бяло-сини крушкигабарити-w5w
Започната от Avantgarde, 10 фев 2008 - 00:39:23
24 мнения по тази тема
Публикувано 13 септември 2012 - 23:10
Отиваш в Overdrive и ти слагат LED габарити. С тях съм вече 2 години,70 лева е комплекта и като цвят се доближава най-близо до ксенона.
Публикувано 14 септември 2012 - 07:41
Какви са тия габарити 70 кинта?
Аз преди 2 години си сложих бели лед габарити за по 15 кинта парчето с включен монтаж и некъв резистор да не дава грешка. Много ми се вждат 70 лева.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Аз преди 2 години си сложих бели лед габарити за по 15 кинта парчето с включен монтаж и некъв резистор да не дава грешка. Много ми се вждат 70 лева.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 14 септември 2012 - 21:03
Аз си купих от Тех-Ко Phillips Blue Vision Ultra за фаровете на 124-ката и Osram Cool Blue за халогените и направо прогледнах. При тях има абсолютно всичко на много прилични цени. Само внимавай за какъв волтаж ги взимаш, защото аз си взех за да имам комплект халогенки Phillips Blue Vision, но се оказаха на 24 волта а на мен ми трябваха 12. Никакви проблеми не ми направиха за подмяна, но е хубаво да си подготвен какво да търсиш. Ето и сайта им.
http://www.tech-co.bg/
http://www.tech-co.bg/
Този пост е редактиран от HERMES: 14 септември 2012 - 21:33
Публикувано 15 септември 2012 - 17:55
В Бриколаж има сини Филипс W5W. Аз си взех такива за моята 211, защото обикновените дразнят. Тези се доближават най-много до ксенона. и са 10 лв.
Публикувано 17 септември 2012 - 14:10
Здравейте ... да кажа и аз нещо по темата купих си онзи ден крушки за габарити с диоди и уж трябваше да светят бяло ... вечерта като пуснах и фаровете стана циганска мечта ... синкави габарити с жълтеещи фарове та сега си поръчах OSRAM Cool Blue hyper white за фаровете 35 лв за 2 броя ... габаритите са 12 лв за 2 броя така че ако някой има проблем с жълтеещи габарити да ги пробва а магазинчето е в София Младост 1А на пазар "Пътеките" (старите пътеки) ...
Публикувано 26 ноември 2012 - 22:13
Тези дето ми сложиха момчетата от Overdrive светят в бял цвят или както се казва цвета който най-много се доближава до ксенона. Моя ксенон съм го менил и не е от тези сини или лилави , а е бял или доколкото знам диамант нещо си. Та при мен всичко е еднакво и няма разминаване или както пише колегата "циганска мечта".
Публикувано 12 юли 2013 - 14:48
Скоро си купих W211 и съм с оригинални ксенони, но габаритите са ми жълти. Какви да си купя, за да са ми еднакви.?
Благодаря
Публикувано 13 юли 2013 - 10:32
Скоро си купих W211 и съм с оригинални ксенони, но габаритите са ми жълти. Какви да си купя, за да са ми еднакви.?
Благодаря
Бял диод ще ти свърши работа колега. Преди да го сложиш провери дали не влиза влага от някъде във фара защото ако влиза ще корозира и за кратко време (1 седмица) ще спрът да светят. Успех.
Публикувано 02 август 2013 - 19:48
благодаря
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни