Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Годишен сбор на МБ КЛУБ България

• Please log in to reply
199 мнения по тази тема

#121 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 07 април 2008 - 18:29

Упс-кво стаа,бе? :dontknow: ;) Нещо съм пропуснал,явно!Да не чета всичко назад-капарото се плаща по сметката на Клуба ли?И колко е,че не съм плащал и аз.Утре сутринта ще проверя и ще пиша!После сумата ще се преведе по банков път на хотела,нали?Кога трябва да стане това?

Да точно затова става дума, провери утре колко пари са постъпили в касата като капаро за националния и пиши.Капарото е по 15 лв. за стая.
Разбрах се до 11.04. да внеса парите но понеже е събота ще ги внеса в понеделник или вторник.
  • 0

#122 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 18:32

Към 07.04.2008 положението е следното:
За сега записали са се:

Луксозни стаи:
11 двойни 36лв/стаята: krasch, kuhcho, Mr Chen, Shumi-2бр, pepino, kleemann, fantapm, Vladek, Aalexieff, bodydoc - остават - 0
19 тройни 48лв/стаята: kocev & fiveq, tuning13, миен, KRASI_500, 200D, mbenz, yoshko, willy555, КРАНК, - остават - 11
14 двойни 40лв/стаята: nick chuck, Veni®, ivan67, ivanhow, DaDa, JORO1978, Вальо, Inkas, dokoras, SuBZeRo, zuhen, hammer^BaTe, sakata, kiko66 - остават - 0

Обикнобени стаи:
1 единична 17лв/стаята: W140 - остават - 0
8 двойни 34лв/стаята: Алекс Панов, sky, MB 230 TE,Ta4kata, Nasakoto,strelec, - остават - 2
6 тройни 42лв/стаята: - остават - 6
1 четворна 42лв/стаята: SYSO - остават - 0

Най обикновени без санитарен възел, който е общ на етажа:
По 11лв/легло там стаите за 4,5,6 човека.

Колеги, предполагам, че няма да има хора само за една вечер, но все пак ако нека да пишат за да знаем.

Червения цвят означава една нощувка.

Моля ако съм пропуснал някой да се обади, няма нищо лично, може и да допусна грешка, затова гледайте и вие много ви моля.
  • 0

#123 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 07 април 2008 - 18:37

Да точно затова става дума, провери утре колко пари са постъпили в касата като капаро за националния и пиши.Капарото е по 15 лв. за стая.
Разбрах се до 11.04. да внеса парите но понеже е събота ще ги внеса в понеделник или вторник.

Тони-не вдянах-как се плащат парите-само по сметката на Клуба ли,или и на теб?И,ти какви пари ще внесеш-лични,които ще се възстановят после,или...?Значи на 13-ти Април трябва да се направи превод,така ли?IBAN на комплекса?Дай по-подробно,моля те,че от четвъртък съм в командировка,после от банката имаме company-weekend и...отиде коня у реката! :0_yahoo: Споко-черен хумор!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#124 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 18:47

Тони-не вдянах-как се плащат парите-само по сметката на Клуба ли,или и на теб?И,ти какви пари ще внесеш-лични,които ще се възстановят после,или...?Значи на 13-ти Април трябва да се направи превод,така ли?IBAN на комплекса?Дай по-подробно,моля те,че от четвъртък съм в командировка,после от банката имаме company-weekend и...отиде коня у реката! :0_yahoo: Споко-черен хумор!

Плащат се по-сметка на клуба, аз ще внеса лични пари, които после ще ми възтановиш на база внесеното капаро.Ако направиш превод по с-ка после трябва ф-ру, трудно се възтановяват.Аз ще ги внеса с приходен ордер.После като се настаняваме ще се приспадат от нощувката на всяка стая.Я да взема да ти звъна да се разберем как ще е най-добре от счетоводна гледна точка.
  • 0

#125 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 07 април 2008 - 18:49

Плащат се по-сметка на клуба, аз ще внеса лични пари, които после ще ми възтановиш на база внесеното капаро.Ако направиш превод по с-ка после трябва ф-ру, трудно се възтановяват.Аз ще ги внеса с приходен ордер.После като се настаняваме ще се приспадат от нощувката на всяка стая.Я да взема да ти звъна да се разберем как ще е най-добре от счетоводна гледна точка.

