Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

новата ми 124ка :))

• Please log in to reply
41 мнения по тази тема

#31 kiril

kiril

Напреднал

• Потребители на форума
  • 442 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W201 1992 1.8 - Sold

Публикувано 07 април 2008 - 17:45

Честито и от мен. Супер е колата. :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#32 doktoras

doktoras

Член на МБлуб България

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:
  • Град:Елхово

Публикувано 07 април 2008 - 17:51

Че Тя Много Арна бре Бояне Браво ако беше и автомат но и ръчката си е кеф :icon_coolgrin: :flagMB new: :4036:
ЧЕСТИТО И УСПЕХ
  • 0
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе

#33 tito_040477

tito_040477

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Мнения:
  • Град:Vienna/Пловдив

Публикувано 07 април 2008 - 18:15

Честито, пич, добре дошъл в отбора на 211! Много приятен автомобил за каране - няма умора с него. За съжаление вадят от време на време по някоя досадна грешка на дисплея, но нищо фатално. Кофти само, че твоя екземпляр не е с авт. скорости - тогава кефа край няма!

Още веднъж честито и със здраве :icon_welldone:
  • 0
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/

#34 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 07 април 2008 - 18:30

Тази кола е баш,като за мене-не обичам автомати!Ама,ако не спечеля скоро от тото-то няма да мога да си я позволя...! :nono: :kill_myself:
...и аз да аресам кола,ама на-тънка ми е чергата! :angry:
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#35 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 07 април 2008 - 20:04

Тази кола е баш,като за мене-не обичам автомати!Ама,ако не спечеля скоро от тото-то няма да мога да си я позволя...! :nono: :kill_myself:
...и аз да аресам кола,ама на-тънка ми е чергата! :angry:

" новата ми 124ка :))"
Попитай Боян каде е правил ТУНИНГА,
на тази 124ка и закарай и твойта там!!! :D
Я да го питам-Дали правят ТУНИНГ на 190ки
в това студио,да закарам и мойта там? :blush:
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#36 izoholz

izoholz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 274 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 07 април 2008 - 21:16

" новата ми 124ка :))"
Попитай Боян каде е правил ТУНИНГА,
на тази 124ка и закарай и твойта там!!! :D
Я да го питам-Дали правят ТУНИНГ на 190ки
в това студио,да закарам и мойта там? :blush:

Абе тунинг правят там, ама доста солено ще ти излезе...например на цената на няколко десетки 190ки :icon_coolgrin: . Та като доплатиш примерно 20000 евро така ще са я барнали, че като новата С-класа ще изглежда. :0_yahoo:
  • 0

#37 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 07 април 2008 - 21:20

Солено ама я виж с Боян
как се е получило.3 пъти
разгледах албума на колата,
направо е УНИКАЛНА!!!!
Още веднъж честито,Бояне!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#38 Svalko

Svalko

Чирак

• Потребители на форума
  • 104 Мнения:
  • Град:Pyce/Chicago
  • Интереси:Автомобили, Мотоспорт (F1), Футбол, BMW (Бира, Мотоциклети и Жени), и не пропуска пикници сред природата ;)

Публикувано 07 април 2008 - 21:27

Честито и от мен. Линкс-а също кара, такава( не съм сигурен за мотора само, май беше 320), така че си направил добър избор. Прав си за различните мотри. Аз карах 320 CDI 2006 в дилъра, но мотора и беше редови 6-так(то тук е малко измама с годините: ако е призведена след Юни 2005, я водят 2006 модел, и така...). Моят GL e 320 CDI, но мотора е V6 и e доста по-пъргав и безшумен, мисля.
Страхотна кола, Браво!!! Направи ми впечатление, обаче,за цените и годините, които споменаваш, че тук са същите, само че в $ и, дори малко по-малки. Както и да е: добър избор :icon_coolgrin: !
  • 0

#39 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 07 април 2008 - 22:34

Направи ми впечатление, обаче,за цените и годините, които споменаваш, че тук са същите, само че в $ и, дори малко по-малки. Както и да е: добър избор :icon_coolgrin: !

така е! тук цените са дори по-ниски от германия. ЗАЩО ЛИ? и не само за 211, ами и за 210 и 124. така е, защото отстъпката която взимат търговците в СПЕЦИЯЛНИ автокъщи, НИЕ, тоест дребните копувачи---неможем да я вземем. И СПЕЦИЯЛНИ автокъщи, защото цените не навсякъде са еднакви. ТЪРГОВЦИТЕ си имат вече утъпкани пътеки и връзки, а АЗ какво имам?? утивам и повчвам наред или хаотично обикаляне, КОЕТО струва пари. а търговеца ги копува по телефона, ползва И отсъпики за автовози, АКО все още не си е купил автовоз.... И ОЩЕ нещо много важно, ВЕЧЕ почти не се внася от Германия, А от Италия ?!?!? нали се сещаш там за кво иде реч?? знаеш ли че в германските авто къщи, 30% от 124ките са ВНОС ОТ ИТАЛИЯ ??? знаеш ли че цената, годината и екстрите, ако щеш и визията, са по-добри ОТКОЛКОТО на НЕМСКИТЕ ??? парадоксите са много. давам за пример 124, защото неразпознавам италянски 211, освен ако непише italianishe papire в обявата... има вариянт за добра кола единствено от нета, и там шанса е 1към 10 :( вече минах 3 пъти по пътя към търсене за евтина перфектна 124 и беше голяма лудница. германия вече не е това което беше.
вече взимам кола, единствено с гаранция, от моя човек. той поне ползва добра отстъпка
  • 0

#40 Svalko

Svalko

Чирак

• Потребители на форума
  • 104 Мнения:
  • Град:Pyce/Chicago
  • Интереси:Автомобили, Мотоспорт (F1), Футбол, BMW (Бира, Мотоциклети и Жени), и не пропуска пикници сред природата ;)

Публикувано 07 април 2008 - 23:32

"ТУК", имах предвид, Шатите :friends: ! За България, като си дойда другата седмица, може и да имам време, да разгледам какво има по автокъщите. Само,че последният път си загубих 1 седмица да обикаляме с тъста, че си търсеше кола, и той като се навил на "СЕАТ", каквото и да му намерех, все не му харесваше. И накрая ми писна и го оставих. И като си заминах, естествено, си купи, "СЕАТ"-а, ама аз от 3 седмици в БГ, си загубих времето само да гледам боклуци по паркинзите.
  • 0

#41 izoholz

izoholz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 274 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 07 април 2008 - 23:51

.... И ОЩЕ нещо много важно, ВЕЧЕ почти не се внася от Германия, А от Италия ?!?!? нали се сещаш там за кво иде реч?? знаеш ли че в германските авто къщи, 30% от 124ките са ВНОС ОТ ИТАЛИЯ ??? знаеш ли че цената, годината и екстрите, ако щеш и визията, са по-добри ОТКОЛКОТО на НЕМСКИТЕ ???

Това за съжаление е вярно. Само дето цените на италианския реимпорт в Германия също не са никак ниски, а дараците сигурно са купени от Италия за смешни пари, както търгашите у нас правят. И за съжаление у нас се наложи някакъв супер евтин стандарт на стари коли като погледнеш, а зад тези цени стоят високите проценти на търговците и изкупуваните ежемесечно италиански гробници. Е гати кефа, от кога се оглеждам из повечето салони в Пловдив да видя 10-15 годишен дизел над 200000 км и нещо все не успявам :) И вече до там се стигна да ми вика самия търговец..." е на Мерцедес не се гледат километрите", пък аз да му отвръщам "затова ли си направил сервиз, за да съм ти редовен клиент после?"....

Най-новото е, че в Германия от миналата година въртенето на км се наказва със затвор до 1 година, друг е въпроса какъв ефект ще има и как ще се доказва, освен ако не те хванат на място. В предаване наскоро гледах, че по статистика всяка трета кола (втора ръка) на немския пазар е с въртян километраж...е пак е по-добре от италианския пазар и аз съм на мнение, че Германия си е идеалното място за покупка на добър автомобил втора ръка, но трябва да се оглежда добре и да е запознат човек.
  • 0

#42 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 07 април 2008 - 23:55

ее вече се разбрахме :friends:
америката вече е друго нещо......там е......америкаа. стандарта е друг.

само да вмъкна, че горните ми разсъждения са лично мои теориии, никого не ангажирам с тях!! споделям.

:D :D :D :D
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни