Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

W140 смяна предни амортесиористарите омаслени

• Please log in to reply
38 мнения по тази тема

#31 bibitkata

bibitkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 339 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W 124 - 250 D - 1986

W 245 - B180CDi - 2007

Публикувано 21 май 2008 - 14:31

boss голяма скръндза си станал ........... :lol:

колко ремонти си направил ................ 1 снимка не си закачил ........... да поизплакнем и ние нещо око ...............

:beer:
  • 0
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....

#32 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 21 май 2008 - 15:37

BOSS,ти ако не ровичкаш по колата ще умреш.Имаш нужда от специализирана помощ. :jester:
  • 0

#33 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 май 2008 - 16:28

:jester: Ти пак ли ровиш бе................/ тва жената /
- Ми спирам,заигравам се с някоя кака да има какво да правя и почвам да пия................

Мани,всеки има нужда от хоби,моето поне полезно,че от сьбиране на пощенски марки файда никва.Не сьм майстор ма сьм срьчен около средното ниво,работата ми подобна и ако не го поправя поне правя мнооооого добьр опит,а и неволята учи.

Сега дебна за Мрака да му намеря,но Конито много твьрди ги водят и мнооооого се замислям.Ако му намеря широка гума обаче сьм му пернал и Кони па ако ще да друса после.Като толко ми друса ги сменям с тия на Мрака,да ме друса той,а на Бебчо му пердаша тия от Мракчо и работата заспива..................па после що 2 сьм имал,мен ме е чд,че и третия не е такьв. :drift1: :jester:
  • 0
.

#34 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 21 май 2008 - 19:49

Това там с частта,където пишеш за трети......коментара ми е :jester:
Добре че не правиш деца така,както множиш колите.
  • 0

#35 ais6777

ais6777

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 21 май 2008 - 19:51

da koni sport sa malko razvali voziata no v zavoite se durji unikalno
  • 0

#36 ais6777

ais6777

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 21 май 2008 - 19:55

s konito ima maluk problem v montaja stebloto na amortesiora e 11mm a na obiknovenite 10 mm i triabva da se razprobiva

Кирилица, моля!
  • 0

#37 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 май 2008 - 03:17

s konito ima maluk problem v montaja stebloto na amortesiora e 11mm a na obiknovenite 10 mm i triabva da se razprobiva

Кирилица, моля!

Много е лош тоя модератор колега,пиши на кирилица или ако нямаш ми драсни 2 реда на лично и ше я нагласим някак си. :flagMB new:

Това за стеблото не го знаех,не го бях срещал като информация из нета.Спорта ако не се льжа бяха жьлтите нали?Колко много развали возията?Не че ми е зор по завоите / то такива на ден по 3 тука / ма ми е мерак за спирането,да не ми кьлве предницата като му натепам спирачките и това е единствената причина да се огледам в Кони.

Оригинал пружинки ли караш?
  • 0
.

#38 ais6777

ais6777

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 22 май 2008 - 21:30

da s originalni prujini sum spira dobre ne se naklania prednicata kolkoto s starite super sa.amortesiorite sa tcerveni i ne sa tcak tolkova skupi.jaslujavat si
  • 0

#39 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 май 2008 - 22:59

da s originalni prujini sum spira dobre ne se naklania prednicata kolkoto s starite super sa.amortesiorite sa tcerveni i ne sa tcak tolkova skupi.jaslujavat si

МЕРСИ КОЛЕГА,ще ги огледам и тия и май на там сьм трьгнал и аз.

Прочети за кирилизацията долу,на БГ си е,кирилизирай се,че се ядосват хората с тая маймуница.Не е сложно,щом аз го мога не е голяма работа.

C:\Injinera\XP_BUL\xp_bul_offln.htm

И като се кирилизираш те чкам с тема КОЙ КВО ПРАВИЛ ПО НЕГОВАТА..................... :icon_coolgrin:
  • 0
.

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни