бихте ли препоръчали
Започната от to6ko14, 18 мар 2008 - 22:48:28
25 мнения по тази тема
Публикувано 22 март 2008 - 20:03
далаверата при тая кола избега отдавна
До момента ми излезе 20 бона и най-малко още 5 до 10 ще влязат в нея, та със сигурност ще съм на голяма загуба ако реша да я продавам ... Но пък от друга страна, ще знам че е стегната отвсякъде и тоя двигател става за тунинг, което е +
w140, s500, 91
Публикувано 22 март 2008 - 20:10
А точно,говори ми...............Мрака 5 го взех,като ми влезе мухата и му набих още толко,далаверата за магазина и сервиза,за мен кефа от карането.
Тук много от тия не ги пипат,че трудно минават проверка изгорели газове ма турбина може а му се сложи,да му се избие ахспуха и става ма после се почва една тарантела..............окачване,спирачки.................мани.
Сваляй и боядисвай смело,черно ма ЧЕРНО да сковаш после как кефи.
Вьтре каква е?
Тук много от тия не ги пипат,че трудно минават проверка изгорели газове ма турбина може а му се сложи,да му се избие ахспуха и става ма после се почва една тарантела..............окачване,спирачки.................мани.
Сваляй и боядисвай смело,черно ма ЧЕРНО да сковаш после как кефи.
Вьтре каква е?
.
Публикувано 22 март 2008 - 20:11
.
Публикувано 22 март 2008 - 20:17
Босе полека със снимковия матриАл, да не вземе да му спре сърцето на колегата...
Публикувано 22 март 2008 - 20:27
Той кара 140 модела,не ни спира сьрцето лесно на нас,свикнали сме на извращения
Сега ако му перна как се слага турбина и прави трьби и ше скиваш как ще скочи на черешата.
Е пример - Духа и Мрака са с еднакви мотори,разликата е 10 коня в полза на Мрака само за това,че са му големи трьбите,имало място,сложили големи.Това на най-малкото моторче тук и пак е фрашкано с катализатори и какви ли не простотии.Смятни какво става ако на осмака му изпердашиш само прави трьби и един магнафло да речем.Само от трьби,не говоря преди тях да слагаш турбина.
Сега ако му перна как се слага турбина и прави трьби и ше скиваш как ще скочи на черешата.
Е пример - Духа и Мрака са с еднакви мотори,разликата е 10 коня в полза на Мрака само за това,че са му големи трьбите,имало място,сложили големи.Това на най-малкото моторче тук и пак е фрашкано с катализатори и какви ли не простотии.Смятни какво става ако на осмака му изпердашиш само прави трьби и един магнафло да речем.Само от трьби,не говоря преди тях да слагаш турбина.
.
Публикувано 22 март 2008 - 20:57
Дай му идеята, аз съм по трабите, работа с огледална неръждавейка ф50 и на един авер правихме едни подобрения под капака и няма ти казвам каква красота е като го отвориш
Публикувано 22 март 2008 - 21:59
Вътре мойта е зле ... не питай ...
Кажи по-добре, какви са тия "прави тръби" ?
По принцип към "Проспийд" съм се насочил за тия допълнителни бъзикни .
Кажи по-добре, какви са тия "прави тръби" ?
По принцип към "Проспийд" съм се насочил за тия допълнителни бъзикни .
w140, s500, 91
Публикувано 22 март 2008 - 22:46
Ти си извратеняк бате,тия сьм чел поне,че не били евтини ма добре пипали.А ние сме седнали за едната боя да се притесняваме.
Пускам нова тема ТРЬБИТЕ НА КОЛИТЕ
Бах от как не сьм МОД колко време за ровене имам
Пускам нова тема ТРЬБИТЕ НА КОЛИТЕ
.
Публикувано 23 март 2008 - 17:28
Ами при сегашната цена на бензина, който си купува 5000 кубика бензинов двигател, ясно е че емоцията е движещата сила, а не разума 
Но пък ако си прекалено разумен в тоя живот - доникъде.
За Проспийд чух за пръв път от авторалитата по тв-то. Дано да са добри ..
Но пък ако си прекалено разумен в тоя живот - доникъде.
w140, s500, 91
Публикувано 23 март 2008 - 17:40
Я прегледай сьседната тема и виж дали си заслижава да се занимаваш с цифра или просто да ги смькнеш и направи някой който е правил такова нещо.Само колектори може да и вземеш на 3 инча,после рьгай трьбите и си ти.
.
Публикувано 24 март 2008 - 09:08
аз само добри неща съм чувал за момчетата на Ники Златков ,ходи там да я моднат малко колицата

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни