Напротив колега,получава се,но само ако се съберем повече от един мерцедес.А що се отнася до мястото,деня и часа на срещите - те са си определени отдавна ; "полигона на почивка,всяка първа неделя на месеца в 15:00 часа".Колеги и аз искам да си правим срещи но като чета във форума нещо не се получава според мен трябва да се определи едно място един ден и час и да не се променя.Колегите от ОПЕЛ се събират всяка неделя и нямат пропуск. С нищо не са по добри от нас.Ето и нашят МЕЧО.
Срещи - гр. ВарнаВсяка първа неделя на месеца
Започната от kasparov, 25 май 2008 - 14:05:45
626 мнения по тази тема
Публикувано 26 юли 2010 - 23:07
Публикувано 27 юли 2010 - 01:09
Напротив колега,получава се,но само ако се съберем повече от един мерцедес.А що се отнася до мястото,деня и часа на срещите - те са си определени отдавна ; "полигона на почивка,всяка първа неделя на месеца в 15:00 часа".
Ами да вземем да се поорганизирами за идната среща .
Публикувано 28 юли 2010 - 01:10
аз съм съгласен даже и всяка неделя няма да е лошо в късните следобедни часове като е понамаляло слънцето . А аз така или иначе всяка неделя съм на полигона
Публикувано 28 юли 2010 - 21:37
Иване,аз ще съм там,надявам се и ти да намериш време да се вяснеш.Ти звънни на dido, а аз ще гледам да се свържа с Тошко(daimler1) и 'neichev'Ами да вземем да се поорганизирами за идната среща .
Публикувано 28 юли 2010 - 21:47
Митак,явно тоя месец нещо сме се поразминали с часовете.Там бяхме аз и 'ikoleman'.Опитай се тая неделя да наминеш и нека не променяме часа на срещата.А за слънцето-ще го измислим,не е казано че само там ще стоим.аз съм съгласен даже и всяка неделя няма да е лошо в късните следобедни часове като е понамаляло слънцето . А аз така или иначе всяка неделя съм на полигона
Публикувано 29 юли 2010 - 00:24
Сложете по една снимка да видим и ние морето.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 29 юли 2010 - 08:28
Аз ще присъствам в идната неделя. Ще се радвам да се съберем до 15и30 и да отидем на някое заведение където да седнем и да уточним бъдещите срещи. нека всички , които присъстват да се подготвят с идеи за развитие на клуба в нашият скромен град.
Публикувано 29 юли 2010 - 08:34
Здравей кога, добре дошъл в нашата скромна общност. По принцип деня е определен на всяка първа неделя от месеца или датата е идната неля. часът е 15. ако се съберем повечко колеги може да променим това. принципно бяхме решили да се събираме и всяка седмица м/у понеделник и неделя , така че на предстоящата среща може да се реши къде и как да продължат сбирките. все пак най-важно е да увеличаваме броя си и да правим срещите по-интересни.Колеги и аз искам да си правим срещи но като чета във форума нещо не се получава според мен трябва да се определи едно място един ден и час и да не се променя.Колегите от ОПЕЛ се събират всяка неделя и нямат пропуск. С нищо не са по добри от нас.Ето и нашят МЕЧО.
ще се радваме да се присъединиш към нас идната неделя на полигона преди Алея1.
Ако имаш въпроси питай. Лек ден и до скоро.
Публикувано 30 юли 2010 - 11:05
Много ми е трудно,почти невъзможно да присъствам лятно време.Постоянно ги мисля тия срещи,но ми е много натоварена работата.Поздрави!Иване,аз ще съм там,надявам се и ти да намериш време да се вяснеш.Ти звънни на dido, а аз ще гледам да се свържа с Тошко(daimler1) и 'neichev'
Публикувано 01 август 2010 - 20:30
Иване,Дидо - евала,наи-сероозните сме,че и жегата не ни събори днес. На възпрепядстваните поради някакви причини - ПОЗДРАВИ !!!! Надяваме се и с вас да се видим следващия месец
Публикувано 02 август 2010 - 16:52
Е класата радва многоКолеги и аз искам да си правим срещи но като чета във форума нещо не се получава според мен трябва да се определи едно място един ден и час и да не се променя.Колегите от ОПЕЛ се събират всяка неделя и нямат пропуск. С нищо не са по добри от нас.Ето и нашят МЕЧО.
Публикувано 02 август 2010 - 20:55
Колеги, мисля за разумно да променим часа и мястото на сбирките докато трае лятото.
Моля за предложения от ваша страна. Часа е твърде ранен за неделя лятно време, все пак сме на морето и сигурно повечето от вас са по плажовете или на климатик в дома. нека часа да е по - късен примерно между 17и19. пишете тук не хабим мастило
Моля за предложения от ваша страна. Часа е твърде ранен за неделя лятно време, все пак сме на морето и сигурно повечето от вас са по плажовете или на климатик в дома. нека часа да е по - късен примерно между 17и19. пишете тук не хабим мастило
Публикувано 04 септември 2010 - 20:49
Тука някой,нещо,някъде......няма ли да драсне все-пак.Oтново цял месец никой не написа нищо в тая тема.Ами то ако продължава така модераторите ще я сметнат за ненужна и ще я премахнат.
Публикувано 05 септември 2010 - 12:49
Ами аз да драсна,ама евентуално октомври ще се видим...
Публикувано 06 септември 2010 - 20:30
А БЕ ПИЧОБЕ КАЖЕТЕ ПОСЛЕДНО КЪДЕ СА ТЕЗИ СРЕЩИ ВЪВ КРАИНА СМЕТКА
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни