Това отнася ли се за мен и Фънки? Две стайчета да положим морни трътки след запоя
аз отпадам на 90 % за момента днес колегата дето трябваше да ме смени в събота ми каза че няма да може
Публикувано 17 юни 2008 - 22:53
Това отнася ли се за мен и Фънки? Две стайчета да положим морни трътки след запоя
Публикувано 18 юни 2008 - 09:43
Абе ти Джи-пи(чка) нямаш ли! Пет лева-три дена болен от "вирусно заболяване"!аз отпадам на 90 % за момента днес колегата дето трябваше да ме смени в събота ми каза че няма да може
Публикувано 18 юни 2008 - 11:26
Аз идвам от Сандански.не сам превел парите ако може да платя на място имам запазена стая ако стои ок. ако не оставам в ресоранта да спя и последна молба ако може да дадете дата място и час на трагване от Сф да пътуваме заедно и накрая не разбрах жените да ще ги взимаме ли или ще търсим тамНяма проблеми, добре дошъл.
Нищо недей да плащаш, идвай там ще си платиш всичко.
Публикувано 18 юни 2008 - 11:32
Аз идвам от Сандански.не сам превел парите ако може да платя на място имам запазена стая ако стои ок. ако не оставам в ресоранта да спя и последна молба ако може да дадете дата място и час на трагване от Сф да пътуваме заедно и накрая не разбрах жените да ще ги взимаме ли или ще търсим там
Публикувано 18 юни 2008 - 14:19
Абе ти Джи-пи(чка) нямаш ли! Пет лева-три дена болен от "вирусно заболяване"!
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни