Дамяне,еми жена със ЧЛЕН съм самоче аз я обърнах тази тема със друг въпрос...
Ти пък веднага се хвана за ...члена
Не се пали такъв
Стават и грешки някой път
Поздрави
Публикувано 27 ноември 2008 - 22:21
Дамяне,еми жена със ЧЛЕН съм самоче аз я обърнах тази тема със друг въпрос...
Публикувано 28 ноември 2008 - 00:33
Дамяне,
Ти пък веднага се хвана за ...члена
Не се пали такъв
Стават и грешки някой път
Поздрави
Публикувано 28 ноември 2008 - 09:32
никога.... аз съм добро момче хах
Публикувано 28 ноември 2008 - 10:54
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 28 ноември 2008 - 19:37
Лил, не знам къде е no man's land, но явно не е в София, защото ако мразиш да ти е мръсна колата и я миеш през две седмици - явно не си в СофияПрез 2 седмици..мразя да е мръсна
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 ноември 2008 - 22:01
Грешен извод.Не ми се цапа чак толкова колицата,но и аз я карам само от вкъщи до работа и обратно.През седмицата ми е абсолютно невъзможно да я карам на автомивка...и така,иначе съм в София.Лил, не знам къде е no man's land, но явно не е в София, защото ако мразиш да ти е мръсна колата и я миеш през две седмици - явно не си в София
Аз я мия в сряда и през уикенда - 2 пъти в седмицата. И пак е мръсна, ама за повече миене не ми остава време!
Публикувано 28 ноември 2008 - 22:11
Щом казваш - радвам се за теб. Да не я държиш в закрит гараж? Аз я измивам, паркирам рпед блока и без да я карам за 4 дни става на :нецензурна дума:Грешен извод.Не ми се цапа чак толкова колицата,но и аз я карам само от вкъщи до работа и обратно.През седмицата ми е абсолютно невъзможно да я карам на автомивка...и така,иначе съм в София.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 28 ноември 2008 - 22:32
Публикувано 28 ноември 2008 - 22:38
Е,аз я карам от 3 седмици само,иначе все още не съм се научила да я паркирам в гаража..., а и там стои колата на половинката.. моята е на един паркинг..а и не се качват други хора в нея, не пуша....вътре си се запазва дълго чистичка.Също е синяЩом казваш - радвам се за теб. Да не я държиш в закрит гараж? Аз я измивам, паркирам рпед блока и без да я карам за 4 дни става на :нецензурна дума:
Сега е студено, но през пролетта и есента сутрин колата е мокра и като духне малко вятър, прахта от пътя се вдига във въздуха и полепва. След това като изсъхне колата цялата е на прашни точки и е направо ужасно. Все едно е мита и не е сушена след това! А моята както е тъмно синя, направо не ми се говори...
Публикувано 28 ноември 2008 - 23:03
На всеки голям булевард(пък и не голям) има авто мивки - та по няколко дажеЯ кажете къде миете колите си и за какви пари.Е аз не съм от София,но съм чувал добри отзиви за автоцентър ФРЕШ на хладилника.Много добре миели пичовете.
Публикувано 29 ноември 2008 - 00:32
Публикувано 29 ноември 2008 - 01:02
А аз така и лятото... ама не на ОМВ, а на 5минути...Затова си я мия сам!А зимата на ОМВ само с водоструйката.
Публикувано 29 ноември 2008 - 01:55
Публикувано 29 ноември 2008 - 02:07
Е на 5 minutes в Дружба - това е автомивка на самообслужване. Пускаш монета от 1 лев, взимаш маркуча и действаш.Каде е това 15мин - 4лв?
Публикувано 29 ноември 2008 - 12:44
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни