Публикувано 31 март 2011 - 23:30
не можах да се удържа - невероятни коли! евала колега! дано са ти лични а да не разхождаш някой "бизнесмен" с тях!!!
65цата ми е любимата кола ИЗОБЩО! И то считайки произведения на изкуството като майбах 67, ролс ройс фантом и дори бегачки като бугати вейрон. Няма по-рафинирана, елегантна, "мазна" кола от 65цата (обикновено с всички екстри възможни за модела). Карал съм такова нещо 1 път и никога няма да го забравя. Пожелавам на всички и на себе си след 10 години можем да си позволив инвестиция в тази модерна класика!
От любопиство - защо, ако ти си собственика е избран този цвят и този интериор, тъй като тези коли 99.5% се купуват само чистак нови от автосалона с поръчка? Комбинацията не е лоша, но истинския цвят за колата е като на 500-тарката. Всичко друго не демонстрира невероятната й елегантност... А може би си е лично мое мнение но интериорите основно се делят на черни и бежови, според това различните хора какво харесват. Аз самия съм карал 221ца със сив интериор и не бях възхитен, особено на фона на нечовешките бежови десени които се предлагат...