Така се процедира,те вече не са много скъпи.Благодаря за съвета, значи подобре да си търся някой модул втора употреба.
Проблем с ABS на Sprinter
Започната от ales, 20 май 2008 - 20:50:36
23 мнения по тази тема
Публикувано 28 юли 2011 - 19:05
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 02 август 2011 - 22:29
Днес купих втора употреба АБС , сложих го, вече спирачките ми държат и четирите, но ми свети лампичката ABS на таблото!
Публикувано 02 август 2011 - 22:37
Вече ти трябва комп.,иначе няма как да се знае,за какво свети.
Публикувано 03 август 2011 - 18:16
Утре ще пътувам за Варна , но не знам къде да ида ,за да закачат на компютър АБС на моя спринтер.
Публикувано 03 август 2011 - 19:10
Всеки сервиз с диагностика,без значение от марката,би трябвало да може да прочете ABS.Между другото провери си бушоните.
Публикувано 12 август 2011 - 16:47
Ядовете продължават с АБС, компютъра показа , че има проблем с мотора на помпата. В понеделник , ще слагат мотора на моя АБС на този ,който купих.
Публикувано 15 август 2011 - 14:35
Лампичката на АБС изгасна. Купих АБС от автоморга в Сливен за 250лв без да се пазаря,като собственикът гарантираше, че е напълно изправен. След като ми го монтираха в сервиз указан от него, се оказа ,че не са изправни електрониката и мотора на този ,който купих , а на мен ми трябваше разпределителя(заради заседналото калпанче). Сега работи, но с моя мотор и електрониката в която се пъха буксата.При това положение мисля ,че трябва да ми върнат поне 100 лева,защото половината са моите чаркове.
Публикувано 15 август 2011 - 18:06
То по принцип най проблемното са ти пробутали развалено,та като го приемен,че все пак ти си на зор,според мен трябва да ти върнат по голямата част от сумата.Лампичката на АБС изгасна. Купих АБС от автоморга в Сливен за 250лв без да се пазаря,като собственикът гарантираше, че е напълно изправен. След като ми го монтираха в сервиз указан от него, се оказа ,че не са изправни електрониката и мотора на този ,който купих , а на мен ми трябваше разпределителя(заради заседналото калпанче). Сега работи, но с моя мотор и електрониката в която се пъха буксата.При това положение мисля ,че трябва да ми върнат поне 100 лева,защото половината са моите чаркове.
Публикувано 13 февруари 2014 - 08:19
Здравейте! Имам проблем с ABS-а на Sprinter 311 CDI. Не работи. Съмнявам се в някой от датчиците по колелетата. Някой може ли да ми каже как мога да си ги замерия и какви са стойностите им?
За спринтер от 1.1 до 1.8 kohm. Проверка на въздушната междина между датчика и гривната. Също така и замърсяване и кривини по гривната
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни