Проблем с автоматикаW124
Started by veso2, 28 Apr 2008 - 19:03:34
57 replies to this topic
Posted 02 May 2008 - 18:32
Онова пружинестото го смени,това е пружината дето ти вклучва половината от предавките или играе роля вьв включването им.Като омекне с годините и стават белите.Картера трябва да го свалиш за да смениш филтьра така или иначе та направо си порьчай една пружина комплект и грабни една отверка - малка и права и като свалите картера му набий новото бутало с пружината.
Е ше те псува майстора дето ше сменя ма много поздрави му предай от мен,тия кутии това искат.Снимаки ако направиш няма да е никак зле,взимай и снимай как се сменя това,много е важно пич,не се бьзикам.
Е ше те псува майстора дето ше сменя ма много поздрави му предай от мен,тия кутии това искат.Снимаки ако направиш няма да е никак зле,взимай и снимай как се сменя това,много е важно пич,не се бьзикам.
.
Posted 02 May 2008 - 18:34
После ше ти кажа как се настройва кабела на скоростите за да ти включва като хората,вьрти се с прьсти,ключе не ти трябва ма пьрво снимки искам.Рекет ма няма начин,танто за кукуриго става,снимай и после си казвам всичко / или поне колкото знам де /.
И побьрзай докато не са ме баннали
И побьрзай докато не са ме баннали
.
Posted 02 May 2008 - 18:56
а това лостче трябвали да го барам дето е за ниско и високо ниво за какво служи
Posted 02 May 2008 - 19:05
тва за снимките няма проблем ще снимам всичко и колата ще снимам но не знам как се качват снимки ще ти ги пратя на имеил малко ще се забавя че сам на работа пак не ми се ще да я оставям на маистор без мен много сам благодарен
Posted 02 May 2008 - 19:16
а това лостче трябвали да го барам дето е за ниско и високо ниво за какво служи
И снимки ще ти кажа как се качват,и лостчето за какво служи / служи за вдигане на налягането на маслото в кутията,половин бар май вдига / и как се наглася трансмисията / лостчето е едно от нещата /.Ти само снимай,другото лесно.
.
Posted 09 May 2008 - 19:24
Човеко качи снимки за BOSSA та да ни открехне за таините на автомата.И снимки ще ти кажа как се качват,и лостчето за какво служи / служи за вдигане на налягането на маслото в кутията,половин бар май вдига / и как се наглася трансмисията / лостчето е едно от нещата /.Ти само снимай,другото лесно.
Аэ вчера смених всички масла но ми се прееба фотото хи неможах да снимам сам си ги смених с помоща на теми като тази.
Искам ако може да я направя да сменя на1600-2000 оборота сега не се оплаквам от ритане и такива но се усеща малко според мен защото ги цеди до 3000 3100 оборота.
А забравих става дума за 124 300D 91г.кутията маи ми е 722,4
Posted 10 May 2008 - 01:23
Човеко качи снимки за BOSSA та да ни открехне за таините на автомата.
Аэ вчера смених всички масла но ми се прееба фотото хи неможах да снимам сам си ги смених с помоща на теми като тази.
Искам ако може да я направя да сменя на1600-2000 оборота сега не се оплаквам от ритане и такива но се усеща малко според мен защото ги цеди до 3000 3100 оборота.
Тайни няма
Провери си нивото на маслото - на работещ мотор каран поне 20 минути преди това.Маслото трябва да е топло и мотора да работи.Регулирай си кабела на трансмисията,онова като стрелка или пластина за което говорим в тая тема долу и леко си вдигни АКО ИСКАШ налягането с палеца под колата.
И пиши като те мьрзи да снимаш.
http://www.mbclub.bg...showtopic=12073
.
Posted 10 May 2008 - 17:58
поръчал сам прожинката в понеделник ще доиде аз сам от смолян принас нещата стават малко по бавно маслото на скоростите при запален двигател ли се сменя това не го знам ще снимам всичко само да сабера всички консумативи за смянатаЧовеко качи снимки за BOSSA та да ни открехне за таините на автомата.
Posted 10 May 2008 - 18:13
Масло на скоростите се сменя на топли скорости по вьзможност.Сега ще ти намеря кое как се прави сьс снимки............че що да е лесно като може да е зор.
Весо.............познавах един Весо от Смолян,ако ми кажеш,че си служил в Графа около 93-95 и ще ти се зарадвам.
Весо.............познавах един Весо от Смолян,ако ми кажеш,че си служил в Графа около 93-95 и ще ти се зарадвам.
.
Posted 10 May 2008 - 18:25
http://www.mbclub.bg......????? ??????????
Тук има малко идейки кое и как,има и друго инфо из форума ма много ровене се иска.Ти си,така става.
Тук има малко идейки кое и как,има и друго инфо из форума ма много ровене се иска.Ти си,така става.
.
Posted 10 May 2008 - 18:27
не не несъм служил там,но съм ти много благодарен за помоща,че се притеснявам като не разбирам нещо вчера намерих един откачен вакуум отзад зад сидито беше от вратката за вентилатора на парното там имам две вакуумчета,но не ми работи и реглажа на фаровете четох една тема за този проблем и там пише че има същия проблем със скоростите след откачане на вакуум огледах да няма и други откачени и нищо не видяхМасло на скоростите се сменя на топли скорости по вьзможност.Сега ще ти намеря кое как се прави сьс снимки............че що да е лесно като може да е зор.
Posted 10 May 2008 - 18:48
Виж ги не само дали са откачени ми и какво е сьстоянието на маркучетата,4мм. май бяха.Скуби леко,че много от пласмасовите трьбички в които влизат маркучетата са изгорели от времето и жегата и се трошат.
.
Posted 11 May 2008 - 09:22
благодаря много вече доста ми стана ясно как трябва да сменя маслото ще снимам всичко незнам защо немога да отворя снимките как всичко става по стапки дава ми грешкаВиж ги не само дали са откачени ми и какво е сьстоянието на маркучетата,4мм. май бяха.Скуби леко,че много от пласмасовите трьбички в които влизат маркучетата са изгорели от времето и жегата и се трошат.
Posted 11 May 2008 - 14:14
Не бе BOSS не ме мърэи обаче ми се скапа апарата.Тайни няма
![]()
Провери си нивото на маслото - на работещ мотор каран поне 20 минути преди това.Маслото трябва да е топло и мотора да работи.Регулирай си кабела на трансмисията,онова като стрелка или пластина за което говорим в тая тема долу и леко си вдигни АКО ИСКАШ налягането с палеца под колата.
И пиши като те мьрзи да снимаш.![]()
![]()
http://www.mbclub.bg...showtopic=12073
Значи БЛАГОДАРЯ за твоите съвети регулирах кабела пластините се бяха разместили малко нагласих ги една срещу друга.
Има разлика в колата но нещо не ми стана много ясно за палеца на налягането.Значи като махна гумената тапа от вътре изпадна едно като ключе във формата на буквата Т като тва същотото влиза в пласласата със по дългата страна напред а горната част на /Т/то се захваща за горната страна на пласмасата която е прорязана на няколко места.Та да си доида на думата въпроса ми е кое точно се върти и на къде вдигаш налягането наляво/надясно колко да го врътна за да почне да сменя на по ниски обороти.Незнам дали съм обеснил правилно и дали е точното нещо за което ми говориш дано съм се ориентирал правилно а и след толкова писане дано и ти ме разбереш.
Р.р СЪС СНИМКИ ЩЕШЕ ДА МИ Е ПО ЛЕСНО да ти обясня но уви техниката ме предаде.В наи скоро време чакам да ми донесат много як апарат и тогава.............................
Posted 11 May 2008 - 22:30

Те ти го палеца,това махаш и под нето е това Т.Това се маха ако искаш да му вьртиш повечко от 45 градуса да речем,иначе се вьрти само палеца как си е,без да го вадиш.
Вьртиш в горно положение за по-високо налягане и в долно за по-ниско.Ако ти "рита" или включва по-рязко го вьрни малко в долно положение,ако завлича или припльзва го вдигай в горно.Тва е,няма сложно нищо,ако е чист пьтя това го правя и пред кафето,ако е чисто не си мацам и прьстите даже.
Ако ти припльзват скоростите си махни кабачката или палеца и вьрти по чесовниковата стрелка тая Тетка и му надени пак палеца.
Пластините които си регулирал реално са края на кабела за газта.С това регулираш на колко оборота да ти включва скоростната и как да включва.
.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users