Национален МВ Събор 23-25.06.2006 - КазанлъкНационален МВ Събор 23-25.06.2006 - Каза
Започната от KPAHK, 28 май 2006 - 22:32:15
157 мнения по тази тема
Публикувано 30 май 2006 - 22:23
хора аз няма да мога да дойда
най-вероятно когато си правим регионална среща тогава ще могс
1 нямам превоз <_<
2 трябва да уча за изпити <_<
3 <_<
най-вероятно когато си правим регионална среща тогава ще могс
1 нямам превоз <_<
2 трябва да уча за изпити <_<
3 <_<
Публикувано 30 май 2006 - 22:27
Подържам Сашо и идеята за малко по ранен сбор е добра .Така ще си планирам нещата за да дойда 100 %.Твърдо заставам зад идеята за 16-18.06.2006 год.Казанлък също става.Очаквам и другите мнения на Уважаемите колеги.
Публикувано 30 май 2006 - 23:10
и да направите снимки, да ви се порадваме и ние които сме в чужбина
когато се прибера в БГ, 100% ще присъствам на сбирка обещавам
когато се прибера в БГ, 100% ще присъствам на сбирка обещавам
Публикувано 31 май 2006 - 01:32
мен пък датите не ме интересуват много,дали по рано дали по късно ,просто ако съм свободен на датата която посочите съм там
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 31 май 2006 - 11:17
ами и на мен за сега ми е все едно дали 23-25 или 16-18
давайте да решаваме кога и от следващата седмица да започне ОФИЦИАЛНОТО ЗАПИСВАНЕ
за да може да се организират нещата на време - точен брой присъстващи, места за спане, коли (който е без може да се свърже с някой друг да го докара), тръгване , пристигане, автопоход и т.н. B)
давайте да решаваме кога и от следващата седмица да започне ОФИЦИАЛНОТО ЗАПИСВАНЕ
за да може да се организират нещата на време - точен брой присъстващи, места за спане, коли (който е без може да се свърже с някой друг да го докара), тръгване , пристигане, автопоход и т.н. B)
Публикувано 01 юни 2006 - 09:42
Хайде да действаме организирано. Има предложение за 16-18 Юни. Ако всички са съгласни за тези дати направо се разбираме и чакаме willy555 да провери за местата в Казанлък. Ако има възможност от понеделник да започне записването, като всеки желаещ да изпрати на willy555 емайл с потвърждение че ще доведе 1,2,3 или 5 души, за да е ясно колко места трябва да се запазят.
Публикувано 01 юни 2006 - 13:01
Колеги, искам да предупредя, че офертата за Казанлък е само за 23-25 юни, дотогава всичко е заето, т.е. ако направим сбирката предната седмица, ще трябва да търсим друго място. А иначе условията са следните:
Има 7 апартамента /всеки за по 1 семейство/, които струват по 35 лева на нощувка. Единия апартамент има и джакузи. Това е общо за около 14-15 човека.
Останалото са двойни стаи по 10 лева на легло, общо за около 45 човека.
Хотела се намира в подножието на Стара планина /планината почва на 5 метра от хотела/ в околностите на с. Г. Изворово, на около 10 км. от Казанлък. Има ресторант, сауна, малък вътрешен басейн /около 4 на 4 метра/, доста пространства. Абе хубаво е.
Сега няма да се смеете - малко съм скаран с техниката и ще помоля р22 да публикува снимки, които ще му пратя, понеже аз не знам как
Има 7 апартамента /всеки за по 1 семейство/, които струват по 35 лева на нощувка. Единия апартамент има и джакузи. Това е общо за около 14-15 човека.
Останалото са двойни стаи по 10 лева на легло, общо за около 45 човека.
Хотела се намира в подножието на Стара планина /планината почва на 5 метра от хотела/ в околностите на с. Г. Изворово, на около 10 км. от Казанлък. Има ресторант, сауна, малък вътрешен басейн /около 4 на 4 метра/, доста пространства. Абе хубаво е.
Сега няма да се смеете - малко съм скаран с техниката и ще помоля р22 да публикува снимки, които ще му пратя, понеже аз не знам как
Публикувано 01 юни 2006 - 17:07
Мисля че всеки фен ще направи всичко възможно да дойде. Само трябва да кажете датата със сигурност поне 10 дни преди събора. Иначе Казанлък не е лошо място за тази сбирка. Дано се съберем много хора.
Публикувано 02 юни 2006 - 15:44
Ще се постарая да доида но това ще се разбере другата седмица Уилли до кога трябва да сме резервирали местата?
Публикувано 02 юни 2006 - 17:15
Ето снимките от willy555 на хотела в Казанлък:
я да видим дали ще се получи нещо изобщо
я да видим дали ще се получи нещо изобщо
Публикувано 02 юни 2006 - 17:18
Ха, получи се
Мисля, че хотелчето изглежда добре. Да не се помайваме, а да действаме... Че датата наближава
Мисля, че хотелчето изглежда добре. Да не се помайваме, а да действаме... Че датата наближава
Публикувано 02 юни 2006 - 17:25
Мда доста е прилично даже Апартамента с джакузито и сауната са запазени за Председателя и неговата рода :P
А и можем да помолим многоуважавания колега ДЖ Фънки да ни спретне една Дискотека с най нови хитове
А и можем да помолим многоуважавания колега ДЖ Фънки да ни спретне една Дискотека с най нови хитове
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 06 юни 2006 - 12:01
Публикувано 02 юни 2006 - 22:03
И сега последно 16-18.06.2006 год или следващата седмица.Хотелчето е супер само нещо неможем да се уточним за датата.Има няма десетина дни за да се организирме.Так , че даите точна дата.КОЛЕГИ.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни