал там,след мене и сме се разминали-да пише.
Как сме се разминали?!
Ето единствената снимка!
Прикачени файлове
Mercedes-Benz W201
Публикувано 08 февруари 2010 - 13:20
Следващият път като има сбирка - някой ако не го мързи - да хвърли един мейл на [email protected], че мн рядко влизам във форума, а ми се снимат пак Мерседеси...Тая работа ще ти изяде главата!В 15 часа е срещата бе!
Или пък като има сбирка - до всички с регистрация Варна по едно л.с. с линк към темата, аз съм си настроил да ми идва мейл.....
Публикувано 08 февруари 2010 - 17:03
Който може да го прави,да го прави.Аз съм прост и за тези като мене е лесно:Всяка първа неделя от месеца в 15ч.на полигона на "Почивка" А...колко кратичко било!!!Следващият път като има сбирка - някой ако не го мързи - да хвърли един мейл на [email protected], че мн рядко влизам във форума, а ми се снимат пак Мерседеси...
Или пък като има сбирка - до всички с регистрация Варна по едно л.с. с линк към темата, аз съм си настроил да ми идва мейл.....
Публикувано 15 февруари 2010 - 16:43
И така колеги за да няма недоразумения искам да попитам всеки кога и къде му е удобно да се срещаме!
Защото също така трябва да направим нова тема където да обявим окончателните дата, място и час за срещите, за могат желаещите да се ориентират максимално лесно!
Очкавам всякакви предложения за датата, мястото и часът на сбирките!
Поздрави!
Защото също така трябва да направим нова тема където да обявим окончателните дата, място и час за срещите, за могат желаещите да се ориентират максимално лесно!
Очкавам всякакви предложения за датата, мястото и часът на сбирките!
Поздрави!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 18 февруари 2010 - 20:58
На мене ми е удобно в 14:00,макар и в неделите винаги да съм на работа по график,досега винаги съм успявал да изляза от работа в този час.Само дето се разминахме за 20-мин. този месец,заради писане и уговорки в две различни теми.А за мястото-нека полигона си остане,като място за среща.Но ако има и други идеи нека да бъдат споделени тука. ПОЗДРАВИ !!!!В момента няма значение. Питам за да решим след това се прави нова тема и се пише само там!
Публикувано 18 февруари 2010 - 22:52
Съгласен съм с теб, но нека и другите колеги споделят мнение и ще решим!На мене ми е удобно в 14:00,макар и в неделите винаги да съм на работа по график,досега винаги съм успявал да изляза от работа в този час.Само дето се разминахме за 20-мин. този месец,заради писане и уговорки в две различни теми.А за мястото-нека полигона си остане,като място за среща.Но ако има и други идеи нека да бъдат споделени тука. ПОЗДРАВИ !!!!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 19 февруари 2010 - 22:01
Здравейте Варненци
Днес няколко часа се борих да поизчистя двете Ви теми и да ги
комбинирам в една, и сега тя е тази
Пожелавам на всички Ви,
в тази "нова" тема да има ред и разбирателство,
много приятни и хубави срещи,
много емоции и сплотеност на колектива
Извинете ме ако съм затрил нечие мнение, което е било важно ,
но наистина са много изтритите и е възможно да съм сбъркал
Искам само да помоля,
за последно да напишете коментар,
точен ясен и последен, който да поместя и в първият пост на темата:
- Всяка първа неделя на месеца ........?
- Всяка събота в кафето ......?
п.с. падна ми се 100-ният коментар във Вашата тема
Днес няколко часа се борих да поизчистя двете Ви теми и да ги
комбинирам в една, и сега тя е тази
Пожелавам на всички Ви,
в тази "нова" тема да има ред и разбирателство,
много приятни и хубави срещи,
много емоции и сплотеност на колектива
Извинете ме ако съм затрил нечие мнение, което е било важно ,
но наистина са много изтритите и е възможно да съм сбъркал
Искам само да помоля,
за последно да напишете коментар,
точен ясен и последен, който да поместя и в първият пост на темата:
- Всяка първа неделя на месеца ........?
- Всяка събота в кафето ......?
п.с. падна ми се 100-ният коментар във Вашата тема
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 19 февруари 2010 - 22:45
Публикувано 20 февруари 2010 - 00:14
Окончателно - Всяка Първа Неделя на месеца от 15:00ч на Полигона под кв. Почивка!
Поздрави!
Поздрави!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 20 февруари 2010 - 10:29
супер е това.досега не съм присъствал на срещите ,но смятам да не пропускам вече.много яко.до 07.03.2010.
Публикувано 20 февруари 2010 - 18:30
Публикувано 24 февруари 2010 - 14:38
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни