Shotgun пукнат е при копчето за щората и пред копчето за преден десен прозорец. Пепелника не с вижда как е.. ама махагоновото капаче е разлепено.. не се отваря и затваря като хората..
Сега след като го разбиха за плеър-а е напукан на доста места (малки пукнатини ама.. мен лично ме дразнят до Н-та степен)
А това копче за което говориш вече го има
и не седи пусто там
Майстора на бащата излезе с номер че мн трудно се сменял махагона .. много разправии щял да има докато премести копчето за огледалата не от лявата а от дясната страна.. и за това за сега още сме със стария
Иначе 2рата слушалка която се вижда (с кабела) е свързана с кар кит-а . Като звънне ГСМ-то и дигнеш тая слушалка си чуваш само ти.. а ако е затворена се чува през колонките.
малко Офф
От това разбиване намаза малко и белия мечок
Сдоби се с ето това :
http://aval-bg.com/c...ubstyle_id=1019въпреки че леко се чудя дали е по добро от стария ми панасоник 5303 .. ама ще видя ако някой има впечатления от модела моля нека сподели на ЛС
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...