2. 1998 - Daewoo Matiz, 1998 796 cm3,52 hp. чисто нова, беше ми подарък, "Капитолия" я бяха вкарали, повечето надписи бяха с йероглифи, сигурно е била за пазара в Азия, беше на 500 и няколко километра (от пристанището във Варна или Бургас), много си я харесвах, но след 1-2 години се напълни с тях, основно таксита, колко пъти са ми махали по улиците(беше златиста, като на такситата)....даже едно момиче, на "Раковски" на един светофар, направо си седна до мен и ми каза: "За Младост...", аз и отговорих: "Аз ще те закарам, ама не съм такси, но ще измислим как да ми платиш...", изхвърча за секунда

3. 2001 - Audi A3 1999 1.8 20V, 125 hp.,реално първата със лични пари, беше не лоша кола, но ми беше много каръшка, след 5 удар ! без да съм в колата, на паркинги и даже веднъж на "Евлоги Георгиев" на аварийни бях спрял за 1 мин. и 204 мина и направи цялата дясна страна на гъз (с извинение), защото рейсаджията не забелязал, че задната му броня стърчи с близо метър от дясно....след като я оправих, реших да я продавам.
4. 2003 - Mercedes C 124 1994, 220 16V, 150 hp., автоматик, кожа, климатроник, като го видях в автокъщата да си седи затрупан с листа, веднага реших, че е моята кола, оставих Ауди-то и даже пари останаха....за три години освен консумативите смених една водна помпа и това е......все още си остава любимата ми кола.
5. 2006 - Mercedes W 203 SportCoupe 2002, 200 Kompressor,aut., 204 hp. (чип и по-голяма ролка на компресора)- Супер количка, компактна, супер за ерген, но след 1 година и малко се оказа, че ще се женя, имахме вече и куче, искахме и дете, така че вече решиха, че ще НИ е тясна

6. 2008 - Mercedes W 163 2003 Inspiration, 270 CDI, 163 hp., aut., само парктроник нямаше като екстра, но пък имах теглич

Колата беше супер, поддържането и не беше супер

7. 2010 - Mercedes W 203 2001 Elegance, 200 Kompressor, 163 hp., aut. - взех го в бартер за МЛ-а и досега съм доволен от него.
П.П. Снимки, понеже не ми дава да ги прикача има на линка в подписа ми.