Ок-звънни най-добре!
Излизам оттук,засега.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#126 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 18:53

mbenz
Моля те приятелю пусни сметката на клубът , за да приведа парите веднага
15кинта на стая ,така разбрах
Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#127 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 19:01

Нема ли кой да я прасне тая сметка някъде горе на видно място
Що трябва все да е трудно
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#128 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 19:45

Нема ли кой да я прасне тая сметка някъде горе на видно място
Що трябва все да е трудно
Поздрави

Сигурен съм че я четох някъде из форума.
При търсене в сайта на съчетанието "банкова сметка" ми излезе 0 резултата.
При търсене във форума ми излезе 1 резултат

А някъде я гледах
  • 0

#129 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 20:02

Сигурен съм че я четох някъде из форума.
При търсене в сайта на съчетанието "банкова сметка" ми излезе 0 резултата.
При търсене във форума ми излезе 1 резултат

А някъде я гледах

Това май е на Михалци
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#130 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 21:42

mbenz,
Преведох 15лв за капаро
Основание
Капаро за нощувка в Търново
Национален събор на Мерцедес

Поздрави:
  • 0
Публикувано изображение

#131 SYSO

SYSO

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Stara Zagora
  • Автомобил:
    W210 E290 TD

Публикувано 07 април 2008 - 22:37

Ето я сметката на клуба

Българо-Американска Кредитна Банка-АД
гр.София,ул"Кракра"16

(BIC)BGUSBGSF
(IBAN):BG31 BGUS 9160 1000 7021 01

Този пост е редактиран от Илия Горанов: 29 април 2009 - 22:20
Данните за банковата сметка вече не са валидни!

• 0
W 123 300 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD

#132 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 07 април 2008 - 23:51

mbenz,
Преведох 15лв за капаро
Основание
Капаро за нощувка в Търново
Национален събор на Мерцедес

Поздрави:

Я бате Владо е сигорен за сбора урааааааааааа
Вземайте пример от него.

Така като гледам 69 платили членски внос за 2008г. и към 6к потребители в форума = на 100 човека записали се за националния сбор, може ли някой да обесни за кво става дума, че нещо не доумявам.

Започвам да смятам 69/шестдесет и девет/ члена х средно 2/двама/ човека = 138/сто тредесет и осем/, така това само от редовните платци, остават превържениците, които са мнооо повече = 10% от 6000 = 600 и се получава една цифра, за която не мога да си помисля направо фантастика, и кво равносметката е 100/сто/ човека за национален.Ми те клуба магарцедес са повече бе хора, кво е това нещо??????????????

Гледам тук в форума има много хора дето пишат яко дават съвети, помагат, не искам да ги изброявам да не изспусна някой, има и няколко VIP, каня ги на мои разноски на националния сбор на клуба, единстеното е само да дойдат, пък ако кажат от къде да ги взема ще им пратя транспорт, много са помагали на всички и нека заповядат на сбора.

Колеги, нака да направим национален сбор на МБклуб а не сбирка.
  • 0

#133 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 08 април 2008 - 06:58

Започвам да смятам 69/шестдесет и девет/ члена х средно 2/двама/ човека = 138/сто тредесет и осем/, така това само от редовните платци, остават превържениците, които са мнооо повече = 10% от 6000 = 600 и се получава една цифра, за която не мога да си помисля направо фантастика, и кво равносметката е 100/сто/ човека за национален.Ми те клуба магарцедес са повече бе хора, кво е това нещо??????????????

Гледам тук в форума има много хора дето пишат яко дават съвети, помагат, не искам да ги изброявам да не изспусна някой, има и няколко VIP, каня ги на мои разноски на националния сбор на клуба, единстеното е само да дойдат, пък ако кажат от къде да ги взема ще им пратя транспорт, много са помагали на всички и нека заповядат на сбора.

100% съгласен и подкрепям :icon_coolgrin:

ПС Как намери сметката?
  • 0

#134 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 08 април 2008 - 08:22

и кво равносметката е 100/сто/ човека за национален.Ми те клуба магарцедес са повече бе хора, кво е това нещо??????????????

имаш ли идея колко човека има (и аз между тях) дето не могат да ти кажат за следващия уикенд кво става ,та кво остава да се планира за 5 месеца напред
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#135 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 08 април 2008 - 08:38

имаш ли идея колко човека има (и аз между тях) дето не могат да ти кажат за следващия уикенд кво става ,та кво остава да се планира за 5 месеца напред

То и аз нищо не мога да кажа за уикенда кво ще става, ама мога да си наглася нещата за 5 месеца напред да съм свободен.Нали това е целта да се знае по-отрано и всеки да си направи сметката.
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни