Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

бяло-сини крушкигабарити-w5w

• Please log in to reply
24 мнения по тази тема

#1 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 10 февруари 2008 - 00:39

Колеги, казвайте от къде да си купя крушки за габаритите, представителство или магазин за крушки . Може да са Osram Cool Blue ili Philips Blue Vision , но не мога да намеря магазин където продават такива марки обиколих всички бензиностанции и 1-2 магазина за авточасти и никъде няма .
  • 0
W211-Avantgarde

#2 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2098 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes SL350 2010 316hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 февруари 2008 - 02:42

Колеги, казвайте от къде да си купя крушки за габаритите, представителство или магазин за крушки . Може да са Osram Cool Blue ili Philips Blue Vision , но не мога да намеря магазин където продават такива марки обиколих всички бензиностанции и 1-2 магазина за авточасти и никъде няма .

Оригинални крушки съм виждал по тия магазините за "тунинг" неща в горубляне, има два магазина които са на пътя - отпред са накичени с тасове по това ще ги познаеш. От там съм взимал крушки H1 или H7 и бяха към 80-90лв. и към тях имаше и точно такива габарити, предполагам че би трябвало и отделно да продават.
  • 0

#3 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 10 февруари 2008 - 10:26

Отделно се продават, Блу Вижъна бяха 40 лв. комплекта. Потърси и Кристал Вижън, същите като изброените от теб са...
  • 0

#4 psychopath

psychopath

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:
  • Автомобил:
    W202 C250 TD 20V 150h.p Seat Ibiza 1.9 TDI 131 h.p 03' 6 speed

Публикувано 10 февруари 2008 - 11:06

В Ауто+ има Osram cool blue,мисля около 5 лева беше бройката,но също така има и едни т.нар. халогенни габарити,които са около 13лв./бр.
  • 0
Публикувано изображение

#5 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:

Публикувано 10 февруари 2008 - 11:28

В Ауто+ има Osram cool blue,мисля около 5 лева беше бройката,но също така има и едни т.нар. халогенни габарити,които са около 13лв./бр.

Забравих да кажа, че става въпрос за Варна . А Ауто+ във Варна къде се намира ?
  • 0
W211-Avantgarde

#6 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 10 февруари 2008 - 11:43

И на мене ми казаха че халогенните крушки за габаритите щели да светят бяло... Взех си 2 крушки от дилъра, но пак жълтенеят, и то доста. Мисля че тук става въпрос за какви габарити да сложим на ксенон, та да не е кат коледна елха :), трябва да са леко синкави (да не са некоя циганийка), но габарити Блу Вижън, продаващи се в отделна опаковка с цокъл пак светят жълто, пробвано е... Затова като си слагах ксенона момчето ми каза че с Кристъл Вижън нямало да личи, но били скъпи (после като ми каза цената - 18 лв. ми идеше да го разпсуем, дал съм 40 лв. за комплект Блу Вижън, а той ми вика че 18 лв. било много скъпо, но нищо). Иначе преди време като си взех Блу Вижън за фаровете, и в комплекта имаше 2 крушки за габарити със синьо покритие, но нямаха цокъл...
  • 0

#7 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:

Публикувано 10 февруари 2008 - 11:53

Моите са без цокъл. Иначе кристъл вижъна как е пасва ли си с ксенона, а блу вижън без цокъл дали не са по-добри от с цокъл. Аз съм готов да пробвам всичко но не мога да намеря никъде нищо. На фейслифтираната Е класа изпълнение Авангард освен че стоповете са LED и габаритите са LED също и светят като ксенона. Дали пък ако си поръчам габаритни светлини за фейслифта няама да станат за моята или LED са с различно захранване, защото гледах в интернет LED крушки които само ги слагаш и светят, но абсурд да намеря тук такива по скоро оригинални LED от фейслифта. Много ме тормози това от 3-4 дни само го мисля :) Благодаря за отговорите и съм жаден за мнения и съвети, най-вече къде във Варна мога да отида да си накупя да ги пробвам?
  • 0
W211-Avantgarde

#8 psychopath

psychopath

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:
  • Автомобил:
    W202 C250 TD 20V 150h.p Seat Ibiza 1.9 TDI 131 h.p 03' 6 speed

Публикувано 10 февруари 2008 - 18:24

Забравих да кажа, че става въпрос за Варна . А Ауто+ във Варна къде се намира ?

гр. Варна

ул. Александър Дякович №20
Тел: +359 52 60 01 94
GSM: +359 888 29 22 66
E-mail:[email protected]
Управител: Людмил Любенов
  • 0
Публикувано изображение

#9 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:

Публикувано 10 февруари 2008 - 23:01

Много благодаря тази седмица ако намеря време съм там ако не събота :)
  • 0
W211-Avantgarde

#10 Алекс Панов

Алекс Панов

Чирак

• Потребители на форума
  • 189 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 11 февруари 2008 - 09:43

На ул.Нишава в София където са мотоциклетите из магазинчетата имаше Филипс Силвер като крушки или нещо подобно, и им даваха +20% или +30% повече светлина. Аз имам една кофа крушки и затова не си взех. И цената беше тънкана, 4 или 6 лева комплекта от 2 крушки.
  • 0

#11 caki

caki

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Град:Разград
  • Интереси:коли,тенис и ...
  • Автомобил:
    Mercedes 190 Е
    Mercedes 200 CE

Публикувано 12 февруари 2008 - 09:01

Един от вносителите на PHILIPS това са Манимпекс. Търси там
  • 0

#12 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2008 - 11:02

Ето и за София http://drive.bg/inde...s_id=4&ModelId=
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#13 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:

Публикувано 02 март 2008 - 19:06

Има развитие по темата купих си блу вижън, по-добре е, но пак жълтеят на фона на ксенона, а най-лошото е че са сини на цвят и като не свети фара все едно съм сложил лампичките от елхата. Отворен съм за нови предложения
  • 0
W211-Avantgarde

#14 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 05 март 2008 - 21:28

Колеги,направо се опулих от първите цени,които посочихте за габаритна крушка от 5w.?!?!?..В Пловдив,на сергиите на руския пазар("Мека"-та на всички видове инстр.,резервни части и др.) си купих такива за по 1 или 2 лева(вече забравих),забележете-корейски!!!Ами от лятото си работят още.Есента като ходих на електричара за профилактика на системите,ми вика-И ти ли сложи от тия еФтини кенефи?..Аз пък съм доволен-цяла зима карах с тях през деня-хем са с по-мека светлина и не дразнят очите на отсрещния,хем и повече ми отиват на сивия(вече:ръждиво-сивия)металик :) ..Като инфо,мога да Ви кажа,че 55-60w(къси-дълги,пак синьо-бели)са по 4 лф.(4 BGL)!!! :slap:
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#15 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 05 март 2008 - 21:40

Ние / че не сьм само аз на клона / ползваме Осрам и проблеми нула,най-близката светлина до сльнцето ако не броим ксенона.

http://www.youtube.c...feature=related
  • 0
.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни