Нямате достъп. Възможна причина - форум/екстра достъпна само за определена група на регистрирани потребители.
22 март 2008 местността Върховръхmercomeeting
Започната от House M.D., 26 фев 2008 - 09:46:10
208 мнения по тази тема
Публикувано 24 март 2008 - 01:12
Евентуална причина:
Нямате достъп. Възможна причина - форум/екстра достъпна само за определена група на регистрирани потребители.
Това ми излиза като кликна на тия горе.Аз ли бьркам нещо или така трябва да си бьде?
.
Публикувано 24 март 2008 - 09:58
Гросе ти си близо да Върховръх пък не дойде. Дано да имаш сериозно оправдание.Ако беше дошъл щеше да се увериш с очите си какво парти си спретнахме.
Там беше друга работата, не бях сигурен дали нямаше да съм в командировка, но колегата се разболя и почивах няколко дни, искахме с жената да се качим, питах за свободни стай, но вече нямаше. Вени предложи оферта за другата хижа, но тези спартански условия не ни допаднаха.
Както и да е, живот и здраве на годишния ще гледам да съм на линия.
Публикувано 24 март 2008 - 10:11
Супер беше! Моите снимки ще ги дам на Сашо в сряда да ги пусне тук, че не мога. А иначе-аз не забелязах моя дизелак да е имал проблеми с надморската височина!
Публикувано 24 март 2008 - 10:28
Страхотно беше! Специални благодарности на Вени за организацията. Всичко беше перфектно. Ядене, пиене, веселба, имаше от всичко в достатъчни количества.
Публикувано 24 март 2008 - 11:15
ВЕНИИИИИИ пак дразниш пропусналите
Знаех си че ще е супер, ама кво са де прави кат винаги бачкането(бръз ремонт на детската , че днеска идват мебелите) остава за последно
Знаех си че ще е супер, ама кво са де прави кат винаги бачкането(бръз ремонт на детската , че днеска идват мебелите) остава за последно
Публикувано 24 март 2008 - 12:03
Вени,приятелю,просто без коментар,фотосите сами говорят за купона.Надявам се да можем да видим и видео материалите.
Публикувано 24 март 2008 - 12:23
Вени , както винаги блесна твоят самороден талант да улавяш всичко /и да го документираш/.Голямо браво от мен.Жоре , чакоме и твойто фото - и ти доста се постара...
Публикувано 24 март 2008 - 12:24
P.S.Жоре , отстрани ли проблема?Вени , както винаги блесна твоят самороден талант да улавяш всичко /и да го документираш/.Голямо браво от мен.Жоре , чакоме и твойто фото - и ти доста се постара...
Публикувано 24 март 2008 - 21:59
ейййй гледам гледам какво е било още първия ден и тоооолкова ме е яд че нямах възможност още от петък 
и колонката хубава.. и ИЗКАРВАНЕТО
страхотно.. пфффф здраве да е.. за Велико Търново.. няма да се повтори 
скоро ще има снимки и от мен
и колонката хубава.. и ИЗКАРВАНЕТО
скоро ще има снимки и от мен
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 24 март 2008 - 22:28
Колонката беше страхотна, особенно в Скобелево и Перущица. Хората гледахаи колонката хубава..
и прекарването страхотно..
Според мен не беше "прекарване", а изкарване.
Благодаря на Veni® за добрата организация, а може би не само на него, а и на Светла, Илияна и Иван. Според мен и те са участвали в подготовката. А и Милен (mien)
Но най-важното е че ИЗКАРВАНЕТО беше супер. Вече се навих и се записах и за В.Търново. Там съм.
Публикувано 24 март 2008 - 22:36
мале една грешна дума и какво стана 
вече е поправена .. иначе колоната ми напомни нещо на това
http://www.mbbg.snim..._...9&photo=252
таз ходина се очертава още по голяма да е 
или това
http://www.mbbg.snim..._...259&photo=4
вече е поправена .. иначе колоната ми напомни нещо на това
http://www.mbbg.snim..._...9&photo=252
или това
http://www.mbbg.snim..._...259&photo=4
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 25 март 2008 - 10:02
Благодаря Илиане , всички общо допринесохме за хубавия купон , който се получиКолонката беше страхотна, особенно в Скобелево и Перущица. Хората гледаха
![]()
![]()
и не вярваха на очите си. Колона от 10 Мерцедеса един след друг. Те в тези села нямат толкова автомобили на куп. След 2-3 дни ще кача клипчетата от моята камера (не са с с много добро качество), но се разбира за какво става въпрос.
Според мен не беше "прекарване", а изкарване.![]()
Благодаря на Veni® за добрата организация, а може би не само на него, а и на Светла, Илияна и Иван. Според мен и те са участвали в подготовката. А и Милен (mien)с това животинче, направо ни разби.
Но най-важното е че ИЗКАРВАНЕТО беше супер. Вече се навих и се записах и за В.Търново. Там съм.![]()
Публикувано 25 март 2008 - 19:33
Здравейте колеги.
Обработих записа от моята камера от срещата на Върховръх. Разделил съм филма на отделни клипчета.
Бихте ли ми казали, къде да кача клиповете, за да може всички от форума да ги гледат. Снимки знам къде, но клипове
.
И още нещо: Дали трябва да са на един филм или да си останат на клипове?
Ще запиша дискове и ще дам един за архива на W140, един ще има и за Veni® и компания (по негова заявка).
Обработих записа от моята камера от срещата на Върховръх. Разделил съм филма на отделни клипчета.
Бихте ли ми казали, къде да кача клиповете, за да може всички от форума да ги гледат. Снимки знам къде, но клипове
И още нещо: Дали трябва да са на един филм или да си останат на клипове?
Ще запиша дискове и ще дам един за архива на W140, един ще има и за Veni® и компания (по негова заявка).
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА