Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Национален МВ Събор 23-25.06.2006 - КазанлъкНационален МВ Събор 23-25.06.2006 - Каза

• Please log in to reply
157 мнения по тази тема

Анкета: Ами аз:

Ами аз:

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас Гостите не могат да гласуват

#46 Inkas

Inkas

Напреднал

• Потребители на форума
  • 732 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 07 юни 2006 - 22:54

Ангел ако искаш може да пиием по една биричка аз ти и вики и ние да си направим събора :)
  • 0
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ

#47 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 07 юни 2006 - 23:33

Ангел ако искаш може да пиием по една биричка аз ти и вики и ние да си направим събора :)

Вики вече е облъчен и ще дойде на събора ;) А ти подпалвачо вземи му се обади може и да намери място в багажника за теб :P
  • 0

#48 Inkas

Inkas

Напреднал

• Потребители на форума
  • 732 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 07 юни 2006 - 23:41

а? така ли ? На мене не ми е казвал нищо и затова си мисля, че няма да ходи. :)
  • 0
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ

#49 Tourist

Tourist

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 08 юни 2006 - 01:35

Ако можех щях да дойда.
  • 0

#50 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:Samokov

Публикувано 08 юни 2006 - 02:05

Много искам да присъствам, и съм сигурен че ще е страхотно, но до последния момент няма да знам как ще съм с времето :( (така ме е завъртяла работата че и това го пиша в 3 през нощта...) ако успея ще е добре, но като гледам едва ли :(
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#51 Черноглав

Черноглав

Чирак

• Потребители на форума
  • 131 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 08 юни 2006 - 07:41

Ха здравейте и от мен.. за съжаление и аз ще трябва да ви откажа поне на първо четене. в неделята съм на сватба на много добър приятел от 16ч. Реално има шансове, но жената със сигурност ще се разсмърди. Направо мога да и цитирам думите.. Нищо, да почакаме пък ще видим
  • 0

#52 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 08 юни 2006 - 07:59

И аз се надявам да намеря време!..сигурен съм,че ще си заслужава!ллПоздрав-m_hi88!!!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#53 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 08 юни 2006 - 08:11

Интересуваме кой ще идва с деца - доколко е подходящо да вземем и наследника? - на три и половина години е

Вени мойте са с мен, но са по големички :rolleyes: Взимай го ще тича на воля ;)
  • 0

#54 kalakunov

kalakunov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 1 Мнения:

Публикувано 08 юни 2006 - 08:15

Ще прегледам програмата и ако нямам нещо неотложно ще доида.
Но се нуждая от повече информация.

Успех на всички Калакунов
  • 0

#55 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 08 юни 2006 - 08:19

Ще прегледам програмата и ако нямам нещо неотложно ще доида.
Но се нуждая от повече информация.

Успех на всички Калакунов

Инфо има в темата но ако се нуждаеш от още можеш да звъннеш на организатора

Приятели, изчаках да мине деня и да ви напиша за равносметката до момента. Общо са записани 7 заявки - 14 възрастни и 6 деца. Всички, които се обадиха, ще пристигнат в събота и ще си тръгнат в неделя, т.е. говорим за една нощувка. Обадих се в хотела и казаха че няма проблем.
При тази бройка ангажирах луксозния етаж със 7-те апартамента. Това, което пропуснах да ви кажа е, че на този етаж /който, повтарям, ние затваряме само за нас/ има една малка зала тип механа, с камина, телевизор и маса за 15 човека, която си е само за наше ползване. Има вътрешен телефон, от който може да се поръчва от ресторанта и те обслужва сервитьор. А можем и да си занесем пиене, ядене и т.н.
Също така мога да кажа, че терзанията на Вени са безпочвени, да си взима барбекюто ако иска, има предостатъчно места за него в гората - тя започва буквално на 5 метра от хотела. Но аз съм по-склонен да предложа нещо друго. Можем да си поръчаме каквото си искаме ядене предварително, например агне. Цената на приготвянето в ресторанта е 20 лева, а самото агне го плащаме на цените в момента по живо тегло, която засега е 4 лв/кг. Аз лично мисля че си струва отвсякъде. Въобще дайте предложение дали да не си поръчаме нещо като куверт, хората могат да направят всичко което ми кажем. Това с яденето можем да го мислим до последната седмица.
Е, надявам се да съблазня още някого. Всеки, който му се отвори възможност да дойде, да ми звънне веднага. Обещали са ми да направят всичко възможно за настаняване дори и в последния момент. Още веднъж тел ми е 0888 312 319 или пишете лично съобщение.

• 0

#56 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 08 юни 2006 - 08:32

Добро утро. Виждам че са възникнали няколко въпроса, на които ще отговоря синтезирано.
АЛЕКС, наистина говорехме за целия уикенд, но чисто и просто всички, които се записаха /без теб/ ще идват в събота, така че резервирах хотела само за една вечер. Ако искаш обаче да си от петък, ще измислим нещо, но ще сте само вие до събота на обяд, когато ще заприиждаме. Аз лично бях готов за събиране от петък, но при създалата се ситуация ще се възползвам да се видя с родителите си, които са в Стара Загора. А и петък вечерта е концерта на Скорпиънс там, мисля да го посетя.
ВЕНИ, по-горе съм написал бройката на децата, но ще ти кажа пак. Засега са 7 парчета, от които имам по-точна идентификация само на две - моето и едното на Алекс - това са две девойки на по 8 години. Имам приблизителни данни и за децата на Кранк - едното е бебешора, а другото е колкото твоето горе-долу. Така че смело взимай наследството - има връстници, с които да играе, и каки, които да го гледат :)
  • 0

#57 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 08 юни 2006 - 08:52

Така гледам че ние семейните се уредихме :D Но нека да помислим и за хората който не притежават великата марка :lol: а това са почитатилите и Публикувано изображение
Та ако някой има свободни места в колата си и ще идва на събора нека го обяви и може да помогне с превоз на хората без такъв!!!
  • 0

#58 Гост_S-clasikaГост_

Гост_S-clasikaГост_
  • Гости

Публикувано 08 юни 2006 - 09:19

mnogo blizko e do men i 6te se opitam da doida no za Som4eto edva li :huh: <_<
  • 0

#59 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 08 юни 2006 - 09:49

Ъъъъ, приятели, имам нужда от малко помощ. Вчера като съм записвал хората, които ми звъняха, съм допуснал една грешка. Чисто и просто не мога да разчета едно име. Сега си спомням, че човека ми се обади, аз бях на улицата и писах на едно коляно и т.н..... абе сега виждам само драсканици :blink:
Сега ще напиша отдолу имената на всички записани, и ще помоля колегата, чието име липсва, да ми звънне отново /0888 312 319/ или да ми пише ЛС. За което му се извинявам
Ето записаните: Кранк, р22, Алекс, Вени, 200D, моя милост.
  • 0

#60 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 08 юни 2006 - 09:55

Ъъъъ, приятели, имам нужда от малко помощ. Вчера като съм записвал хората, които ми звъняха, съм допуснал една грешка. Чисто и просто не мога да разчета едно име. Сега си спомням, че човека ми се обади, аз бях на улицата и писах на едно коляно и т.н..... абе сега виждам само драсканици :blink:
Сега ще напиша отдолу имената на всички записани, и ще помоля колегата, чието име липсва, да ми звънне отново /0888 312 319/ или да ми пише ЛС. За което му се извинявам
Ето записаните: Кранк, р22, Алекс, Вени, 200D, моя милост.

Ауууууууу само това ли сме Срам и позор :o Пак ли ние от софето ще правим национален събор??? А и да не споменавам че участието на членовете на клуба е почти "задължително"
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни